Hm, na ez egy jó fejezet volt. Nem igazán volt semmi meglepő, de jó volt.
Először is. Giant Happy
Kész, besírtam
Én nagyon-nagyon szeretem Happy karakterét, de úgy tényleg. Így látni pedig egy hatalmas plusz
De abban biztos vagyok, hogy nem fogják meggyőzni Augustot. És véleményem szerint itt fog majd feltűnni Gildartz. Legalábbis más kiutat nem nagyon látok (meg aztán, ismerjük be, epic lenne egy köpni-nyelni nem tudó Brandish Gildartz megjelenésekor
).
Nekem nem tetszett a Sting-Yukino jelenet, el volt ez már játszva. Legutóbb Gray-Lucyval. Mindegy, én egyáltalán nem lepődtem meg Yukino tettén, rezignált arccal vettem tudomásul a pofont (és lássuk be, amit itt rinyált Sting, meg is érdemelte). De után a Saber támadása nagyon tetszett, Minerva különösen
)
Gazille pedig elképesztő epic volt, de mostanában Gazille mindig az, szóval nem is lepődtem meg
De ettől még tény. Így kell odakenni az ellenfélnek
Amúgy fejezetről-fejezetre egyre biztosabb vagyok abban, amit múltkor mondtam. Gazille leveri ezt a csávót, nem lepődnék meg, ha a két ikersárkány segítségével (az biztos, hogy nem egyedül fogja, mivel eddig Luxuson kívül senki nem győzött egyedül, úgyhogy Gazille sem fog), a másik ellenfelet pedig szerintem Miráék, talán Minerva segítségével (én legalábbis örülnék neki). Jaj, és dungeon: én mondtam, hogy démonok már nem lesznek pajzsok
A démon a Sárkánykirály ünnepén majd END lesz, és ennyi, szerintem. Nem mondom azt, hogy nincs igazad, mert tényleg jobban illett volna Zerefhez, sokkal. De a sztori nem ebbe az irányba mutatott.
Aztán persze még kiderülhet egy-két dolog, éppenséggel még Bloodman is lehet démon, de kétlem.
Irene meg egészen biztosan nem fog harcba avatkozni, amíg a másik két pajzs áll. Ez a fejezetben már ki is lett mondva, de szerintem eddig is egyértelmű volt. Az a kérdés, hogy miután a két pajzs kifeküdt (merthogy ki fog
), utána mit csinál. Minden logika szerint támadnia kéne. De nyilván nem halhat meg ennyi főszereplő
És szerintem a visszaszámlálás (ami most már tényleg egészen biztos, már a mai cím is erőltetett volt, látszik, hogy csak arra ment rá Mashima, hogy kijöjjön a sorrend, és ma az öt kellett legyen, hát akkor öt napi lakoma a Tigriseknek
Habár most jut eszembe, éppenséggel rá lehet fogni, hogy az öt erős tag miatt...de nem hiszem.) is erre a helyre mutat.
Acnologia? Logikus lenne, 3 sárkányölő van itt, MÁR. És ki tudja, lehet Cobra is idejön. De ez meg csöbörből-vödörbe. Irene nem tudja őket megölni, de rosszabb jön Irene-nél
Valakinek itt is fel kell bukkannia, aki kimenti az irhájukat. Csak az a kérdés, hogy ki.