Meglepett, hogy capac nem szólt be, pedig már készültem az érvekkel, hogy alátámasszam az igazam.
Duma topic 14
Saphira írta:
szar és beteg üzenetű történetet((
Előbb már leírtam dexteramnak, bemásolom:
D:
miért
jó a zneéje
S:
a templarok a főgonoszok benne
az assasinok a főfőjók , akik kinyírják az olyan gonosz despotákat mint nagy sándor
D:
lol tényleg
S:
mert az assassinok eszméi a liberalizmus és az elme szabadsága, meg en bloc az ember jogok
a templarok meg egy utópiát akarnak létrehozni azzal, hogy mindenre kiterjesztik a hatalmukat
hányinger
látszik hogy franciát csinálták
ilyet még az amcsik se csinálnának lol
D:
lol de az iróniája, h az assassinoké az emberi jogok
S:
ayn rand féle demagógia csak nem a kapitalizmus hanem a libsizmus mellett
D:
jójó de a játék maga jó
xdd
S:
öldösni benne jó
de aztán rájöttem, hogy ennek is milyen üzenete van már
tipikus libsi
érted
"az emberi jogok, az élethez való jog, a szabadság, a szabad akarat és a döntés szabadsága a legfontosabb, nem engedhetjük meg hogy erőszakkal megmondják, mit csináljunk vagy erőszakkal irányítsanak minket, nem építhetnek háborúval utópiát"
ezek az assasinok elvei
és hogy próbálják elérni?
orvgyilkolással kinyírnak mindenkit, aki politikailag az útjukban van XDXD
és hozzájuk köthető minden birodalom megszűnése
nagy sándortól cézár megöléséig
hát már nem azért, szerintem a birodalmak összeomlása nagyobb káoszt hozott mint jót
szóval kb csak káoszt okoznak az ilyenek
de komolyan
ilyen elcseszett politikai üzenet lol
lejáratják velük saját magukat
és még PC is, mert az assassinok a libsikXD
és persze hogy a templarok a világbéke ellenségei
----
Na jó, nem, ne túlozzunk.
A sztori lényege az, hogy volt az Első Civilizáció, ami az embereket teremtette és gyakorlatilag az elméjüket uralta különböző édeni ereklyékkel, és az Első Civilizáció kihalása után a Templomosok ezeket az ereklyéket akarják megszerezni, hogy a hatalmukat kiterjesztve egy utópiát hozzanak létre, az asszaszinok meg a szabadság és a szabad akarat híveiként ezt próbálják megakadályozni.
Igazából nem a történettel van a bajom, csak nem bírom elviselni, ha így belehánynak a történelem szájába.
Tényleg, játszottál már az új Dark Souls-szal? Én még nem jutottam el odáig, pedig már izzik a kezem, hogy az árnyak között ugráljak megint, amíg agyon nem csap valami árnyékból előugró random szörny. : (((
De azt mondják, nem olyan nehéz, mint az előző.
Bezzeg az én értelmes mondataim kihagytad, csak a lolozást hagytad meg tőlem, Sinistam : (( A többiről nem is beszélve, de az jobb is, így is eleget romboltuk már a libis imidzsem.
Sosem értettem, mi a jó az ilyen Dark Souls/Bloodborne típúsú, kettőt lélegzek és meghalok-játékokban. Én ezeken magasabbra szoktam húzni pulzusom, mint három hegyes-dombos sulikör után
Ja, mert Cart engem valamiért diszkriminál, jó, mondjuk Saphival baszogattam, hogy csinálja már
Nekem se Chakrával, se Carttal nem volt bajom. Amikor beszéltünk, egész jól elvoltunk. Igazából nem tudok olyan Staff tagot, akivel rosszba lettem volna.
Ja de... Aes, te mindig megakadályoztat az erőszakos hittérítéseimet. Úgyhogy előkészítettünk neked egy tömlöcöt a Marson.
Saphira írta:
Tényleg, játszottál már az új Dark Souls-szal? Én még nem jutottam el odáig, pedig már izzik a kezem, hogy az árnyak között ugráljak megint, amíg agyon nem csap valami árnyékból előugró random szörny. : (((
De azt mondják, nem olyan nehéz, mint az előző.
Saphira írta:
Meglepett, hogy capac nem szólt be, pedig már készültem az érvekkel, hogy alátámasszam az igazam.
Na, sikerült hazaesni a leendő suliból. Azt beismerem, hogy kívül-belül olyan a kecó, mint az Azkaban, de be kell ismernek, hogy annak ellenére, hogy "Fele buzi, fele kurva" arány itt is dominál, egész jófejeknek tűntek és a tanárok sem depressziós agyhalott zombik.
Ja, és lehet többször kellene kimozdulnom, mert egy olyan megható jelenetet láttam a villamoson, ami szerintem ritkaságszámba megy, vagy legalábbis valószínű.
Ugrás a fórumra: |