Miután meghalunk, ugyan az történik velünk mint mielőtt megszülettünk. Azaz semmi
Duma topic 14
Nem tudom, én szívesen vártam volna mindenkitől valami érvet vagy alátámasztást azzal kapcsolatban, amit gondol.
Jó, korán van még nekem hozzá. Inkább elmegyek krumplit pucolni.
Hát őszintén szólva, nem értem. Ez lehet egy olyan részből v olt, amit még nem olvastam? xD
Ezt viszont érteni fogod:
https://scontent-...e=57D7A3D6
Aes Sedai írta:
Hát őszintén szólva, nem értem. Ez lehet egy olyan részből v olt, amit még nem olvastam? xD
Ezt viszont érteni fogod:
https://scontent-...e=57D7A3D6
Sevanna írta:
Szerintem az én hsz-em volt a nap poénja. Még mindig nem tértem magamhoz a sokkból.Morbyd kommentjét részben azért is pontoztam le, mert új lapot nyitott és emiatt elveszett, amit írtam. -.-
DD
Capac írta:
Vének háborújában volt, vagyis annak a 2. részében, a Szellemhadtestben. Azt mondtad, hogy olvastad : (((
Én olvastam szerintem rám emlékszel Tegnap voltunk egy nagyon szép parkban aztán el kellett mennünk egy rosszabb környékre. Hát ott nekem már sok volt az etnikai összetétel. A játszótéren a sok abroszfejű anyuka meg gyerek. Istenem dejó hogy nem olyan környéken lakunk. Itt kvázi megszokásból zárjuk az ajtót.
Én röhögtem rajta és nem ő. Egy szótévesztés (mise-ima) teljesen másik eset, bárkivel előfordul. Én is mondtam már autistát ateista helyett pl. Viszont a hallgatói önkormányzatot egyetemi szaknak nézni sehogy sem lehetséges. Rosszul fogalmazva szaknak nevezni sem. Az önkormányzat hogy lehetne szak? Ezeket a szavakat mindenki kéne, hogy ismerje és gimiben is van már hallgató önk. Amit leírtál az oké egyébként és tényleg én is elveszettnek éreztem magam. De erre az esetre nem húzható rá. Hacsak nem kamu a sztori akkor az illető igenis sík buta volt, aki ezt kérdezte. És azt egy szóval nem mondtam, hogy szemtől szembe is kiröhögték és azt sem, hogy nem segítettek neki. Tehát az erről írtak sem illenek ide attól függetlenül, hogy igazak.
Na szóval röviden egyetértek a leírtakkal csak ehhez az esethez nem kapcsolhatóak. Max nagyon laza módon.
Más: itt segítőkészek amúgy az ügyintézők. A PTE-hez képest pl óriási a különbség a tőlünk elvárt tudás és mentalitás terén is a vezetőség részéről.
Ugrás a fórumra: |