Chakra írta:
http://readms.com...86/3421/15
Mi az ott Acnologia feje mögött? Az a másik szárnya lenne, csak "árnyékban" van?
A bal mellső végtagja már egészen szépen alakot öltött abból a szmötyiből. Remélem, azok ott nem mágikus akadály részecskék, mert már így is túl sokan vadítanak azzal...
Lel, tényleg. Jó, hogy mondod, mert nekem fel sem tűnt. Honnan van neki lába?
Szerintem az a szárnya amúgy, csak picit furán van megrajzolva. ^^Egyébként most tüzetesebben megvizsgáltam Acnologiát, és valamiért elkezdett idegesíteni a szeme.
Az összes többi sarinak normális volt (najó, Metallicanáé kicsit buzis...), Acnologiának miért egy gomb? 

Azon gondokodtam,hogy akkor most Bloodman egy démon,mert ugye a démonoknak voltak olyan mágikus akadály részecskéik. Eilen meg elég hamar leirta a FT-t és a többieket,de még fogja érni pár meglepi szerintem. Valyon Eilen honnan tudja,hogy jönni fog Gerard bandája is? Szerintem Eilen már az elejétől más tervezgetett,nemcsak a ft ellen menni,de azért nagyot néznék ha valahogy leverné Acknologiát. De Eilen kb annyira erős mint August nemde,mert akkor sok esélye nincs Ackno ellen. Ugye mikor Ackno kiütötte Serena-t,akor mondta August,hogy ő nem olyan ellenfél akit ők legyőzhetnek.Szóval akkor kicsit túlzás lenne,ha Eilen-nek egyedül lenne esélye ellene.

Nagyon kíváncsi leszek a 490. fejezet címére![:]](../images/smiley/6evil.gif)

Még a végén a 490. fejezetben Gajeel fog elhalálozni.
Hangulatilag sokkal feszesebb lett volna, mint így hogy pár képkocka múlvá már nem félholt tekintete van