Amióta nem érdekelnek a fórumos rangok és helyezések, illetve a farmolás, sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb az életem
Duma topic 14
Ma úgy megijesztettem egy fiatalka pénztárossrácot azzal, hogy meglátta a születési évemet, hogy rögtön elkezdett magázni, pedig előtte végig tegezett és viccelődött velem. Viccesek ezek a szituk. A minap is voltam egy random helyen dolgozni diákként és megkérdezték túl vagyok-e már az érettségin, majd mikor közöltem, hogy már 5 éve vicces volt a bocsánatkérésük, meg aztmonták, hogy jól tartom magam. Ez utóbbit előttevaló héten is megkaptam egy másik melóhelyen, ahol nem voltak hajlandóak elhinni, hogy nem max. elsős BSc.-s vagyok, egy frissen 19 éves srác azt mondta, hogy fiatalabbnak nézett önmagánál. :/
Ez annyiból gáz, hogy néha úgy érzem, hogy ha fiatalnak néznek, azáltal mégkevésbé tudok némi komolyságot sugározni, pedig az mostmár nem ártana.
Már nem tudom kitalálni, mit talájak ki, hogy legalább a 20 évet kinézzék belőlem az emberek. Vajon az segítene, ha újra lemondanék az eredetei hajszínemről, amit végre visszaszereztem X év után? Gondolkoztam még a tonnányi sminken is, de ahogy a mai fiatalok sminkelnek, meg általában én is ki vagyok pingálva, mondjuk az igaz, hogy ezen 3 alkalommal max spirál és alapozó volt rajtam.
Sikerült olyan überbrutálisan megfázni, amennyire az elmúlt években egyzer sem sikerült. Bezzeg a sulis időszakban ez nem sikerült...
Hm, fél óra és visszatér öcsém a hideg kólámmal. Azt hiszem, ez motiválni fog a gyógyulásomban. A pálinka már elfogyott.
Ebben az időben igazán vissza akarok menni Franciaországba. *-*
Akkor még vizsgáznom se kéne holnap, nemjó amikor az ember vizsgaidőszaka ilyen hosszú. Ráadásul olyat kell tanulnom amiről kint az egész félévem szólt, irányítási rendszerek, és kint megmondták, hogy itt nem az elméletet kell magolni, hanem alkalmazni kell, de nekem itt mégis az elméletet kell magolnom. Mondjuk kint szerencsétlenek képleteket nem bírnak megtanulni, röhej.
Tanulás helyett az új Harry Potter karaktereit nézegettem épp, meg kiderítettem, hogy a Ravenclawba lennék sorolva. Remélem ennek eredményeképp a tudás egy elolvasás után a fejembe hussan. ´
Az idő elbaszás olyan jól megy. Büszke vagyok magamra.
Miért nem figyelmeztetett senki, hogy faszság a mesterképzés? T_T
Micsudi írta:
Valaki nem küldene ide egy kis meleget? 11 fok van és szarrá fagyok.
Valaki nem küldene egy kis hideget? 30 fok van és szarrá égek.
Lehetne 35-40+ fok, mert ez így még nagyon gyenge. 20-25 fokba megfázni lehet.
Micsudi írta:
Valaki nem küldene ide egy kis meleget? 11 fok van és szarrá fagyok.
G3ri írta:
Nyugi, nem célom.Pedig mostanában kevesebbet írok. Viszont a GoT meg a FT azért termeli. Az a 64 hsz azért még sok.
Hatalmas, világrengető dologra jöttem rá az elmúlt tíz percben, ami szinte felér a debreceni atomfizikusok munkájával, ami lehet átírja a tudományt, bezzeg itt le se szartátok. Lehet rájöttem a libsizmus, mint betegség patomechanizmusára. Már ezért megérte szigorlatra készülni.
Esküszöm, TDK munkám is olyan kutatás lesz, hogy összehasonlítom a bél normál flórájának diverzitását és épségét az adott személyek politikai nézeteivel és társadalomkárosító beteges gondolkodásmódjával. Nem csoda például, hogy Bartos ennyire józan és ideológiailag felkészült egyén.
Köztudott ugyanis, hogy Európában a svédek bélrendszeri normál flórája a legszegényesebb. Olyan steril körülmények között élnek, hogy gyakorlatilag steril a belük is. Köztudott az is, hogy közöttük van a legtöbb autoimmun, allergiás, és gyulladásos bélbetegségben szenvedő egyén. Utóbbit kb. úgy lehet jellemezni, hogy a bél minden ok nélkül, látszólag teljesen magától kifekélyesedik, sipolyokat képez, funkcióképtelen lesz, felszívódási zavarok és fogyás alakul ki. Igazi mechanizmusa még nem ismert, de szerepe lehet benne annak is, hogy a normál flóra egyensúlya megbomlik. Gyakorlatilag a bél elveszít egy védelmi mechanizmust, amire sok ezer évig számíthatott, ezért nem szelektálódtak ki a nélküle funkcióképtelen egyének a múltban.
Mire enged ez következtetni?
- Amióta nem lószar-bölcsőben növünk fel, és nem eszünk napi fél kiló trágyát, allergiás és autoimmun betegségek tizedelik a népességet.
- A svédek között a leggyakoribbak ezek, a svédek Európa önpusztító-császárai (autoimmun-reakció és önpusztítás?!).
- A libsizmus előfordulása átfed a normál flóra csökkenésével Európa térképén, lsd. svédek.
Nem szabad elfelejteni, hogy az agyunk után a beleinkben van a legtöbb idegsejt. A bélrendszer olyan, mint egy második agy. Autonóm, önállóan cselekszik, de folyamatosan kommunikál az aggyal, és megosztja vele a "nézeteit". Feltételezve, hogy a túl "steril" belek könnyen megbetegednek, ez azt jelenti, hogy a baktériumok és az emberi sejtek a hosszú évezredek folyamán olyan mély mutualizmust alakítottak ki, hogy csöppnyi hiányuk vagy változásuk is a rovásunkra megy. Gyakorlatilag elveszítjük az egyik szervünket, és a beleink segélykiáltásokat zengenek az agynak baktériummentes magányukban, az agy pedig ettől megzavarodva patológiás, logikátlan módon kezd viselkedni, és olyan önpusztító tevékenységbe kezd, mint a bélrendszer sejtjei, akik szintén zavartak baktérium-háziállataik nélkül (gyakorlatilag megölik magukat, meg megölik őket az immunsejtek, akik látják, hogy nem működnek megfelelően. Az agy nem öli meg magát, de öngyilkos gondolatokon kezd el rágódni). Figyelembe véve, hogy a betegesen ködös, tifózus gondolkodásmódot hirdető eszmék durván egybeesnek az európai társadalom sterilitásmániájával, és a harmadik világban nem is érezhető ez a betegség, a kapcsolat elképesztően szembetűnő.
Szóval a lényeg:
Kevés lószar -> túl steril belek -> zavart agyműködés -> libsizmus.
Nem hiába akarnak a libsik minden mocskot idehozni. Az agyuk tudat alatt tudja, hogy mocsokra van szükségük, csak azt baktériumformában kéne felszedniük, és nem terrorista-hordákban. Elég lenne földet enniük.
Ez Nobel-díjat érő felfedezés, lajongjatok, latolok.
Az egyik legjobb barátom egy eseményen bejelentette a szűk kis baráti körünknek, hogy párjával gyermeket várnak. Nagyon furcsa érzés ez számomra. Távolság miatt már így is csak események kreálásakor találkozunk, de azért itt masszív 14 év ismeretség és barátság van. Nem vagyok irigy, se féltékeny. Csak úgy érzem, hogy itt egy szakadék húzódik a barátságunk között. Én rettentően gyűlölöm a gyerekeket és undorodok a sok babáktól elaléló embertől. Nem tudom, ez az én pszihém és lelkivilágom torzságát mutatja be. Nehezen tudom elképzelni a jövőt, mert szerintem ez nagy változást fog az ő személyében okozni. Lehet azért tartok ettől, mert ő így lett/lesz felnőtt én pedig így maradok "gyerek". Nagyon tartok attól, hogy ha jövőre kimegyünk a telekre bográcsozni, ahogy azt minden nyáron tesszük a baráti körünkben, akkor ez a gyerektéma lesz a beszédtéma és amitől tartok, hogy akár el is hozzák. Akkor meg azért nagyobb közösségben kell színlelnem valami emberhez méltó érzelmeket. Most döbbentem rá igazán csak, hogy mennyire tellik az idő.
Ugrás a fórumra: |