Kiket? Miről beszélsz most? Arról, hogy egy emberre nem lehet érvényes, hogy csak ez mozgatja? Akkor nagyon tévedsz.
Duma topic 14
Ja, a gnómhoz beszélek, aki állítólag trollkodik, közben meg csak annyira unatkozik, mert sose törődik vele senki.
Mi és? Pontott tettem. A ti jövőtök.
Ezt nem neked szántam, Gdat. Hanem saphinak.
Nem szoktam komolyabb erőt fektetni a kérdéseire. Főleg ha emberekről van szó. Nem vagyok kíváncsi rájuk. Így is túl sok időm ölöm ebbe az egészbe. Csendben mosolygok a jövőn, eddig mindig igazam lett.
Itt most elég ha pár sorba írok valamit, aztán úgy is jön a következő, amire lehet...
És nem jutunk sehová.
Nem értem, miről beszélsz, masashi. Nem tudom eldönteni, miért nem értem. Lehet köze hozzá annak is, hogy a farmakológia tanár azt mondta, hogy próbáljuk ki a gyógyszert, amiről éppen tanulunk, és most az alkohol volt teríteken, lol. De lehet, hogy szimplán értelmetlenek a mondatait.
Éppen egyórás német komcsizene gyűjteményt hallgatok, egyszer csak hallom, hogy már megint panzer-ekről énekelnjek. Hiába, van valami, ami fontosabb a német lélek számára, mint holmi ideológiai szarakodás.
Amúgy tényleg nem értem mi értelme a vitátoknak. Masashival vitatkozni nem sok értelme van, mert elég fanatikus. Bár legalább érdekes vele a vita. Gmannal viszont minden fajta interakció teljesen értelmetlen és felesleges. Csakis a teljes ignorálás értelmes.
Nem mindenki érhet fel erre a szintre. Várjunk 10-20 évet. Kezdem érezni, hogy csak akkor lesz minden világosabb nektek is. Ha lenne még motivációm magyarázni nem tudnám le ennyivel. Megártott a marsi élet.
Így belegondolva, ez a "10-20 év" olyan meghatározó lett, hogy lassan erre is lehetne kötni egy fogadást, aztán jöhet a második korsó sör is ingyen mindenkinek.
Ugrás a fórumra: |