Vagy az is lehet, hogy ez a Future Trunks nem ugyanaz, mint amelyik az androidoknál volt, hanem ennek a mostani idővonalnak a jövőjéből jött
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Na ja én is azt mondom, hogy nem voltak sárkánygömbök, meg akkor miért kívánta volna hogy legyenek fiatalok meg ráadásul ennyire! Ha mondjuk 3 vagy legyen akár 5 éves is mit tud magával kezdeni egy 5 éves egyedülálló gyerek pláne egy a robotok által lerombolt világban. Ha csak nem véletlenül a lánya abban a párhuzamos időben.
A neve csak simán Black. Szóval még az sem biztos, hogy ez Goku egyáltalán. Rengeteg lehetőség van, hogy ki/mi is ez egyáltalán. Ha meg valaki gonosz támasztotta fel Goku-t, akkor lehet, hogy a super gömbökkel tette, amivel meg aztán fel lehet támasztani még ha vírusban is halt meg, valószínűleg akár gonoszként is.
Ha szuper dragon ball, akkor esetleg tényleg, egy makaioushin-nek kellett kevernie a kását.
Xenoversben lévő Demigra azt mondanám kb God Goku szintjén lehetett. Ő viselte a démonisten címet, de a makaioushin viszont ennél magasabb szint/rang. Tehát egy makaioushin egy SSJB vagy akár egy hakaioshin közelében is mozoghat. Így meglehet a kellő hatalma a gömbök összegyűjtéséhez. De akkor viszont minek kellett neki egy Goku?
A másik lehetőség amit el tudok képzelni, hogy Dr Sérónak esetleg nem csak egy titkos laborja volt.
S Goku DNS-ét nem csak Cell megalkotásához használta, hanem esetleg megpróbált egy kontrollálható Goku klónt csinálni.
Aztán lehetne keverni is kettőt. Dr. Séró leklónozott egy Goku-t. Majd jött egy démon és össze potarázott vele.
Nem hinném, hogy ez a Gero-s dolog bejönne. Ez nem igazán magyarázná a "gonosz" potorát Black fülében. Meg amúgy is már kicsit fárasztó lenne megint ezt előhozni. Én inkább erre a makaioshin-es dologra voksolnék, mivel az a potorát a fülében (ami kiköpött ugyan az mint Demigráé, aki habár nem lett megerősítve makaioshin-nek, de eléggé arra hajaz, illetve Demigra nélkül is bele lehet hozni a makaioshineket, akik fülébe meg szerintem pont ilyen potora illene) és még Goku lehetséges feltámasztását is, akár gonoszként, a super gömbökkel megmagyarázná. Ha ez Goku egyáltalán, mivel elég érdekes, hogy most már Black-nek hívják, mindenféle "goku" nélkül.
D25 A 47.rész leírásában ez áll: "With the threat of the androids resolved, a new menace threatens the world of the future!" Remélem ez elég bizonyíték arra, hogy ez igen is a Cell arc-os future Trunks...
Egyébként Dabura húga is valami tudós féleség, mert azért eléggé belemerült genetikai kutatásokba. (Ha másért nem, hát azért, hogy férjet találjon XD) (Akár ő is alkothatott egy "Black-et.) S ha megnézed, bizony neki is van "potarája".
Kérdés az, hogy esetleg Daburának volt-e?
Masik potara lehetoseg ...
http://i.imgur.co...
Az is lehet hogy 6.univerzumbol van ....
Igaz, tényleg az ő testvére Bár képességileg és szerepileg is inkább Daburára hasonlít
Én azért kétlem, hogy bármelyiküket is látnánk a superben, inkább csak hasonló képességű karaktereket, mintsem már meglévőket, módosított történettel. Meg amúgy is, új karakterek azért még mindig érdekesebbek lennének, meg a szájukat is kevesebb ember húzná, hogy rip-off megy a superben
Morbyd írta:
Mármint Demigra húga, Towa? Mert az is eképzelhető. Mivel ő csinálta Mira-t is, aki szintúgy mint Cell, bírtokolja az erősebb harcosok génjeit. Bár Mira-a nem aggatott potorát, de attól még Black-re adhatott
Én már ott tartok hogy megkérdezem, hogy még mindig ez a Dragon ball szuper?
Mert valahogy egyik itt említett karakterről sem tudom ki lenne!
Ha lehet magyarázatot kérnék, ők kik és hol szerepeltek eddig. (amúgy gondolom játék szereplők, de azt meg nem kéne a szuperrel keverni)
Kai-san Mások is sokan mondják, hogy az a 6-os univerzum potorája, pedig egyáltalán nem hasonlít rá. Nem csak színben más, de még maga formája sem olyan.
goku5 Towa, Mira és Demigra a db xenoverse, illitve a db online játékokból vannak. Említve meg azért vannak, mert egyrészt miért ne lehetne őket említni, másrészt meg a most következő arc-ban LEHET, hogy lesz szerepük az eddigiek alapján.
Ugrás a fórumra: |