Ez az én művészetem, Jon, tetszik? Nem a véletlen műve a rangom.
Duma topic 14
Az a baj Gman, hogy rólad tudni, hogy erre pályázol.
Nekem meg el se hiszik.
Amúgy nem biztos, hogy akkora gond, hogy nincsenek meg azok a területek már így az utóbbi egy-két évét nézve Európának. Csak mert talán jóval több figyelmet kapnánk a cuki araboktól, pontosabban a terrorizmusukból. Kapásból két másik világváros is lenne az országban, ami most eszembe jut hirtelen.
Szegény kicsi Gman. Néha komolyan nem értlek amúgy. Tök bunkó itt veled csomó mindenki. Persze ez neked is köszönhető, de nem fárasztó ez az állandó negatív visszhang, amit itt kapsz az esetek kb 70-80%-ában?
Niki, te őt komolyan sajnálod? Szerintem itt senkit nem kell.
Másik meg, ezt komolyan meg kellett kérdezni, és pont tőle?
Gman jót fog nevetni ezen.
Mi volt az a furán homoerotikus anime avatar, Capac?
Többet váltottál profképet 5 perc alatt mint én eddig.
Félelem és reszketés Las Vegasban kép volt kint, de annyira megszerettem a George Luz képemet, hogy vissza is tettem.
Egész élvezhető az Assassin's Creed Syndicate, ha az ember nem vesz tudomást az apró részletek, pla történet, karakterek stb hiányáról.
Zágrábban majdnem 1 millió fő a lakosság, Belgrádban meg jócskán több másfél milliónál is, ez a szám pedig nyilván nem pont ennyi lenne, ha még mindig magyar területekről lenne szó. Talán több.
De nem épp ez lett volna a lényeg, hogy hány nagyváros van, hanem hogy eleve más pozíciót töltene be ez az állam, már csak az Euban is.
Sajnálni nem sajnálom igazából, ő ír mindig ilyeneket, és sokszor tényleg csak azért, hogy hecceljen másokat, csak néha meg tök normálisan leírja valamiről az egyéni véleményét, mint most erről a nagy Magyarországos dologról, aztán már kb azon kell viccelődni, hogy élőben talán el is lenne verve a szája.. Öö, jó kérdés, hogy miért. Ja, mert nem fanatikus hazamegszállott
Mert annak lennie kéne ugyebár. Az tölre normális, ha az. Meg múltbéli kollektív sérelmeinken pattogni, természetesen eredmény nélkül, az is rendben van
Kösz a bókot, nem kellett volna.
Amúgy nem, nem Bukarestre, bár elég közel van a határhoz. Plusz ha győztes államlént kerülünk ki mindkét vh-ból, valószínűleg kapunk új területeket. Talán Bukarestig meg Bécsig elnyúlóan.
Belgrád nem tartozott a Magyar Királysághoz.
Meg múltbéli kollektív sérelmeinken pattogni, természetesen eredmény nélkül, az is rendben van
Ugrás a fórumra: |