Betrollkodok, hogy ne tűnjön úgy, mintha csak chatelnétek!
Duma topic 14
Látott már rajtam kívül itt valaki, horizontvonaltól horizontvonalig tartó hullócsillagszerű izét? Azt tudom, hogy Barátosném anyja igen. Sárgás-fehéres, vastag, fényes csíkként jelent meg az égen, kevesebb mint 1 másodperc alatt elért egyik (horizont)pontból a másikba és még jó ideig ott volt. Szó szerint kettészelte az égbolt, mintha csak egy vonalat húztak volna oda, ami hosszú pillanatokon át nem tűnt el, csak jóval később és váratlanul, egyszerre az egész (tehát nem egyik végétől a másikig halványodott). Elég közel lehetett, iszonyú vastag volt, de nem kísérte semmilyen hangjelenség.
Próbáltam keresgélni videókat, amiben esetleg akad hasonló, de nem találtam, főleg nem ilyen szögben.
Nagyon szép volt.
5CP Keiter írta:
Ezek szerint, főleg nem a Duma topikban.
Minagi írta:
Kletta, itt a malac avád: http://naruto-kun...ile;u=4118
Ennyire még nem szenvedtem sose tanulás közben, mint most szenvedek és még csak nem is sok az anyag, de ennyi hülyeséhez minek kell tanulni, sose lesz semmi haszna főleg, mert ha esetleg holnap sikerül a vizsga rögtön törlődik az anyag a fejemből. Miért kellett nekem elpazarolni ennyi évet a hülye egyetemre? Rég kimehettem volna au-pairkedni mondjuk az USA-ba ma láttam erre tök jó lehetőséget, de ennyi év elpazarlása után már hülyeség lenne ilyen miatt kimenni. És ha már véres verejtékkel megeszerzem a diplomám ki is kéne majd használni, hogy van, már ha lesz rá némi lehetőség.
Ajj ezt nagyon ki kellett írnom magamból, mert úgy érzem mindjárt az ágyon dobálva magam fogok hisztizni, ráadásul 2 napja egyedül vagyok itthon így nem tudok senkinek se hisztizni. Az meg azthiszem pláne nem segített a helyzetemen, hogy 5:30-kor keltem.
noemimi-chan írta:
Ajj ezt nagyon ki kellett írnom magamból, mert úgy érzem mindjárt az ágyon dobálva magam fogok hisztizni, ráadásul 2 napja egyedül vagyok itthon így nem tudok senkinek se hisztizni. Az meg azthiszem pláne nem segített a helyzetemen, hogy 5:30-kor keltem.
Új Gamers Are Awesome *-*
https://www.youtu...fSdtoOXRjw
Nekem már csak 2 hét és igazából, ha meg lesz a holnapi fel adhatnám az egészet és mehetnék nemtudom mit csinálni, de én hülye vagyok és el akarok menni javítani a Funkcionális élelmiszerek vizsgámon, mert basszák meg, hogy nem lett 5-ös, mert beparáztam.
Meg meghúztak kint franciából és jó lenne, biztosra menni, hogy ne kelljen pénzt visszafizetni így lehet abból is újra kell vizsgáznom, mondjuk arra kíváncsi is bagyok mert Skypen át kell írásbelizni. Nem értem miért nem lehet a 9,6-os jegyemet felkerekíteni 10-esre és akkor meg is lenne a vizsga. (Hülye 20-as rendszerű osztályzás...)
Ugrás a fórumra: |