A Fate/zero az egyik legsötétebb, legbrutálisabb anime ami létezik.

Duma topic 14
Az Anotherről megírtam a véleményem mindenhol, röviden tömören ide is lefírkantok róla valamit:
- horror blöff.
Röhejes és a Fate Stay franchise-zal együtt emlegetni olyan, mint a Birodalom Visszavágot a Klónok Támadásával.
Érzékelni azért a generációs különbséget köztünk, mert én nem ezt a 3 címet ajánlottam volna.
Dragon Ball témához:
A mi generációnk Coelho ezen szocializálódott, így nekünk többet ér, mint amit valójában. One Piece akkor már, Hunter x Hunter vagy Yu Yu Hakusho az amit így utólag Shounen Fight kategóriából ajánlani mernék akárkinek is, mert maradjunk a tényeknél, a Dragon Ball rohadt unalmas, ha összességében nézzük. Alap mű, örök kedvencem lesz a nosztalgia faktor miatt, de eljutottam arra a szintre, hogy megértsem a sorozatot és megértsem azt, hogy azt nem kompatibilis a mai generációval. Viszont amikor szenilis vénember leszek, akkor is Vegita kétujjas fekvői fognak felrémleni! Meg ez a jelenet!
Én most JoJo's Bizarre Adventure-t nézet. Nem kevés hibája van, de azt, hogy férfias, nem lehet eltagadni tőle.
Volt egy jelenet, amikor a főhős csapat búvár gyorstalpalón kényszerült átesni, és akkor, a halálos veszély közepette is az volt az első gondolatuk, hogy ha rajtuk van az oxigénmaszk, akkor hogyan tudnak köpni? XD
Gwent egyenlő a Gwynttel.
Fúúú te hogy én azt mennyire szeretem. Azt a múltkor ettem. Sok lilahagymával, meg hússal és tejföllel. Uh az a kaja mennyei.
Mikor lettünk megdorgálva ilyen offolásért? Amúgy, kicsit vissza térve. Capac, most komolyan beárultál, hogy egy 2010+-os animét ami szerintetek "alapmű", nem láttam? Jaj de kis cuki vagy.
Én már utána olvastam és jelentkeztem.
Ishida írta:
Gwent egyenlő a Gwynttel.
Az egyetlen lényeges játékról bezzeg senki sem írt.
https://www.youtu...iayfb1rrs0
Ugrás a fórumra: |