Gondolom, ha valamilyen csoda folytán nem égne szénné, akkor ott lebegne a Föld belsejében.
Volt egy ilyen "Batman of the future" rész is, hogy egy riporter át tudott menni a falakon (talán valamilyen spéci szerkezettel) és úgy leste ki a hírességek, köztük Batman titkát is. Aztán a rész végén belezuhant a Föld belsejébe.
Azért amikor ide jöttünk a Kárpát-medencébe akkor mi is eléggé nagy "vikingek" voltunk
Hát, nem tudom, azért van az írva az összes korabeli forrásban, hogy "rendkívül gazdag, szemrevaló emberek, a legelőkelőbb selyembe és csupa aranyba öltöztetve".
Az, hogy a sztyeppei népek barbár állatok voltak, az Dzsingisz kán állatias mongolaitól, meg Martintól ered, aki továbbszőtte a legendát. Az őt megelőző sztyeppei népektől, akik sok esetben gazdagabbak (és tisztábbak, egészségesebbek) voltak, mint a letelepedett, szarban-húgyban élő nyugatiak. Elég a szkítákra, kazárokra, egyéb türkökre gondolni, utóbbiak ersze csak azért, mert végigrabolták Eurázsiát.
Rólunk sehol nem írták, hogy büdösek lennénk, a viking büdösségről meg csatakszik a korabeli forrástörténet. Bár lehet ők is csak a hódítások közben voltak büdösek, amikor túl messze értek a termálfürdőiktől, és nem akartak belemártózni a déliek szennyes vizébe.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Elképzelhető, valami hasonlóra gondoltam én is. Mondjuk nekem valahogy fura ez a mag nélküli bolygós dolog is.
Nem mellesleg annyira jó nosztalgiázni azon, hogy... vagy te, van az országod, a bolygód, aztán van a Nap, ami mindezekhez viszonyítva óriási. Aztán van pl. a VY Canis Majoris, aminek átmérője viszont már 2.800.000.000km. Még csak nem is a legnagyobb, de repcsivel olyan 1000-1100 évig kellene utaznod, hogy sikerüljön körülérni.
Hm, mondjuk még mindig a Kvazárok állnak nálam az első helyen.
Annyira jó ilyen tudattal nézelődni. Btw, [ Klikk ] - még ha talán ez a második vagy harmadik alkalom.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Pedig a fekák többsége is brutálisan büdös, ők mondjuk nem (csak?) a retektől. Sajnos ezt itthon is tapasztalom. De, ezen mondjuk nem igen tudnak változtatni. Se a fürdés, se a több liter parfüm, meg dezodor meg a többi kurvaélet se segít.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Ha szóba jön, hogy igazából a tamilok és a khmerek is fekák voltak, amíg ki nem irtották őket a mongoloid-europid megszállók, akiket Yacub küldött személyesen, hogy lopják el a Nagy Barna Föld fiainak kultúráját, mert csak nekik van lelkük, hiszen az Isten a lelket a melanin formájában teremtette meg, így csak ők képesek a civilizációk teremtésére is.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Meg hogy Európa ősemberi szinten létezett, amíg a teljesen fekete mórok meg nem civilizáltak minket. És egyébként is, a brit szigeteken is hamarabb éltek feketék, mint britek. Már a brodgari várost is ők építették, mikor az Isten a tenyerén hordozva átteleportálta őket egyenesen Afrika szívéből. A Cambridge is így tanítja.
Amúgy én csak azért hoztam fel a vikingek büdösségét, mert utálom a svédeket, de nyilván fogalmam sincs, hogy milyenek voltak.
Jó, meg az ember amúgy eleve azért szokik hozzá a szagokhoz pár perc alatt, mert anno mikor még hordákban éltünk, olyan büdös lett előbb-utóbb, hogy az életben nem tudtunk volna együtt megmaradni A látással nem véletlen nincs így, hogy ha sok ideig nézel egy pontra, hirtelen oda lesz a kép. Evolution at its finest.
Van köztetek olyan, aki szőrperzseléssel epilálta a lábát, teszem azt?
(Most olyan Gman érzésem támadt)
Az most nem lényeg. És kb. mennyi idő múlva nőtt vissza a bundád?
Nekünk mindig azt mondta a viking-fan tanárunk, hogy a normannok tisztálkodtak akkoriban a legtöbbször. Még ha ez azt is jelentette, hogy igazából szinte mindenki ugyanabban a vízben fürdött, amibe előzőleg a többiek belefikáztak meg beleköptek. Ja meg hogy az európai nők ezért szerették a viking férfiállatokat, mert tisztábbak voltak. Vagyis... ezért is, gondolom én.
Az meg, hogy a többi népség mennyire volt büdös... Kb. a XVI. századig pár hetente cserélték az emberek a fehérneműjüket, és volt egy erdélyi fejedelem - sajna nem emlékszem ki-, aki 20+ évig nem fürdött, mert kiskorában majdnem megfulladt.