Kinek drukkoltál a magyar-román meccsen? (az a trollface smiley már nincs meg? )
Duma topic 14
Na végre, az új Xbox 1 végre ki is néz valahogy. Most már egy VHS lejátszóra hasonlít
https://www.youtu...gtKalT_HgM
Mondjuk, ez még csak az S, a tuningolt One majd valamikor jövőre érkezik. Amúgy, mekkora átbaszás már ez? 3 éves a jelenlegi generáció és már olyan gyengék, hogy tuningolni kell őket? Nem baj, jön az új PS4 és emiatt le fog menni a jelenlegi ára, és akkor veszek én is egyet.
Ja és az idei E3 "vicces" pillanatai. Mondjuk a Konami megint jó lett
https://www.youtu...5RFlox1Jao
Jó... de azért szeretnék játszani a The Last of Us-sal, Uncharted játékokkal is, meg most is jön egy rakás játék amik csak PS4-n jelennek majd meg. Ott van pl Detroit Become Human vagy a Days Gone ami egy posztapokaliptikus Sons of Anarchy zombis openworld tps lövölde (what?). Ezek nem jelennek meg PC-re. PC-n nagyon kevés jó játék jelent meg az elmúlt években, míg PS4-re folyamatosan jönnek a jobbnál jobb játékok. Ha megnézzük az elmúlt 8-9 évet, akkor nem volt sok cím, ami maradandót alkotott. Ott van a Mass Effect, Bioshock, Dishonored, Blues and Bullets,This War of Mine,Ori and the Blind Forest,Life is Strange,Telltale GoT és a TWD és nagyjából ki is merült azon játékok listája ami nem csak az agyatlan lövöldözésről szól. Jó, oké kell nekem a BF1 meg Syzynek a cod de ezeken túl kurvára kevés jó pc játék van mostanság.
Ja sajna ebben igazad van. Igazából egyszerűen konzolra könnyebb a cégeknek fejleszteni.
Egy normális, a régi Command&Conquer sorozathoz méltó RTS-t se képesek kiadni évek óta. Pedig ez pl. inkább PC műfaj, mert egérrel azért jobban lehet irányítani, mint kontrollerrel.
Találtam egy képet valamelyik nap, amin valami hőkép volt talán, már nem emlékszem, de tökéletesen kirajzolta a Nagy Magyarország határait. Mindenesetre be akartam linkelni Gdatnak, csakhogy elfelejtettem akkor, most meg nem tudom, merre lett.
Mondjuk nem csoda, hogy a földrajzi fekvés miatt kirajzolódik, de na. Attól még megindító lehet egyeseknek.
Aes Sedai írta:
Egy normális, a régi Command&Conquer sorozathoz méltó RTS-t se képesek kiadni évek óta. Pedig ez pl. inkább PC műfaj, mert egérrel azért jobban lehet irányítani, mint kontrollerrel.
Nekem az RTS meghalt a C&C3-al. A Red Alert 3 még szórakoztató volt, de igazán komolyan venni nem lehetett. Meg a BFME1 volt még jó játék, de az is hány éve már.
Ami a CoD-ot illeti, a Black Ops-nak nagyon jól kidolgozott története volt, azon kevés lövöldözős game közé tartozott, ahol első játéknál minden új pályán nem csak az akciót vártam, hanem, hogy kiderüljön, hogyan megy tovább a történet.
MW3at nem szidom még nálam a Survival Mode megmentette azt a játékot, mert az kurva jó volt rengeteget szórakoztam vele.
A codokkal egy hatalmas nagy probléma van ( a sok 12 éves csírát leszámítva), az a grafika és ehhez nem kell grafika buzinak lenned, mert amíg anno egy CoD2-t nulla történettel elvitt egy akkor jónak tudható grafika, szart mindenki bele. Ugyanez volt igaz a CoD4-re is és a teljes mw trilógiára, amiknek a mai napig a legjobb sztorijuk van,codos mércével mérve persze.
Csak hát eljött 2010 és a BF BC2 majd a Crysis 2 majd 2011-ben a BF3 és mind a 3 cím olyan gyönyörű grafikával jött, hogy utána olyan érzés volt codozni, mint 4k után visszaállni 240p-re. Mert amíg a múltban a sztori hiányosságait pótolta a jónak mondható látvány (vagy fordítva), az 2010 után rögtön megváltozott.
Nézz csak meg egy BF BC2 és egy CoD BO videót. Egy évben jött ki a kettő, mindkettőnek jó a sztorija, de a grafika ég és föld és ezt nem ismerte fel az IW. Nem ismerte fel, hogy nem elég egy jó sztori, ha a játék olyan rondán néz ki mint az üknagyanyád fél liter pálinka után a mosógépben.
Aztán eljött az, hogy már a sztori sem volt jó, sőt, szar is volt. A Ghost a háttérhatalommal és az AW a korszakalkotónak hírdetett sztorijával (ami még Nikinek is leesne 5 perc játék után) brutálisan szar volt, és a legnagyobb baj hogy ez a játék bevételein nem tűnt föl.
Eddig minden codot vittek az emberek mint a cukrot, nem számít milyen ronda is volt és milyen szar volt a sztori. Nem baj, a 12 éves pistike majd tolja a 360 noscopet a nanoruhával vagy fasztudja mivel.
De ez idén szerencsére meg fog változni,ugyanis sz új cod a kutyát sem érdekli, az meg külön fölháborító hogy a remasterelt CoD4-t csak az új szarral veheted meg.
#ripcod
Ez nem lett olyan magasröptű, mint Coelho bölcsességei.
Azt mondjuk nem értem, ha tényleg játéknak fogná fel az ember, mit rinyál a Game Overen. Az a legcukibb. Aztán úgy is resurrect'.
Milyen aranyos, ahogy lázadoztok azért, hogy megjegyeztem, ez mennyire Off.
Ugrás a fórumra: |