(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az 52-es tuti valami Gohan és Trunks rájön,hogy gyengék és ezért gyúrniuk kell egy picit együtt  dolog lesz (vagy csak Trunks nyáladzani fog,úgyhogy remélem az első) 
)
		Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Kai-san írta:
Nyári szünet? Mármint hogy nyáron ne legyen Dragon Ball Super ?!Én örülnék neki, és szeptember első napján be lenne pótolva az egész és lehetne nézni részeket várakozás nélkül !
 Ha lenne is szünet akkor is tuti nem adnának le egyszerre többet, hisz mikor is adnának le annyit egyszerre? Nincs külön db TV 
 Meg amúgy is ha már meg vannak a részek és le is lehet adni őket akkor miért ne adnák le? Most is valószínűleg valami ünnep vagy mit tudom én mi lesz és azért marad el a július 24-ei rész. Fájdalmas lesz azt a két hetet kivárni, bár panaszra így sincs nagyon ok, hisz most elég sok rész lement szünetmentesen.
				 KingBradley  Kb 10 részes maraton 

De amúgy ja, ha valaki egyszerre akar többet megnézni akkor egyszerűen csak felhalmozza a részeket. Bár én még mindig maradnék a heti nézésnél, hisz ha az ember járkál a neten, elkerülhetetlen, hogy itt-ott ne találkozzon db tartalmakkal/spoilerekkel (mert nagy eséllyel a rész megnézésén kívűl máshol is foglalkozik a sorozattal), így meg már nem csak, hogy várni kell, de még mire megnézi az ember a részeket addig le is lesz neki spoilerezve a fele.
				Jaj ne... kimarad a holnapi rész? Pont most fejeztem be a 47-48-at egybe és vártam nagyba a folytatást...
Sokan írták hogy kicsit unalmas volt meg alig történt valami, de egybenézve nekem semmi gondom nem volt vele, így korrekt csak ha 1-2 hetet kell várni a következő részre, úgy elhiszem hogy kevés.
Nagyon jók a drámai zenék meg azok is amik Black Goku alatt szóltak.
Black azt mondta hogy eltünt ebből a világból is Trunks KI-je, aki ekkora területen képes érzékelni az csak isten lehet szerintem. Azt mondjuk nem értem hogy elötte miért nem találta meg simán Trunks-ot, úgy tűnt hogy tényleg meg akarja ölni, nem pedig csak játszadozni vele.
				Nem marad el a holnapi rész. Az 52. és az 53. rész között lesz egy hét kimaradás. Szóval az 53. rész marad majd el. Most még csak a 49. jön.
| Ugrás a fórumra: |