Még ha bajban is lennének Gokuék, még mindig ott vannak Whis-ék akik két-három mozdulattal kiütik...
De sztem megoldja Goku is, a Blue bőven elég lesz, ha csak nincs valami átváltozása Black-nak is. Véleményem szerint ő csak egy katona aki végzi a "munkáját", itt valaki más lesz a főboss akit le kell ütni.
"Beerus and Whis this week: Taking note of Goku Black's ring! Beerus and Whis notice that Goku Black's wearing a "Time Ring." But, originally only Kaioshins were able to use it?!"
Írnak valami "Zamasu"-ról Ez ki ? Hol tűnt fel ő eddig? Tud valaki valamit róla?
Zamasu mellett látható egy másik karakter, akinek ugyanolyan öltözéke van mint Whis-nek, ha ő a főboss, akkor már Whisék is beleavatkozhatnak, elvégre egy istennel van dolguk.
Coelho
Viszont a földön vannak a kedvenc kajái és Bills nem fogja hagyni h Black elpusztítsa a bolygót.
Máshol is írják, hogy nem Black lesz a valódi főellenség. Whis-ék viszont miért avatkoznának közbe? Frieza ellen sem tették, ez nem az ő problémájuk.
Ha egy másik idősíkból jön egy Kaio, vagy valaki, akinek valamilyen köze van a Kaiokhoz ( gondolok itt ezekre: Portara, Time ring) és el akar pusztítani Beerusék idősíkjában valamit, ahhoz azt gondolom, A Pusztítás Isteneként igencsak van beleszólása! A másik meg a kaja, ami miatt nem fogja hagyni, hogy mindent leromboljanak a harcok miatt.
Ha meg is hal mondjuk Trunks(Őt akarja kinyírni elsősorban, de lényegében az összes saijayint), az szerintem nem fogja érdekelni. Talán Gokuékat sem hagyná, mert még mindig ott a rejtélyes SSJG, aki miatt rémálmai és látomásai voltak. Úgy gondolhatja, nekik valami közük van hozzá és ennek minden bizonnyal a végére akar járni.
A gyűrűje vagy ö maga hatalmából ered, azt nem tudni. Ez szerintem a mai rész fordítása után egyértelmű lesz.
Az a furcsa, hogy a gyűrű is csak akkor kezdett jelezni, amikor odaért a CCorp. kísérleti épülete felé, ahonnan Trunks kirepült. Szerintem az a gyűrű szenzitív lehet az idővel kapcsolatos manipulációra.
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.06.27. 13:49
Lehet, hogy mikor Whis játszott az idővel Golden Freeza harca közben, valami történt? Ő is mondta, hogy beláthatatlan következménye lehet az idővel kapcsolatos utazás...
nekem tetszett a jövőből az átjáró azt , hogy csinálta Black ? ez a tulajdonsága még hasznos lehet , tudom volt már hasonló egy erős orditással , de az csak a téridő szobát nyitotta meg !
Az maijin Buu volt, majd SSJ3 Gotenks, ha jól emlékszem. Oda akarták bezárni Buu-t, de nem sikerült.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A gyűrűje az amivel le tudta követni Trunks-ot. Mivel az egy bizonyos "Time Ring", amit állítólag csak istenek használhatnak/tudnak használni. Beerusék meg is említik majd ezt a következő részben. )
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: És még az Isteneknek is tilos használni. Beerusék nem lesznek boldogok... )
Lehet, hogy mikor Whis játszott az idővel Golden Freeza harca közben, valami történt? Ő is mondta, hogy beláthatatlan következménye lehet az idővel kapcsolatos utazás...
Whis már többször is játszott az idővel. Álltalában akkor, amikor Beerus ásítása miatt felrobbannak a bolygójuk körül elhelyezkedő napok! Azt gondolom, hogy Ő nagyon körültekintően jár el ilyenkor és figyel arra, hogy ne történjen drasztikus változás, viszont Trunks és Cell is durván beleavatkozott többször is az időfolyamba, viszont elképzelhető, amit gondolsz. Egyelőre nem tudni semmit.m Szerkesztette: Rotcsa - 2016.06.27. 13:57
Én 2 dologra leszek kíváncsi:
az egyik hogy ha vége lesz ennek az black-sagának,trunks hová fog visszatérni?vagyis ahonnan jött ott mindenkije halott,és az utóbbi utazásokon is mindig későbbre érkezett mint indult.
a második meg milyen képet vág amikor meglátja majin buut(mármint azt aki sátánnál héderezik,akit elvileg a saját idősíkjában elpusztított),a kék formát nem is említem.
Én 2 dologra leszek kíváncsi:
az egyik hogy ha vége lesz ennek az black-sagának,trunks hová fog visszatérni?vagyis ahonnan jött ott mindenkije halott,és az utóbbi utazásokon is mindig későbbre érkezett mint indult.
a második meg milyen képet vág amikor meglátja majin buut(mármint azt aki sátánnál héderezik,akit elvileg a saját idősíkjában elpusztított),a kék formát nem is említem.
Az idős kavarodás már egyre bonyolultabb. Whis most totál mást mondott, mint amit mi eddig a múltba való visszatérésről tudtunk. Eddig abban a hiszemben tartottak minket, hogy a múlt nem változik meg, hanem a jövőből visszatérést követően egy alternatív jövő felé terelődik az idő és abban folyik tovább. Én azt sem értem, hogy akkor Trunk hogyan képes a saját jövőjébe visszamenni, illetve abba az alternatív idősíkba (Az Ő idejéből nézve a mi( alternatív) jelenünk) visszatérni, amelyben ma Goku él. ..... Arról sehol nem volt szó, hogy az alternatív idősíkok között tud váltogatni, pedig a helyzet logikailag ezt mutatja.
A Buu-val kapcsolatban az a helyzet, hogy Ő azt sem tudja, buu hogyan néz ki, mivel azelőtt elpusztította Babidit és Daburat, hogy azok elengedhették volna.
Sztem ezt az idősíkos történetet nagyon túlgondoljátok. Ennyire biztos nem dolgozták ki az elméletet, hogy megállja a helyét, és szerintem nem is ez a lényeg.
Valszeg Oda tud menni az időben, ahova akar. És vissza is tud menni a saját idejébe, akár arra a napra amikor elment.
Azt tudom elképzelni, hogy Whis-ék fognak segíteni Trunks-nak, hogy az ő idejében a föld helyreálljon... Vagy abba az idő fog visszamenni, mikor ő elteleportált onnan, de mivel már addigra jóval erősebb lesz, így Black-et kivégzi a kardjával...
Az időutazás és Whis idő visszaforgatása nem ugyanaz. Már csak alapból nem ugyanaz a két művelet. Meg most, hogy visszaforgat 3 percet az időben, nem csinál semmi veszélyeset. Főleg, hogy az is lehet, hogy csak egy bizonyos területen belül forgatja vissza az időt, nem pedig az egész világon. Szóval csinálhatja nyugottan
Az amit meg Whis mondott az idő megváltoztatásáról, semmivel nem mond ellent az eddigi elképzelésünkről az időutaással kapcsolatban. Ha most vissza megy az időben, azzal nem változtatja meg a saját idősíkját. De az az idősík amit létrehoz/-be visszamegy megváltozik. És azoknak akik ott élnek az az "eredeti" világ. Ugyan úgy, ahogy nekünk is ez számít az "eredetinek", holott még a Trunks világa sem az "eredeti". Csak azzal, hogy Trunks visszajön, drasztikus változásokat csinált (és már csinált is) és lehet, hogy az ő világi élőlényeknek ez nem számít mert azt nem változtatja meg vele, de az ittenieknek igen, mivel nekik ez számít az ő eredeti világuknak. És ezért szigorúan tilos az időutazás.
Egyesítve 2016.06.27 15:02:25:
Azzal meg, hogy Trunks vissza tud menni ebbe az idősíkba, ha nem korábbra próbál visszamenni, semmi gond nincs. Mivel valószínűleg az időgépe valamilyen "kapcsolatot" hoz létre a két idősík között ami így, bizonyos szabályok között, lehetővé teszi az oda-vissza való utazást. Ezt az is igazolja, hogy Black le tudta követni Trunks-ot ebbe az idősíkba, mivel a gyűrűje valószínűleg megtalálta a kapcsolatot a két idősík között, ráadásul pont ott, ahol Trunks használta az időgépet.
Amúgy én a preview-ból azt szűröm le, hogy Goku igencsak felveszi a harcot Black ellen. Sőt, igazából felül kerekedik. Addig amíg Black nem csinál egy power up-ot addig esélytelen a földiek ellen...