A videó szerintem baromság. Semmi hivatalos megerősítés, csak egy srác rakta fel, aki akárki lehet.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy abszolút nem értelmetlen a jövőbe utazniuk és elpusztítani Black-et... Ahogy már előttem is írták, egyrészt önzőség lenne Trunkstól. De ne feledjük el, oké, hogy abban az idősíkban már nem léteznek a gömbök... De csak a földön. Tudtommal az új-Namek nem pusztult el. Plusz ne feledjük a Super Dragon Ballokat... Szóval bőven van lehetőség helyrehozni Blakc pusztítását, és nem felesleges legyőzni. Végre rendbejöhetne F. Trunks jövője. De azt sem tartom kizártnak, hogy Black legyőzése után visszatérnek a jelenbe és a földi sárkánytól kívánják F. Trunks jövőjének rendbehozatalát. Nem tudok olyanról, hogy ki lenne mondva, hogy erre nincs hatalma Shenlongnak...
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Remélem jól hozzák ki az egészet a végén és Vegita lesz az aki vagány üzemmódban megment majd mindenkit, én is ebben a végkimenetelben reménykedek.
F Trunks is fejlődhetne,vagy valahogy feltámadnának az ő idejében a többiek és ez egy korrekt befejezés lenne ennek a saganak.
Csak egy másik kérdésem srácok tud valaki erről valamit?
Van a videónak valami ízgazságalapja? https://www.youtu...SVO-4ogBIg
Szívből merem remélni,hogy ebből semmi nem lesz igaz mert ez innentől kezdve vicc kategória lenne.
Az ssj Blue okés, az szerintem egy átmeneti szakasz a végső ssj god stádium felé ami a vörös.
Ahogyan a battle of gods-ban is volt.
Ez csak az én elméletem,de ha jól gondolom azt elérik majd előbb vagy utóbb kemény edzés árán a történet folyamán.
Bár a manga az manga az anime meg az anime nézd meg azt a számot, amiben Goku Hittel harcolt. A mangában először SSJ-be, majd SSJ Redbe (a sima SSJ god), majd abból Blueba ment át.
E szerint Goku és Vegita is át tud változni sima SSJ godba is, ám az SSJ Blue erősebb, végülis SSJGODSSJ
Remélem jól hozzák ki az egészet a végén és Vegita lesz az aki vagány üzemmódban megment majd mindenkit, én is ebben a végkimenetelben reménykedek.
F Trunks is fejlődhetne,vagy valahogy feltámadnának az ő idejében a többiek és ez egy korrekt befejezés lenne ennek a saganak.
Szívből merem remélni,hogy ebből semmi nem lesz igaz mert ez innentől kezdve vicc kategória lenne.
Az ssj Blue okés, az szerintem egy átmeneti szakasz a végső ssj god stádium felé ami a vörös.
Ez csak az én elméletem,de ha jól gondolom azt elérik majd előbb vagy utóbb kemény edzés árán a történet folyamán.
Bár a manga az manga az anime meg az anime nézd meg azt a számot, amiben Goku Hittel harcolt. A mangában először SSJ-be, majd SSJ Redbe (a sima SSJ god), majd abból Blueba ment át.
E szerint Goku és Vegita is át tud változni sima SSJ godba is, ám az SSJ Blue erősebb, végülis SSJGODSSJ
Valóban így igaz ezt sajnos nem tudtam.
De köszönöm a válaszodat!
Ez egy olyan dolog amit jó lett volna tisztázni az animében is, sőt lényeges momentum lett volna kiemelni hogy a red gyengébb mint a blue. De ezekszerint Vegitáéknak ez már nem téma a történet szerint.
Újabb fekete pont a készítőknek.
Ez a baj a DBS-el nincsenek rendesen tisztázva és beosztva az erőviszonyok, szintek.Néha úgy érzem/gondolom hogy maga a szerző is felrúgja a saját világa alkotta szabályait.
A videó szerintem baromság. Semmi hivatalos megerősítés, csak egy srác rakta fel, aki akárki lehet.
Elég ha a GTA-ban és a csokoládés polcokon üti fel a fejét a Fradi -Újpest rivalizálás. A Dragon Ballban már nem kéne.
Csak nem, de a videónál jó néhány kommentár megvan győződve arról hogy ez az infó "kiszivárgott"
Ha ilyen ostobaságba fog átmenni az egész ,fájó szívvel de én "elengedem" az egészet.
Rossz lenne látni a hanyatlását egy jó franchise-nak ami esetleg átmenne "gyerek" müsorba.
Szerkesztette: Gyuri - 2016.07.12. 20:41
Gyuri: Az a gond, hogy Toriyama gyűlöli Vegitát. Igen, a mangaka utálja a saját karakterét, és szerintem csak a fanok miatt van még életben a DB Univerzum legkirályabb karaktere. Szóval, kicsi rá az esély, hogy Vegita fogja leverni Black-et, inkább Goku.
Bár az tényleg sajnálatos, hogy Piccolo, Krillin, C18 és Gohan parkolópályán vannak. Még Pilafék is több szerepet kapnak, de komolyan, bár ők inkább a cukiság faktort erősítik. Egyébként tényleg nagyon rámentek arra, hogy csak Gokut tolják előtérbe (meg néha Vegitát és Trunks-ot meg Gotent), és kb. a többieknek nincs igazán szerepük.
Szerintem Black az egyik párhuzamos univerzumban a párhuzamos földre érkezett songoku, aki kis korában nem verte be a fejét. Miután nem verte be a fejét, nem lettek barátai, nem alapított családot, nem gyűjtött sárkánygömböket, csak kiírtotta a párhuzamos föld lakóit, ami a feladata is volt. Mivel ott végzett, hát jöhetett a következő univerzum.
Ez egy olyan dolog amit jó lett volna tisztázni az animében is, sőt lényeges momentum lett volna kiemelni hogy a red gyengébb mint a blue. De ezekszerint Vegitáéknak ez már nem téma a történet szerint.
Ez a baj a DBS-el nincsenek rendesen tisztázva és beosztva az erőviszonyok, szintek.Néha úgy érzem/gondolom hogy maga a szerző is felrúgja a saját világa alkotta szabályait.
Elég ha a GTA-ban és a csokoládés polcokon üti fel a fejét a Fradi -Újpest rivalizálás. A Dragon Ballban már nem kéne.
Csak nem, de a videónál jó néhány kommentár megvan győződve arról hogy ez az infó "kiszivárgott"
Ha ilyen ostobaságba fog átmenni az egész ,fájó szívvel de én "elengedem" az egészet.
Rossz lenne látni a hanyatlását egy jó franchise-nak ami esetleg átmenne "gyerek" müsorba.
Pedig egyértelműen tisztázva van. Sokan azért nem látják át, mert mindenáron túl akarják bonyolítani. Ez az egész gyerekeknek készült, úgy is kell gondolkodni.
- A sima "base" formában Goku haja fekete.
- Átváltozik "ssj1" akkor lelóg neki 4-5 tincs.
- ssj2 esetében már csak 1 tincs lóg le .
- ssj3 pedig a hosszúhaj.
Ugyanez van isten módban is.
- A "base" forma piros normál hajjal.
- Az "isten1" az a kék és több tincs lóg le
- isten2: Mivel Black úgy lesz erős, hogy megtanulja használni Goku testét, technikáit, magától értetődik, hogy úgy fogja legyőzni hogy átváltozik isten2-be.
- isten3: ez meg gondolom a harcművészeti tornán lesz, amikor eléri azt a szintet amikor már nem marad ellenfele és vége is lesz a Super sorozatnak.
Kiegészítés: Most felmerülhet a Black szálnál a fúzió gondolata, de szerintem ezt a "poént" nem szabad lelőni most. Tartogatni kell, hogy majd Isten3-ban fúzionáljanak, úgy mint a GT-ben amikor 4.szinten voltak mindketten. Szóval ha a harcművészeti után betesznek még valami gonoszt, akkor ott lesz a fúzió.
Szerkesztette: laszlo222 - 2016.07.12. 21:31
balzsa Goku csak a 6-os és 7-es univerzumban lehetne, de szinte biztos, hogy a 6-osban sincs. És ha lenne is akkor sem küldték volna a földre, mivel az ottani saiya-jinek nem csinálnak ilyet.
morbyd a többi univerzumban honnan lehet tudni, hogy nincsenek csillagharcosok?
Mert ott nem kell lenniük. A 6-os univerzumban is csak azért van, mivel az testvéruniverzum a 7-essel, ezért kb ugyan úgy kezdte mint a 7-es (kb ugyanazok a bolygók, kb ugyanazok a fajokkal, kb ugyanozon a helyen. Viszont mégis merőben más mint a 7-es, már nagyon régóta mások ott a dolgok. Ezért is az esély arra, hogy ott legyen egy Goku, szinte nulla.
goku nincs , de lehet kakarotto van.
Elvileg minden univerzumban azok a személyek kellene legyenek.
Nem kell, hogy legyen. Ott Caba van Vegita helyett, mint csillagharcos herceg. Vegeta bolygó sincs, Sadara van helyette.
Vagyis az lett később a Vegeta a 7-esben. Dermesztő helyett Frost van, Kakarotto helyett a fene tudja ki van, de nem lehet annyira tápos, ha a tornára sem vitték el és Macilaci meg a fémhulladék is helyet kapott ott. A kaio-k is másképp néznek ki.
Gyuri: Az a gond, hogy Toriyama gyűlöli Vegitát. Igen, a mangaka utálja a saját karakterét, és szerintem csak a fanok miatt van még életben a DB Univerzum legkirályabb karaktere
Ezt honnan veszed?? Miért gyűlöli Vegitát Toriyama?
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.07.13. 01:19
Pedig egyértelműen tisztázva van. Sokan azért nem látják át, mert mindenáron túl akarják bonyolítani. Ez az egész gyerekeknek készült, úgy is kell gondolkodni.
- A sima "base" formában Goku haja fekete.
- Átváltozik "ssj1" akkor lelóg neki 4-5 tincs.
- ssj2 esetében már csak 1 tincs lóg le .
- ssj3 pedig a hosszúhaj.
Ugyanez van isten módban is.
- A "base" forma piros normál hajjal.
- Az "isten1" az a kék és több tincs lóg le
- isten2: Mivel Black úgy lesz erős, hogy megtanulja használni Goku testét, technikáit, magától értetődik, hogy úgy fogja legyőzni hogy átváltozik isten2-be.
- isten3: ez meg gondolom a harcművészeti tornán lesz, amikor eléri azt a szintet amikor már nem marad ellenfele és vége is lesz a Super sorozatnak.
Kiegészítés: Most felmerülhet a Black szálnál a fúzió gondolata, de szerintem ezt a "poént" nem szabad lelőni most. Tartogatni kell, hogy majd Isten3-ban fúzionáljanak, úgy mint a GT-ben amikor 4.szinten voltak mindketten. Szóval ha a harcművészeti után betesznek még valami gonoszt, akkor ott lesz a fúzió.
Ha ezt nekem szántad,akkor lehet, hogy félreértettél.
Nem áll szándékomban vitatkozni és azt indítani mert szerintem felesleges.
Számomra mindig is világos volt az erőviszonyok, és a szint rendszer.
Az első a DBZ egy az egyben tiszta és világos.
A logikai buktatók sora a készítők részéről a Battle of Gods ban jelent meg először.
Valamint akkor amikor elkezdték a DBS-t.Azt írtam,hogy ha valaki egy kicsit is figyel, azt is láthatja hogy maga Toriyama az aki felrúgja a saját maga által készített univerzum szabályait.
Tegnap tudtam meg hogy az SSJ Red az alap GOD,majd azt követi a Blue,de akárhogyan nézi ezt mindenki az anime készítői ezt nem mutatták be a Goku vs Hit harcnál.Amit a mangából tudott meg az ember X hónappal később...
Nem voltak lefektetve az erőviszonyok és a szintrendszer, ilyen tekintetben azoknak akik nem olvassák a mangát.
Én úgy voltam vele ,hogy minek olvassam azt amikor amúgy is le volt maradva nagyon durván az animétől, mert elvileg ugyanaz a tartalom ,így meg hónapokkal később változtatni a dolgokon szerintem pofátlanság volt. -.-
Újabb fekete pont nekik.
Én nem gyártok teóriákat de még találgatni sem találgatok,csak szomorúan veszem tudomásul ,hogy ami régen jó volt, a mostani karakter fejlődés ellenére Vegita esetében a superben (ami baromi jó dolog volt ennyi év elteltével) ellentétben a történet vezetéssel az megindult lejtmenetben,de ez az én személyes véleményem.
Bárkinek bejöhet és bírhatja nyugodtan az új "irányvonalat" ami valóban az ,hogy a célközönség a gyerekek és innentől kezdve gyerekműsor kategória.
Gyakorlatilag fittyet hány Toriyama ezek után azokra akik ezen nőttek fel és tartották életben hosszú évekig a franchiset.
A rajongók nélkül nem virítana az openingben a 30th anime anniversary logo.