Pontosan, meg anno se voltak olyan gyakoriak. Néha feljön valami, majd vissza térünk a hétköznapi témákhoz, ami szerintem teljesen normális. Nem kell itt állandóan "nagy gondolatokat" fejtegetni, szinte feleslegesen, sőt akkor nem is lenne olyan élvezetes, ha annyira mindennapos lenne itt. Na meg akkor amiatt mondaná valaki, hogy "jaj de uncsi itt".
Azért a jelenlegi társaság 70%-a fixen itt van a csevegőben 3-5 éve, aztán a társaságon belül, ha kivesszük az "újoncokat", valaki 7-10 éve van itt. Azért ez elég sok. Már olyan sok téma volt átbeszélve itt, többszörösen és lesz is. Sőt, lehet valaki véleménye meg is fog változni, így más lesz a kimenetele a "vitának" ami normális, ahogy az is, hogy vannak olyan időszakok, mikor "nyugi van". És lehet valaki itt akarja tölteni az egész napját non stop, hogy hozzászólást vadásszon, de nem tud, mert rajta kívül mások élik az életüket és nem osztják meg teljesen a fórumos közösséggel. 
----------------------------
Amúgy felakartam hozni valamit. Téma: Youtuberek.
Iszonyatosan érdekes, hogy nálunk is a Youtuberek mennyire felkapottak lettek. Hogy ha meglátnak egyet az utcán akkor hozzá akarnak érni az emberhez, autogrammot akarnak kérni stb. (Btw. Valaki megmagyarázhatná, hogy mit kezd valaki egy aláírással a kis füzetében???)
Már szó volt egyszer tuti a The VR srácokról. Nekem idén lett megmutatva az a csatorna és ahhoz képest mennyire, de mennyire utálom az olyan gameplay videókat ahol beszélnek, őket mint a VR srácokat, nagyon megszerettem. Mondhatni az első Youtuber csatorna amit fixen követek.
Ott volt (vagyis van) anno Szirmai Gergely akit istenítenek a mai napig, és elismerem, nagy ritkán vannak jó poénjai is és jó szövegei (bár kb évente 1-2 videóját nézem meg) de Ő például nem képes annyira lekötni engem. Pedig nagy filmbuzi vagyok. Őt ismerem, de nem követem, aztán ott van Dancsó Péter akit emiatt a fórum miatt ismertem meg, mert egyszer téma volt folymatosan, talán a KiMitTube miatt, nem emlékszem. Bele lestem pár videójába aztán mondhatni kaszáltam, annyira nem tetszet a stílusa.
S mostanában egyre több és több Youtuber jelenik meg a színen. De nem a mi korosztályunk, mint példáula VR-os srácok, vagy akár Nessaj, hanem 9-12-14 évesek gondolják azt itthon is, hogy a kamera elé kell állni és előadni magad, több ezer ember előtt. A mi korosztályunk anno abban a korban blogolhatott. Emlékeztek Ayumi blogjára? Ugyan az, csak sokan ezt 14-16 évesen próbálták ki, hogy online felületen csinálnak naplót.
Nade eltértem a témától.
Valahol olvastam, tegnap vagy ma, hogy egy magyar bloggert, névszerint BENIIPOWA-nak feltörték a youtube csatornáját és letörölték az összes videót ami fent volt rajta. Nem tudom ki ez a Benipowa, azt se tudom milyen videókat készít, (a jelszavából arra következtetek, hogy amúgy 23 éves) de picit sajnálom, még akkor is, ha nem érdekelnek a videói, viszont rohadt szar lehet, hogy amit eddig csinált, hirtelen így eltűnt, mert valaki megakarta leckéztetni, szivatni vagy bármi.
Megtudták, hogy Dominus Trex álnév alatt cselekedett ez a rosszakaró és ki tweetelt mindent. Mit csinál a jó magyar, vagyis inkább az ember? (kortól függetlenül) Oda megy, tök mindegy, hogy a gyerek milyen nemzetiségű és ír, fenyegetőzik és kiadja a dühét:
Zseniális, egy-két szöveg.