Kemény, hogy egymásnak tudtatok esni, lényegében a minőség kérdésén. xD
Engem is lehet szidni, vagy fikázni, de tudjátok mit? Engem hidegen hagy a minősége. Anno mikor a Z-t megszereztem magyarul... hát, ha 480p-ben néztem lehet még sokat is mondok. hiába volt az szépen rajzolva, ha elvesztek a pixelek a fenébe.
Ettől eltekintve, tényleg lehetne jobb minőséget kiadni így 2016 közepe táján...
Viszont, engem pl jobban érdekel a történet haladása és nem akadok fenn ilyen félre fordításokon, meg hogy arc pakolást használ Goku meg ilyenek.
Tény, hogy gyengédebb lett az anime, de mint egy fentebbi valaki említette is, ez legalább gondolkodós lett.
Mi volt a Z-ben? Nem voltak utalgatások, meg ilyen szerelmi/érzelmi szálak. Jött a főgonosz, első részben elmondta, hogy övé lesz a világ és mindenkit legyilkol.
Itt 50 részt kellett várni, hogy legyen egy tényleges főgonosz -freeza, és végre kicsit bonyolultabb a gondolkodása, persze a célja ugyan az, de meg tudjuk, hogy miért is alakult benne ez. Freeza, Cell vagy éppen Buu-ról tudtunk valami? Nem, jöttek gonoszak voltak és ki kellett őket fingatni.
Gondoljatok bele, ha ez ugyan olyan lenne, mint a Z, a fúrum nem tartana a 122. oldalnál, max 50nél, de lehet sokat mondok. Nem nagyon lenne miről vitatkoznunk, meg elméleteket gyártanunk.
No, de hogy pofázzak egy kicsit az 53.részről is... Én egy kicsit több infót vártam azért, valami aztarohadtbüdöséletbe érzést, de ez nem annyira jött el. Pilafék tényleg idegesítőek, de egyszer már írtam erről is. A Z-ben bakker ezekre részeket pazaroltak, csak gondoljatok bele, mik voltak míg Goku eljutott Freezahoz harcolni pl... Jó isten, ha ezt most kéne néznek, tuti abba hagytam volna már 
Én még várok valami csodát, hogy pl Gohan is képes legyen harcolni, mondjuk a következő tornán, vagy Piccolo.
Amúgy Trunks esetében kicsit több magyarázatot vártam volna mikor meglátta C18-at, ugyan úgy elsiklott a dolgok felett, mint mikor meglátogatta Gohan-t, őt sem kérdezgette, hogy miért nem edz, meg ilyenek.
Összességében, egyébként nem tudhatjuk, hogy Japánban mik az igények. Lehet, hogy ott az emberek meg vannak ezzel elégedve, mint grafikailag, mint történetileg. Továbbá nem tudhatjuk, legalább is én nem tudom, hogy ezt ki vagy kik pénzelik. Mert mi biztosan nem, le töltjük ádázul és várjuk a csodát, mondjuk tény, hogy együtt érzésből senki sem fog várni 10 évet míg valami magyar csatornánk megjelenik.