Van, aki szerint meg max. kap egy mozit oszt'csá. XD Nem lehet tudni, mindenesetre engem idegesítenek a spoilerek. Jobban örülnék, ha egyik se lenne igaz.
Kitettem a képeket. ^^
Szerkesztette: Luna - 2016.08.04. 09:45
Bleach manga
Tenyérdörzsölés szagú a történés. Imádnám, ha a következő fejezet szépen lassan széttördelődne, a szövegek elfolynának, a képek elmosódnának, és Bach szeme jelenne meg. Mondván, hogy ez lenne az a jövő, amiben vesztett volna, de a valóság más, a valóság az utolsó dupla kép, ahogy Ichigoék fekszenek Bach előtt, majd vége a mangának.
http://www.mangam...685?page=0
És senki se szúrja be a fejezetet angolul.
Kérdések:
Mi lett Aizennel?
Mi lett Kirával? ( Jó ő gyakorlatilag halott volt már akkor is, de komolyan... minek tűnt fel, ha meg sem magyarázták mi lett vele azután? )
Komamura ezek szerint már nincs képben.
Ichigo most akkor maradt helyettes Shinigami és éli tovább a kis életét Karakurában? Amúgy sem kell neki cím, ő a HŐS, és kész.
Meg most gondoljatok bele, mindenki közeledik a 30-hoz. Na, 2 hét múlva az is kiderül, mi minden történt az emberi fronton. Nem akarok semmi olyasmit kapni, ami a Narutoban volt.
Amúgy én szinte biztos vagyok benne, hogy Ichigo fog betoppanni, az ő reiatsuját érzékelte a rendszer. Pont ő hagyná ki a ceremóniát? Vagy még az is lehet, hogy az egész bagázs jön, mivel nagy erőről van szó, és nem úgy illene, hogy részt vesznek Rukia nagy napján?
Rukia ezzel a hosszú hajjal fiatalabbnak néz ki, mint anno. XD ( Renji, a szavaiddal meg nem segítettél szegénynek. ) Komolyan, az ilyen picurka embereknek nem kell erőltetni a hosszú hajat, mindenesetre cuki. SS-ben semmit se változott senki. XD Mondjuk 10 év az náluk annyi, mint az embereknél 1 év. A hajuk visszanőtt, de azontúl. Hitsugaya miért nem maradt nagy? Ez olyan értelmetlen így...
( Bakker megint minek olvasok Tumblr-t? Eszméletlen milyen teóriák vannak. )
Viszont az utolsó fejezet full színes lesz. :3 És valószínű hosszabb is, mint a szokásos. Pedig nem számítottam rá, hogy hagyják, hogy színes legyen, azok után, hogy el lett kaszálva...
Ammm, hol van erről bármi hír, hogy el lett kaszálva? És nem reddit post, hanem egy hiteles forrás.
Amúgy ez a fejezet kifejezetten jópofa volt. Én mondjuk mindig élvezem az ilyen timeskip fejezeteket, bár azért érdekes, hogy 10 évükbe telt előléptessék Rukiát, de mr. szemüveg már kapitány.
Kis Nemu nagyon édes XD
Hát, nem tudom, azért össze lett csapva a vége ezt kár titkolni. Engem már tényleg csak az érdekel, mi lett a többiekkel. Őszintén szólva, most inkább nem a shinigamikat néztem volna, ráértek volna a legvégén. De persze ez is csak azért van így, hogy húzzák az agyunk. XD Jó taktika.
Tudjátok mi volt a legnagyobb baj a történetszállal? Az, hogy lehetett volna akár nagyon jó is. Pl. ha a harcok között időhúzás helyett a történet kibontása lett volna. Amit Yuha-báról tudunk, az szerintem tömör homály, mint amikor a kirakósnak nincs meg a harmada. Meg aztán voltak itt random agymenések, amikre simán lehetett volna építkezni. Amiért nagyon haragszom, az az óriáskutya nép. Nem tudom, ki mit látott bennük, de engem nagyon érdekeltek volna. Igazából a legvégéig reméltem, hogy bejönnek a képbe. De tucat ilyen semmivel egyenértékű valamit hányt elénk Kubo, amiből ki lehetett volna hozni valami tényleg jót.
A fejezetről meg, Love miért nem lett kapitány?
Mire ez az arc elkezdődött napnál világosabb volt, hogy moslék lesz. Kubo nem tud mit kezdeni a karaktereivel. Háromnegyed része kihasználatlan és eldobott lett, de neki újra és újra be kellett hozni szereplőket, mikor még az addigiakkal se jutott semmire.
Teljesen nonszensz és érthetetlen. Ha lehetne egy kérdésem hozzá tuti az lenne, hogy ha találkozhatna a karaktereivel nem égne a pofa mikor a szemükbe néz?
Az utolsó fejezetek késve jönnek akkor, pont mint a Narutonál. Jó, mondjuk ott az utolsó kiadás két fejezetes volt. Hosszú lesz ez a két hét..
Először is kezdjük a legelején. Előző fejezetben Juha Bach le lett vágva és most azzal indítunk, hogy mi lett 10 év múlva. Hát érdekes.. Kubo és a gyors tempó két külön világ. ^^" Nagyon fáj, hogy ez lett a vége, mert ezelőtt kellett volna még egy fejezet. Egyszerűen túl gyors már a tempó. Egyetértek az egész fejezetre a kapkodás jellemző, pedig nem kellett volna elsietni. Kb minden oldalnál tudok olyat mondani, ami nem lett kifejtve rendesen.
Az elejéhez csak annyit tudok mondani, hogy Ukitake hiányzik, mint Yama bá is. Nekem ők voltak a történetben az egyik legnagyobb veszteségek.
http://mangastrea...685/3582/9
Úristen Mayuri hogy néz ki. Aranyos a kis Nemu, gondolom ha az agyát megmentette elvileg emlékeznie kellene mindenre. Erre nem igen kaptunk választ.
Kenpachiék hozták a formájukat és Ikkaku hadnagy lett ha nem tévedek. Ez nem igen lepett meg, korrekt döntés volt.
Shinjiékhez nemigen tudok mit mondani, pár kapitány meglepett. Például Iba, az egész történet alatt semmit se mutatott kb. ő volt az egyik legnagyobb kihasználatlan lehetőség. Megnéztem volna azért tőle egy harcot. Isane is érdekes kapitányként. Na és hogy Lisa miért lett kapitány? Kyouraku a főkapitány, szóval nem vagyom meglepve.
Amőgy meg teljesen jogos Gman2, én biztos voltam benne, hogy Love újra kapitány lett.
További fontos kérdések:
Mi lett akkor Komamurával? Kicsit azért ő is hiányzik, jó megértem, hogy már nem kapitány de azért jó lenne tudni, hogy mi van vele.
Kensei és Rose hogy van még életben? Elvileg Grammy Thoumeaux megölte őket.
Ki az a kiscsaj Isane mellett? Nekem nem ugrik be.
10 év után lett csak kapitánya a 13. osztagnak? Eddig betöltötte egyáltalán valaki?
Igaz írták már, de engem is nagyon érdekelt volna mi lett Kirával és Aizennel.
Plusz még hiányoltam a többi hadnagyot is.
Nekem kifejezetten tetszik, hogy a Shinigamikkal kezdte Kubo. Ez ígyis tömény volt, szóval remélem hosszabb lesz az utolsó fejezet. A vége is érdekes, nem hinném, hogy Ichigo az, csak betudnák már azonosítani ennyi idő után. Az meg, hogy az utolsó fejezet színes lesz, az alap. Bárhogy is nézzük ennyi idő után azért ez jár neki. Na kicsit hosszú lett a hozzászólás, talán majd később még leírom, amit kihahgytam. Összességében a körülményekhez képest korrekt volt a fejezet.
Megvárom az utolsó fejezetet és akkor fogok véleményt mondani az egészről. Nem rossz lépés elsőként flashbacket mutatni, utána hogy mi lett a harc vége.
Pár kérdés bennem is megválaszolatlan azok mellett amiket leírtak.
Ennyi volt a Fullbringerek dolga?
Ennyi volt Grimmjow visszatérése?
És a többiek bankaijával mi lesz?
Vaizairdok meg se jelentek?!
A lélek király miért volt szétdarabolva?
Mi történt Bachal 1000 éve?
Tulajdonképpen mit is akart ő valójában?
én egy kicsit epicebb csatára vártam, ahol mindenki, a megmaradt shinigamik, arrancarok, vaizardok, fullbringerek harcolnak, az első és második quincy támadás sokkal epicebb volt, mint a legvégső csata. Amúgy itt is szerintem úgy lesz megcsinálva, mint a Narutonál, a megválaszolatlan kérdéseket, az Anime fogja megmutatni, pl a harcokat, flashbackeket stb.
Mindenesetre fura, hogy 7 év lezárul az életemben megint.
Összességében elment a fejezet Talán a legutolsó két fejezetben még kapunk választ.
De az... Megjelenne Bach levágna mindenkit Megjöne Ichigo és csak annyit mondana neki a juhász: Megmondtam nem Ichigo?
Ugrás a fórumra: |