Érdekes elképzelés az öregedés főleg ha azt nézzük,hogy Geronak csak arra kellettek,hogy Cell elnyelje őket nem lett volna idejük megöregedni.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Ez azért nem teljesen azért lettek teremtve hogy cell elnyelje őket. Csak Kisteleketek voltak egy jobb erősebb robotfaj felé. Gondoljunk csak bele c16 teljes android,mekkora erővel de milyen személyiség. c 17- 18 kiborg dr emberi személyiség miatt kiszámíthatatlan és irányíthatatlanok. c19 volt számára a tökéletes ezért alakította magát is olyanná. Cell is mondhatni csak egy kisérleti termék volt "félresikerült" akár az elődök és ők felhasználhatók a javítás érdekéven.
KingBradley írta:
goku5
C 17 - 18 lényege az, hogy elnyelésükkel Cell Perfect formát érjen el. Tehát igen, ez okból készültek el.
C 16 nem kifejezetten volt erős, csupán meg volt a képessége (rejtett bomba) hogy magával végezve elpusztítsa Cell t.
http://animeawake...54-subbed/
ugye ez csak kamu ? 
Morbyd írta:
Hubapipi Addig még nincs róla scan nem lehet biztosra tudni. Herms is majd csak akkor fordítja le, ha lesz róla scan. Bár nem értem mi olyan nagy baj lenne vele, ha igaz lenne...
Hubapipi írta:
nekem nagyon gagyinak hangzik ez a SSJ Rose :/ xD
jasek89 írta:
Sztem ugyanolyan szín lesz mint amit az elején láttunk Bills ellen.

| Ugrás a fórumra: |