wandor írta:
Hát kíváncsi leszek, nem látom értelmét még egy szintet berakni a Blue alá, szóval én is inkább a Billis ellenire gondolok.
Nem hinném, hogy ez egy ténylegesen új szint lenne. Inkább egy sima ssj vagy ssjb, csak Black miatt más színben.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
wandor írta:
Hát kíváncsi leszek, nem látom értelmét még egy szintet berakni a Blue alá, szóval én is inkább a Billis ellenire gondolok.
Az új részről....
Tetszett, tetszett, hogy Goku egyre lazább Beerussel, illetve hogy Zamasu is szép lassan azzá lesz aki. Trunksnak amúgy szerintem jobban áll a hosszú tüskés haj, mint a kicsi gomba frizura. 1 dolog szúrta csak a szememet, amit már akkor is hangsúlyoztam, amikor Goku és Trunks csak tesztelték egymást.
Trunks amit Vegita Blue formája ellen művelt, már az is sok volt... mindegy, Base formában alázzák Gotenkset, Trunks meg már ki is kerüli a támadást...
Illetve, ahogy nézem a 10 es univerzum Kaioshin potaráinak más képessége van, nem a fúzió.
A previewről:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ha jól vettem ki, Zeno Gokut akarja Pusztítás Istenének, gondolom a kis fiatal Whishez hasonlító srácot akarná Goku trénerének, mint Whis vagy Vados.)
Sobbi írta:
A previewről:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ha jól vettem ki, Zeno Gokut akarja Pusztítás Istenének, gondolom a kis fiatal Whishez hasonlító srácot akarná Goku trénerének, mint Whis vagy Vados.)
Zeno csak találkozni akar vele, szó sincs arról, hogy a pusztítás istenének akarná 
Lehet jövő héten nem lesz új rész az olimpia miatt. Ez még nem 100%, de elég nagy rá az esély.
Szerk: Pontosítok, a Fuji Tv műsorlistáján jövőhét vasárnapra 7-től 11-ig olimpiai játékok vannak beírva (a dbs 9-kor lenne). Most, hogy ez 100% bizonyíték-e arra, hogy nem lesz jövőhéten rész, mindenki döntse el maga. Itt a link egyébként: http://www.fujitv...le/weekly/
Morbyd
Mekkora eséllyel fordulhat elő, hogy esetleg korábban, később levetítik, még aznap? 
UPDATE!
Herms98 megerősítette: 08.21. én lesz új rész.
FujiTV link:
http://www.fujitv...all_super/
Parancsolj, ezen ne múljon 
- ha jól látod, vegeta nak is, e formában, valamennyit megnő a haja:
https://www.youtu...gJ-uoRn8zs
Hát én is megnéztem a mostani részt, bár a felét nem fogtam fel rendesen, még kicsit gyenge az angolom. Minden esetre elég infós rész volt, az tuti.
Megnéztem a 21.-ei bemutatót, hát jó lett volna érteni mit magyaráztak 
Minden esetre nagyon kavarják itt a dolgokat... azt hittem, hogy lerendezik Black-et, és majd utána jön elő a King, de nagyon húzzák 
Kicsit nosztalgiáztam youtubon, ha már KingBradley linkelt 
Cell meg Freeza harcokat lestem... Hát tényleg több volt benne a brutalitás. Pl mikor Goku ssjben püfölte Freezat, hát ott volt súlya az ütéseknek! Egyből eszembe jutott a HIT elleni harc, azért bevert neki kegyetlen nagyokat, aztán nem igen jött át, hogy az fájt volna neki...
Valami edzös részt is csinálhatnának már, mert pl nem tudom pontosan mit akar elérni Trunks is, ha csak meditál...
Egy kérdés, egy kaioshint meg lehet mérgezni?? Most nekem az ugrott be, hogy Zamasu mikor csinálta a teát, belenézett sunyi mosollyal, és mikor itta az öreg kaio, mondta hogy most más az íze a teának? Lehet elege lett az öregből?
Egyébként nem volt rossz rész, amit hiányoltam eddig, hogy Trunks ült csak a babérjain, hogy majd az apja, meg Goku harcol helyette, de most az angol fordítás alapján úgy tűnik változtatni fog ezen. Talán annyit gyúr, hogy eléri a SSJ3-as szintet?
| Ugrás a fórumra: |