Mondjuk unalmas lenne, ha Goku Vegita páros mindenkit alázna. Így azért van miért aggódni, főleg, hogy most se kristálygömbök, se Dende, se senzu (elvileg).
Az SSj Rose biztos, hogy csak Black egyedi átalakulása, igazából ez maga az Ssj Blue, csak a ki természete (gonosz Ki) miatt más a színe.
A gonosz / vagy csak negatívként bemutatott karaktereknek mindig Lila vagy hasonló árnyalatú Ki-jük van.
Pl Vegitának is eleinte olyan volt, és amikor teljesen elborult az agya Beerus ellen, akkor is olyan lett. Dermesztőnek is alapvetően olyan a Ki-je, csak a golden formtól változott meg, Hit is.. és sorolhatnánk. Szóval utólag belegondolva, abszolút nem logikátlan, hogy ilyen lett. Iphone vonalon haladnak. A következő szint... Ssj Blue Plus vagy Ssj SE
Blacknek amúgy az igazi erejét korábban sem láttuk, Goku ellen elsőre hasonlóan visszafogottan harcolt, ő is szeret játszadozni elsőre az ellenfeleivel, plusz az az időtorzulás visszafogta. A vége előtt láttuk azért, hogy nyomott egy power uppot és egyből ssj2 Goku fölé kerekedett. Utána mondta is, hogy jó hogy látta Gokut harcolni, valszeg azzal a harccal tökéletesítette a technikát, hogy lemásolja a mozgását.
Vegitánál meg valszeg érezte, hogy a Blue formát nem szabad félvállról vennie, nem véletlenül nyomott egy átváltozást ő is.
Nekem amúgy a manga vonal jobban tetszik, azon a logikai vonalon gondolkodok én is kezdettől fogva, az kicsit jobban hajaz a retro Db logikára. De szerintem így jó, a véglet ugyan az mindkettőnél, a köztes részben meg mindenki kiválasztja a számára szimpibbet.
szerk: Gokunak a zsebe tele van senzukkal, Karintól 8 dbot hozott el és Trunksnak csak 1 dbot adott. Meg is van akkor hogy fognak megmenekülni, gondolom Goku zsebéből majd kiesik véletlenül... mert elfelejtette.
http://kepfeltolt...es.hu_.png
Szerkesztette: Sobbi - 2016.08.30. 04:47