Zamasu egy tea mellett megnézi az eddigi részeket és lazán tud mindent és az időben ide-oda rohangálhat + szupersárkánygömbök... stb...
Ide tényleg Zenochan kéne mert csaltak
Egyvalami nem hagy nyugodni. Ha Trunk most eljátszotta volna Zamasuval amit anno Dermesztővel (feldarabolja és elégeti) akkor se hal meg?
Egyvalami nem hagy nyugodni. Ha Trunk most eljátszotta volna Zamasuval amit anno Dermesztővel (feldarabolja és elégeti) akkor se hal meg?
remek meglátás... ez nekem is megfordult a fejembe... de a lényeg az, hogy ha Zamasu nem lenne halhatatlan akkor Trunks már vagy 3szor bedarálta volna lecsónak... (Zamasu most olyan mint Hit, nem túl erős de jó a technikája)
Lényegében a rész meg a bunyó jó volt... nagyon bejött
de egyvalamit nem értek... itt sokan azt mondtátok hogy elmenekültek a meg betojtak meg ilyen a Z-ben nem volt meg ilyenek... én nem láttam ilyet ebben a részben!!! azt láttam, hogy Gokut és Trunksot Yairobe "elhúrcolta", Vegitat meg Mai vitte el majd rakta be őket az Időgépbe és küldte őket vissza a jelenbe...
Ha jól tudom a halhatatlan azt jelenti, hogy nem hal meg. Szóval nem, nem hiszem, hogy attól meghalna. Gondolom max ha kitörlik a "létezésből" vagy valami hasonló, akkor az hat rajta, lehet Zeno képes lenne ilyenre. Bár ha így van, akkor nem kell ide Zeno, Okuyasu za hando-ja is megteszi
vanNyommel Igen, mivel annyira elpicsizták őket, hogy már elmenekülni sem tudtak önerőből
Azt hiszem fel lett adva a lecke Gokuék-nak, nem az lesz a főprobléma h egy erősebb ellenféllel van dolguk, hanem leginkább az h ő is ugyanolyan fejlődőképes mivel egy saiyan testét használja Black.
Nagyon elbízták magukat ezzel a Blue formmal, Black ezalatt az idő alatt simán feljött Beerus szintjére, sőt az se kizárt h még erősebb is lett nála. Valamit gyorsan ki kell agyalniuk mert Black idővel elérheti Whist is.
Zamasu egy tea mellett megnézi az eddigi részeket és lazán tud mindent és az időben ide-oda rohangálhat + szupersárkánygömbök... stb...
Ide tényleg Zenochan kéne mert csaltak
Hát ez nekem is eszembe jutott! Szerkesztette: norberto920508 - 2016.09.05. 09:54
jasek89
Fizikai, szellemi erő terén elérheti Wish t. Másrészt a képességeit, tudását már nem lesz egyszerű (hanem lehetetlen) elsajátítani.
Ő egy, már istenek feletti létforma.
(Zamasu most olyan mint Hit, nem túl erős de jó a technikája)
Egy páran irták már korábban, hogy Hit csak a teknikája miatt erős. Hát akkor én a helyükben vissza nézném a Hit vs Vegeta mérkőzést. https://www.youtu...e4_V-s17o4 3:38-tól érdemes nézni.
Vegeta kimondja hogy Hit támadásai gyengék voltak, és hogy még mindig talpon maradt annyi ütés után is.
4:28-nál jött egy Heavy Attack Hit-től, amitől egyből összeesett.
Nem mondom azt hogy fizikálisan Goku szintjén lenne, mivel nem is volt szüksége edzésekre, de ezt ő is kimondja az animében. Viszont ha a tornára felkészül márpedig fel fog, akkor biztos fejleszteni fogja magát fizikálisan is, hiszen tudja hogy Goku és Vegeta veszélyes lehet közelharcban.
Na meg amúgy sem használta a teljes erejét a tornán. Szerintem Hit erősebb mint Zamasu vagy Black, és egy kis edzésel Champát és Beerus-t is kiütné, Whis-t pedig megközelitené, hiszen tudjuk milyen gyorsan fejlődik, még mi lenne ha kapna edzéseket Vadostól vagy Whistől..na meg rá 3 év a tér-idő szobában.
Egyébként Buu-ra is kiváncsi lennék, ha ő edzene fejlődne-e vajon? Freeza nevetségesen gyorsan fejlődött, bár szerintem azt csak is igy tudták megoldani, hogy egy ismerős ellenségel harcoljanak Gokuék a Super elején.
Megnéztem a részt és nagyon tetszett. Jó volt a harc, jó volt a történet. Sztem erre senki nem gondolt, hogy a "helyiek" kimentik őket és visszaküldik a saját idejükbe... De jó húzás volt az írók részéről. Látszik, hogy sokáig akarják húzni ezt a szálat, sok meglepő fordulattal.
Illetve nem beszélve arról, hogy olyan BOSS okat kaptak most, akiket még előtte nem láttunk... Valszeg Zamasu összeszedte a super dragon ball-okat és halhatatlanságot kért tőle, legalábbis azt is. Ezt még egyik főgonosznak sem sikerült elérnie pedig páran próbálták már...
A harcban tetszett Trunks is és Goku is, jól harcoltak ,segítették egymást. Vegita is becsatlakozott, jól csinálta.
Goku azért nem használta a kaioken-t mert tudta, hogy nem kis erőszint van közte és Black között, fölösleges lett volna mert a teste csak kikészül és még eddig sem bírta volna.
Azon gondolkodom, hogy vajon a gonosz zamasu tud e az időben utazni a gyűrű nélkül?! Hogy el tudnak e menni Gokuék idejébe és ott is pusztítani?
Ide már Beerus és Whis ereje fog kelleni... Vegita és Goku kevesek, még ha fúzionálnak is.
nekem ezeke a super harcok nem , dinamikusak , mindig ütik egymást kb 20 másodpercet és leállnak beszélgetni és megint , lehetne már egy kicsit folytonosabb harc is mint a dbzbe , egyébként jó rész , de az erőviszonyok kész vicc h isten gokut meg vegitát kiütötték pár mp alatt , trunks meg ssj2-be oda veri zamasut , aki csak a halhatatlan test miatt éli túl , ez akkora f*szság h hihetetlen
goku5
Hülyeség!
Tökéletes végső harcos volt a Buu Saga idején.... Ami most, gyakorlatilag nem sokat érhet (lsd.: SSJ3 Gotenks vs Beerus)
Így lenne, ha mind 2 már B és Z nél magasabb szintű páros lenne.
De nem így van, erre bizonyíték maga az 56-57. rész.
Zamasu és Black, jelen esetben erősebbek (hatalmasabbak),mint a Z csapat.
Másrészt, a fúzió eredendője, hogy az így létrejött karakter, félig halhatatlan.... (ha valahogy kivitelezhető is lehet.. )
Sztem ez egyáltalán nem igaz, 1v1 elleni harcban nem bírtak egymással, csak aljas trükkel győzték le Gokuékat. Nincs itt szó borzalmasan nagy erőkülönbségről. Olyan volt ez a harc mintha két egyforma bokszoló közül valamelyik gépfegyvert rántott volna. Csak szimplán csaltak és kész. Nem kell erősebben vissza menni, csak normális felkészülni és odafigyelni a dolgokra, ennyi...