Irigylem Coelhót, hogy nem látta/olvasta a Narutót. Én sajnos olvastam és kár volt.
Duma topic 14
Rakjatok már valami avát wtf. Ez így teljesen elrontja az amúgy se valami epic képet.
Nem akarom, hogy átmenjen az egész offba, de hát na... 12 éveseknek teljesen megfelel. Én 15 évesen még oda voltam érte, meg vissza, azután rájöttem, hogy ennél komolyabb, értelmesebb, világmegváltó művek is vannak. ( lsd: Boku no Pico ) *Humor legalja*.
Jövő héten 2 szülinapi buliba megyek... De rossz nekem... XD Habár az elsőt nem biztos hogy megtartja a csaj... ha bal lábbal kel fel, nem fogja.
Persze, hogy vannak. A kezdő koroaztál, aki néztw annak idején Narutoékhoz hasonlóan 12 éves forma volt, aztán meg ahogy vetítették, felnőttek lettek, ponr mint Narutoék.
Az más kérdés már, hogy Japánban mindenki anime fan, a babáktól kezdve a nyugdíjasok is. Vagyis nagy részük.
Azt kinek mondtad, Dr Szabi?
Erre beír még egy ezzel az avával. xD De gdat a legjobb, aki itt szidja a narutot és narutos avával írogat.
Amúgy az eleje teljesen korrekt, a shippuuden feléig semmi baj nincs vele szerintem.
Luna változott. Nem csak regényt ír, hanem párbeszédszerű hsz-eket. A környezetváltozás okozta?
Ahogy látom többet szocializálódsz, gondolom jobban eloszlik a regény tartalma.
Nem több Nikuccia. És meglepődnék, ha lenne olyan ezen a fórumon, akiénél több van neked. Te pont az az ember vagy, aki összefüggések meglátása nélkül mindent mindennel vegyít.
A vicc az, hogy engem is nagyon idegesítenek azok, akiknek egyforma avája van, és ugye én tudok profilokat szerkeszteni bárkinél. Idegesítsek még egy darabig, és utána megnézhetitek az új avátokat. Nyilván fantáziadús lenne, vagy ki tudja. Lehet ezen a módon spammelném tele a fórumot Aryás képekkel. XD
Capac írta:
Viccelődhetsz rajta,engem nem zavar.Annak tudatában hogy kiválasztott vagyok,és bármit megtehetek bűntetlenül,max beperlek még valakit a holokauszt miatt,pont elég jól érzem magam.
Amúgy én sose értettem ezt a nagy Arya hate meg Arya love-ot, mert csak nemrég néztem meg a sorozatot, de ő a legjobb arc a családjában. xD na mindegy
ui: viszont Sansa tényleg szörnyű xd
Ma hoztak nekem a magyar boltból Pilótakekszet
ez maga a tömör boldogság. Továbbra is a gépemmel szórakozok. Jön az új VGA hétfőn elméletileg. Erre kiderül hogy az alaplapon egy ramslot elment vadászni. Nembaj áttettem másikba a ramot, most minden ramek. Viszont így kételkedem hogy a hibát valóban a VGA okozta-e. https://scontent-...e=56DD9162
Ilyen hibát a VGA szokott csinálni nem a RAM. Tapasztalataim szerint. De eret vágok ha kiderül hogy rossz és sokkal drágább alkatrészt vettem a szükségesnél. Ha tudtok erősítsetek meg hogy ez valóban 99%hogy VGA. Most letöröltem a videókártya illesztőprogramot, így persze csak a 2D-s dolgok mennek alacsony felbontáson, de így most pár órán tesztelem a kártyát hozza-e a hibát. Ha nem visszakapcsolom és meghajtom. Hátha hozza. Bár múltkor amikor szivatott DS9 nézés közben tette, ami mégcsak 2Dben sem HD minőségű szóval bizonytalan vagyok mint kanos heteró egy Thaiföldi nightclubban. De majszolom a kekszem és próbálok optimista lenni Ami így lázasan, (mert hogy Hugim hazahozott valamit az előkészítőből) nem olyan könnyű. De a Deák térről ábrándozok ahogy egy Palvin Barbival flörtölök egy meleg Júliusi éjszakán
Ugrás a fórumra: |