Lesz még fehér, zöld, lila, narancssárga meg átlátszó és kopasz is. Kopasz azért lesz, mert már annyira erősek lesznek, hogy kihullik a hajuk. Nem beszélve a csíkos, pöttyös és a göndör hajról...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nemtudom h mit izél itt mindenki h jajj már van egy csomó hajszín. A Z-ben meg mindenkine az aurája volt szines és mégse zavart senkit. Sztem kifejezetten jó h nem csak egy sárga van és jóvan az. Az SSJR-t jól eltalálták szerintem mert az az SSJB negatívja ahogy arról volt is hsz már ezelőtt. Sztem kifejezetten jó h behozták a kék hajszínt behozták mert így elkülönítik Gokut és Vegitát a többiektől.
Lehet hogy sok valakinek tetszik, de szerintem akkor pocsék ez a szín! Valahogy a kék meg pláne. A sárga még jól is nézett ki és mutatta a változást gondolom azért is változik a kinézet egy kicsi ssj1-ssj3-ig.
Azért én remélem nem találnak már ki megint új színeket valahogy már ezt sem értem minek. Eleve kékkel kellet volna kezdeni vagy most is pirosnak lennie, még ha az másfajta forma is volt.
De azért remélem ha lesz továbbfejlődés (és szerintem biztos lesz) akkor az már nem megint egy új hajszín lesz.
Én amúgy nem igen emlékszem, hogy a Z-ben mindenkinek színes aurája lett volna.
Amúgy nem értem mi köze annak a szuperhez, hogy a kék a legforróbb láng?
Ha a sima SSJ szinteket vesszük, nem valószínű, hogy lesznek további színek. Ugye volt a base, ami fekete, minden más sárga. Superben az isteni szintnél bordó a base, és szerintem innentől marad a kék, és ha tart még egy ideig a sorozat, akkor lesz SSJB3. Fentebb nem fognak menni. Szerintem azért is lett behozva az isteni szint, mint fejlődés, mert a GT-ben ugye ott volt az SSJ4, és az isteni formával is éreztetni akarta Toriyama, hogy mennyire elhatárolódik az egész a GT-től.
goku5: Már írták, hogy valószínűleg a tűz hőfoka alapján mintázzák a színeket. A sárga a legkevésbé forró, a kék pedig a legforróbb láng. Ha valóban ezt a mintát követik, eszerint sem lesz már új szín.
Hogy a hajszinekhez hozá szoljak lehet én értelmezem máshogy mint itt sokan de a red erősebb volt a blunál ugyanis az volt az igazi gud forma ott fiatalabb let goku és ténylegesen halhatatlan gyorsan gyógyult és nem fáradt a blunál fárad és vegitán láthatuk nem gyógyul és ki ütve marad és el fogy az ereje. anó freeza elen el magyarázták hogy a blu egy ojan forma ahol hozá fér az istenek kijéhez de nem isten a red pedig egy valós isten forma ha lesz is blu 3akor talán még a redet is visza hozák. ez a szerény meg látásom.
herusz: ne haragudj hogy ebbe kötök bele, de te vagy nem jártál be a nyelvtan órákra, vagy túl kicsi vagy és még nem is járhattál. De tényleg, ez valami borzalom: "visza hozák" és még töménytelen mennyiségű fogalmazási és nyelvtani hiba. Pedig az oldal automatikusan jelzi a hibát...
faiden írta:
herusz: ne haragudj hogy ebbe kötök bele, de te vagy nem jártál be a nyelvtan órákra, vagy túl kicsi vagy és még nem is járhattál. De tényleg, ez valami borzalom: "visza hozák" és még töménytelen mennyiségű fogalmazási és nyelvtani hiba. Pedig az oldal automatikusan jelzi a hibát...
Sztem azzal a 60. részbeli dologgal még semmi nem lesz megoldva,hisz future Cell se tűnt el anno.
Egyesítve 2016.09.09 16:52:29:
Coelho írta:
Köszi az epizódleírásokat, kezd már kicsit összeállni a kép, hogy mit is akarnak kihozni ebből az egész Zamasu-Black sztoriból.
csak mert nekem is beugrott valami és kíváncsi vagyok mások véleményére.
| Ugrás a fórumra: |