Amúgy valamit nem értek: Zamasuék a 10. Univerzumban laknak... Gokuék a hetesben.
Zuno hanyadikban?? Azt hittem minden univerzumnak van egy Zuno -ja.... miért a hatos és a hetes gömbjei kellenek neki ?? Titeket nem zavar ez?
Zuno is a hetesben lakik azt hiszem, és max még a hatosban létezhet. És több sárkánygömb sincs, ezek csak a 6-7-es tükör univerzumokban vannak.
Hát ne haragudjatok, de csalódás volt az 57-es rész... A 15 évig épített vár összedőlt.. Son Goku még sose menekült el senki elől, inkább meghalt, minthogy kutya legyen... A kék saiyan szint meg elég gyenge, nem tanulnak semmi új technikát, sőt a régieket se nagyon nyomják...Most Trunks rakott egy final flash-t kirázott a hideg mondom végre valami... Sajnalom hogy reggel 9kor vetitik, este 9kor kéne.. Ha emlékeztek még arra a jelenetre amikor dermesztő 2 részen keresztül a szarván átdöfte Krilin-t és csóválta, mindenki Gokut várta, és amikor megjelent megmentett mindenkit.. Hát igen ez már csak mese, elmarad a Z-től fényévekre...
1. Son Goku nem menekült el
2. Nem tudom hallottál el már az időeltolódásról, mert az miatt van a mi időzónákban hajnalban, Japánban (mivel hogy ott vetítik) meg este.
3. Lehet, hogy te csak az akciók és az egymást ismétlő sablonok miatt jobban szereted a Z-t, de számomra és mások számára is többet jelent a történet, mert az adja meg az alapot egy animénak, és ebben (főleg a mostani Fututre Trunks Act-ban) jóval jobb a Super. A Z történetével sincs bajom, de a Superben jobban építkeznek és próbálnak a non-stop harcok helyett normális történetet is csinálni, hogy értelme legyen az egésznek. Mert valjuk be a Z nem több szimpla hentelésnél meg idóhúzásnál, és lehet hogy ez gyerekként jó volt mindenkinek, de mostmár ettől többet várnak el az emberek. Nem mondom, hogy tökéletes a Super, de örüljünk hogy legalább van DB, és nem is rossz DB...
baliz írta:
Ha emlékeztek még arra a jelenetre amikor dermesztő 2 részen keresztül a szarván átdöfte Krilin-t és csóválta, mindenki Gokut várta, és amikor megjelent megmentett mindenkit.. Hát igen ez már csak mese, elmarad a Z-től fényévekre...
Ha ez most megtörténne akkor meg azért lenne mindenki kiakadva h miért húzzák. Oké, úgy nem volt zavaró h rögtön tudtad nézni a következő részt, de most 1 egész hetet kell rájuk várni.
Természetesen jobb a GT nél sokkal, mivel ha nem lenne jobb nem is nézném, de a GT-ben amikor harcolt Goku az arany meg kék sárkány ellen, az a harc sokkalta jobb volt mint ez a Blackes bohóckodás. Bár több pozitívumot nem is nagyon tudok említeni a GT jóvoltából..;D Erre a harcra gondolok, ez nagyon ütött: [img]http://www.dragonballgt.com/images/screenshots/shadowdragon/shadowdragon_6.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
én nem szerettem a GT-s ssj4 Gokut, olyan ronda, olyan szőrös, az a piros szőr, az a majom mellkas
inkább egy isten Goku, mint egy túlméretezett gorilla Goku
hát pedig az ssj4 100x értelmesebb mint a blue forma.
ez lenne a saiyan evolúció csúcsa.
Ezzel az isten szintekkel, meg hogy kiderül hogy mindíg van egy felsőbb vezetés,
akik persze hogy edzés nélkül mindíg jóval erősebb, nálam lassan azt érik hogy meg kellene lassan magyarázni az egész univerzum létrejöttét, kb mint narutoba a ninsuu eredetét.
Az 58.részről: most zamasu kajak a sárkány segítségvel teremtette blacket?
Az 58.részről: most zamasu kajak a sárkány segítségvel teremtette blacket?
Erős a gyanú rá, de mivel ez nem magyarázná azt, hogy miért olyan Black ki-je mint Zamasu-é (amire rá is mutattak ebben a részben), ezért valószínűleg valami másról lesz itt szó.
Amúgy nekem van egy logikus kérdésem. Ha már úgyis mindenható a sárkány és Zamasu utálja (ki akarja irtani) az emberiséget akkor miért nem kívánta azt hogy irtsa ki őket. Vagy eleve legyen olyan a világ mint amilyet ő akar?
Sztem ez a sok rejtély és jól megcsavart történet sokkal jobb alapot ad majd egy epikus csatának,mint 15 részen keresztül elhúzott verekedés.
Azért őszintén gondoljatok bele,elég szánalmas volt néha az a nyújtás amit csináltak,csicskapofonok meg a fene tudja még mik voltak pl dermesztő ellen is Nyilván jobb a DBZ,de nálam majdnem egy szinten van vele a Super.
A gyerekkori varázs amit ilyenkor már nem úgy élsz meg,ezért mondják sokan h a nyomába se ér a Super-ami nem igaz. Viszont lehet egy 8 évesnek most ez a varázs.
Arra vártam mikor Whis vázolta a teóriáját,hogy Trunks megkérdezze h "és mi a tökömért pont az én időmben jelent meg Black?"
Hány év is van a két idősík közt egyébként,17-20 nem?