Nietzsche nem cinikus volt, hanem neurotikus.
Captain flies away.
Duma topic 14
Egy ismerősöm talált valami személyiség tesztet. Nekem ez jött ki.
[img]http://www.kepfeltoltes.hu/161004/169_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Akit esetleg érdekel:
https://personali...ctors.com/
Hát eddigi tapasztalataim alapján a beszámolókat hallgatva, az airsoftozók egy része (nem az ősöreg airsoft veteránokra gondolok, Capac) azért eléggé parázik, izgul a játék előtt/közben. Pedig ha belegondolunk, kb. tudod, hogy abban nem fog falra loccsanni az agyad bármelyik percben. Milyen lenne hát kikerülni valós fegyverekkel szembenézve.
Jó, legjobb esetben (kérdés, mióta jó dolog a háború - oké, tudom...) azért amennyire tudsz, felkészülsz ha mondjuk bevetnek, vagy hasonló, de... áh, késő van már a fogalmazáshoz. Még a végén generálok valami olyan hülyeséget holnapra, amibe bele lehet kötni, és nem győzöm majd kimagyarázni magam.
https://www.buzzb...er-tancot/
Nagyon taktikusa a spárga azért kimaradt. xD
Valaki legyen szíves és mondja már meg, hogy mi a jó élet ez.
Nem tudtam beazonosítani, szerintem valami idegen megszálló erőnek a földi járműve. Masashi?
Szerintem ez a Puzsér akkora egy lufi egy ember. Mindenki ajnározza miközben ilyen nagypofájú emberek százával vannak. Aki a leghangosabban ordít meg jól használja a médiát, netet stb abból lesz a fő megmondó. Engem ez idáig hidegen hagyna, de ilyen mázzal ne öntsük már le, hogy ő mi ellen harcol meg filozófusokkal összevetni, te jó isten.
A külsejét illetően szerintem jól néz ki. Nem dagadt. A mondókájával sincs általában bajom tényleg. Csak azért túlzásokba ne essünk, na. 
5CP Keiter írta:
Hát eddigi tapasztalataim alapján a beszámolókat hallgatva, az airsoftozók egy része (nem az ősöreg airsoft veteránokra gondolok, Capac) azért eléggé parázik, izgul a játék előtt/közben. Pedig ha belegondolunk, kb. tudod, hogy abban nem fog falra loccsanni az agyad bármelyik percben. Milyen lenne hát kikerülni valós fegyverekkel szembenézve.
Ez valahogy ezzel jön, adrenalin. Próbálnak ugye minél valósághűbb körülményeket csinálni, és az ember egyszerűen beleéli magát, fél attól, hogy lelövik, még akkor is, ha ez nem jár semmi komolyabb következménnyel, óvatos.
Aztán marha jó volt, kétszer is én hoztam el a zászlót, lőttem az embereket, engem meg szinte egyszer sem találtak el. Baromi jó élmény volt.
Addig talán kétszer találtak el, másfél óra alatt.

Igen, különben is más érzés az, amikor még előtte vagy valaminek, vagy már benne vagy abban (izgulhatsz vagy félhetsz előtte tőle akármennyire). Ez sok mindennel így van. Mondjuk azt hiszem, hogy ha öcsiék legközelebb mennek, én is kipróbálom.
Próbáld, ajánlani tudom, baromi jó buli, ha vagytok egy 10-en.
Ráadásul nem is drága. Mi egy baromi jó pályán voltunk, és... 200 töltény volt talán 10 euró? Nem akarok hülyeséget mondani, és kibírta 1,5 óráig (persze kinek hogy
, sokan vettek még hozzá).
Ahhoz képest, hogy amikor gokartoztunk, akkor 10 perc volt 1600 FT, ez baromira megéri 
És utána lehet nézegetni egymás foltjait
Röviden nagyon intenzív szórakozás, az biztos. Baromi jó, csak ajánlani tudom, egyéni meg közösségi szempontból is.

Az airsoft szerintem messze jobb, mint a paintban.Pláne, ha már saját cuccod is van, ráadásul jól is néz ki. Akkor teljesen más lesz az élmény, mert a saját ruhádban vagy, a saját felszereléseddel, fegyvereddel, amit ismersz. Tudod hogy lő, merre hord, mennyire pontos. Baszki a mostani aksis M4-em már van vagy 5 éves és fejből tudom mikor hogy működik.
| Ugrás a fórumra: |