Igazad van, ott nem. Legalábbis addig, amíg komolyabban bele nem merülsz és szerzel magadnak saját cuccot
Duma topic 14
Capac írta:
Valaki legyen szíves és mondja már meg, hogy mi a jó élet ez.
Lesz kicsit több pénzem visszamegyek airsoftozni. Voltam néhányszor imádtam. Csak ócska felszereléssel használt állandóan beszarós gagyi fegyverrel nem buli . Majd ha lesz pénzem rendes surranóra meg ruhára, puskára, póttárakra, akkor visszamegyek. Az arcvédőm az saját készítésű volt és imádtam
Össszeházasítottam egy rohamsisakot egy robogós bukósisak vastag egész arcos plexijével
nem párásodott szemüvegem is kényelmesen rajtam volt
azt nagyon imádtam
Valami olyasmit építek majd megint mert az bejött
Capac írta:
Valaki legyen szíves és mondja már meg, hogy mi a jó élet ez.
Az egy permetezőgép, te tudatlan városlakó.
Egyszer engem is le városlakózott egy paraszt ismerősöm, hogy mennyire életképtelenek vagyunk. Rá pár percre kérte, hogy menjek már vele, mert nem talál ki a panelunkból.
Egyén kérdése én kertes házban nőttem fel és mindenféle kinti munkát csináltam Kertészkedés gazolás locsolás Van paradicsomunk Paprikánk minden évben. Hegesztettem sikítóztam festettem betonoztam havat lapátoltam ha kellett. A szomszédban csirkét is vágtam mert neki voltak csirkéi XD Igen mindezt a 15kerben
Utána a panel szenvedés volt. Most is az a lakás. Igényelem a kertet a sütögetés miatt
Nagyon sokat rágódtam a dolgokon. Végül úgy döntöttem, hogy nem hagyom itt a családom, amikor így is nehéz a helyzetünk, és ha kiköltöznék, oda több pénzt kellene költenem, plusz ugye a kutya. Így arra jutottam, hogy egy valamivel kisebb kutyust (ugye ős Staffi) etetni és a keresett pénzem másik felét anyáéknak adni / a lakásra és a dolgainkra, még mindig jobb és ésszerűbb, biztonságosabb. A másik opció többszöri átrágás után felelőtlenség ízű volt nekem.
Pont tegnap küldte ezt sabaku, akkor már felteszem ide is, imádom az ezüstkék kutyákat.
https://scontent....e=57F707DB
Akkor majd időnként én is küldök képet a kutyusról, ha érdekel.
Szerintem is nagyon szépek az ilyen színű kutyák. Eleinte hasonlót néztem ki magamnak, de olyan ajánlatokat kaptam, amik miatt végül majdhogynem mindegy lett volna a szín. Aztán tessék... épp ráírtam a pasasra, hogy van-e még eladó, és mondta, hogy ő maradt itt, a tesóit már rég elkapkodták. Ártól majdnem függetlenül eldöntöttem, hogy ő kell, őt hozzuk el onnan.
Milyen szerencsés vagy, hogy pont egy fiú maradt.
Én majd weimarit szeretnék majd egyszer, tökéletes fényképmodellek lesznek a mezei színkompozícióhoz a vizsláimmal.
Golden retriver-ek nagyon szimpatikusak, ha családi házba költözöm szeretnék egyet. Mellé meg egy pulit, hogy legyen, aki azért a házra is vigyázXD Bár az távol nem tart, de ha bejöttél ki nem mész
Panelba már a macskát is sajnálom. Tiszta gáz bezárni őt ide, ha nem úgy tartanám mint egy istennőt utálnám magam.
Tudjátok, mikor Szaffi be ír ide mindig reménykedem ,hogy képet illeszt a hszbe magáról, de csak csalfa vakremény.
Amikor Saphi beír, mindig reménykedem, hogy Hiei nem hazudtolja meg magát, hanem megjelenik és felhozza, hogy még mindig nem látott róla képet.
Bizony amúgy. Vérzett volna a szívem, főleg ennek tudatában otthagyni. Nem, minden egyes kutyust valami képzelt jel miatt választottunk ki. Ok, nem volt az elmúlt évekbe sok kutyánk, sőt... de ez a második és azt hiszem ez is vetekszik a másikkal.
A Weimari Vizsláról már hallottam. A 101 Nagykutya c. sorozatban anno meséltek is róla, ott találkoztam vele először. De, én úgy emlékszem, nem a legolcsóbb kutyafajta. Mondjuk kit érdekel, ha gyönyörű?
Ugrás a fórumra: |