Igazából minden kutyafajta drága, ha neves tenyészetből veszed. Például a kisebbik vizslánknak 8 testvére volt, és egyedül ő került Magyarországra, mindegyik külföldre, főképp Németországba és az USA-ba, egyenként kb. 1500 euróért.
A másik szerelmem meg, a catahoula leopárdkutya meg valószínűleg még drágább, olyannyira ritka, szóval jobbnál jobb kedvenceim vannak.
MEG MINAGI KUTYÁJA IS AZ
LÁTOM, HOGY ITT SETTENKEDIK
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nekem a kedvenc kutyafajtám a basset hound, mert hülye, lusta, rosszindulatú és minden testnyílásából erősen váladékozik. Pont ilyen kutya való az olyanoknak, mint Én, Capac, Coelho, Ishida, dungeonlord és Kazekage.
A másik szerelmem meg, a catahoula leopárdkutya meg valószínűleg még drágább, olyannyira ritka, szóval jobbnál jobb kedvenceim vannak.
Hát, az már a Weimari Vizslánál biztos volt.
Különben igen, valóban nem mindegy, honnan hozzuk a kutyust ill. a Törzskönyv is. Például ha nagyon átlagolni akarok olyan 10-25 max 30 között mozgott az átlag ár az Amstaff esetében, de volt olyan aki 60-70-től kezdte, és alább nem adta. Mondjuk azokról látszott is, hogy kifejezetten színvonalasan tenyésztenek és igényesek.
Az enyém meg azért maradt egyedül és került csak 30.000Ft-ba, mert ilyen fehér + kék/ezüst tigriscsíkos színű lesz. A többi drágább volt.
Tényleg, a Catahoula Leopárd mennyi árban? Én próbáltam most kíváncsiságból rákeresni, de még csak eladás szinten se találtam sehol.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Amíg nem jár rendszeresen a Duma topikba hozzád vagy nem lájkolja minden kommented, az addig nem barátság.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Jó ha percenként dobálnám hozzád a milliókat talán még velem is jóba lennél.
Mondjuk ez lehet még nem elég hozzá.
Mivel van már külön topicja, ezért a kutyás-kis kedvences hozzászólásokat (amik a topic megnyitása után is még ide kerültek) áthelyeztem a "Kis Kedvencek és Háziállatok c. topicba.
Ezentúl minden ehhez kapcsolódó kommentet oda írjatok.
Moderátor
Ki gondolta volna, hogy 3-4 év után is divat kiírni munkahelynek azt, hogy: Apuci Anyuci eltart. Már akkor cikinek tűnt az egész, amikor még igazán nem járultam hozzá semmihez anyagilag és fiatalabb (mihez képest persze) fejjel nem fogtam fel a dolgok súlyát (noha már akkor is világos volt, hogy nehéz), de így... ráadásul korombeliektől...
Eddig hiteltelenek voltak a figyelmeztetéseid Jon, mert nem írtad oda a végére, hogy moderátor, ahogy azt itt szokás, de örömmel látom, hogy kezdesz ráérezni.