Amúgy ő is megérdemelné az egész bagázzsal együtt, akik asszisztálltak vele, még Bills is, mert tudott róla. Még jó hogy Goku összehaverkodott vele.
Goku választás előtt fog állni. Vagy fúziónál Vegitával, vagy megnyomja a gombot. Válasszatok!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley írta:
Nem hiszem, hogy bedobnák Zeno t!
Csak gondoljunk bele: ennyire tét nélküli lenne a DBS?
Bármi, a Z csapat erejét/tudását meghaladó gond akad és jön a Mindenség Ura helyretenni a dolgokat? Butaság lenne a készítők részéről.
Ettől fogva, minden esetben arra kellene várni, mikor bukkan fel a kicsi emberke? A DB sosem erről szólt. Ellenkezőleg: miképp s, hogy oldják meg halandó karakterei problémáikat, hárítják a rájuk leselkedő veszélyt, az életük árán is...
Másrészt, ha tényleg a kis törpe tesz rendet, akkor az kizárólag a Zamasu(k) által felrúgott, isteni szabályok (időutazás, idősíkok manipulálása, Gowasu megölése... stb) helyreigazítása miatt lehet. Bár ennyi erővel Trunk s al is végeznie kellene, hisz utazott az időben.
Abból kiindulva, hogy Beerus azt mondta röhejesen nagy az ereje, és elpusztított rossz kedvében asszem 6 univerzumot, lehet hogy még csettintenie se kell, már a gondolatával eltörli Zamasut egy másodperc alatt..
Egyesítve 2016.10.08 09:55:23:
https://www.googl...amp;uact=8
Aki egy kicsit is beleéli magát az találgat,az lényegtelen hogy magában teszi vagy ide leírja és konstruktívan beszélünk róla. Szerintem tök jó. Anno suliban is ugyan ez ment,pl mikor megjelent Trunks és szart se tudtunk róla,alig vártuk,hogy kiderüljön
Egy be nem fejezett 'storyt' meg kritizálni...
Az a jó ebben a sok találgatásban, hogy általában egyik sem jön be, mi meg pofára esünk mikor kiderülnek a dolgok... A gombot tuti meg fogják nyomni valamikor ez kétségtelen, én csak remélem, hogy nem azért, hogy rendet tegyen az Omni king, különben az elmúlt 20 rész semmit sem ért, ment a levesbe.
Jók ezek a magyar fordítások, de a mafuba kimaradt belőle valahogy...
Kíváncsi leszek én erre a Super Trunks-ra, mert ezek szerint felveszi a versenyt a kékkel és a rózsával is... ideig óráig
Trunks szerintem jól van így.
Az lett volna a fura, hogyha teljesen átváltozik, de angry módban ez így pont tökéletes. Meg amúgy is jobb a sárga SSJ
S végre van erő a támadásokban.
Habár, Nappa óta tudjuk, hogy a Z harcosok csapatmunkája a béka segge alatt van
A szuper gömbök elpusztításban én kételkednék.
De most mivan, goten hogy van abban az ídősíkban?????
És WTF Trunks MIFÉLE ÁTVÁLTOZÁS EZ?!?!?!?! EZ TALÁN A SUPER SUPER SAIYAN (igen 2x super)?! ÉS ZAMASU MEG BLACK FÚZIÓ?! Toriyama bácsi.... folytasd ._.
Amúgy meg, szerintem goku meg vegita lesz :
Goku - Universe 7 God of "Creation"
Vegita - Universe 6 God of "Creation"
Ugrás a fórumra: |