faiden írta:
Én már nem írok senkinek, úgyse tudjuk meggyőzni a másikat, ezeket élőben jobb lenne megbeszélni. Amúgy az is azt bizonyítja, hogy F.Trunksé az eredeti idősík, hogy Black és Zamasu az ő idősíkjában akarja teljesíteni a tervét. Viszont azon lepődnék meg, ha Black idősíkjáról betoppanna egy időgéppel Rage SSJ Blue Gohan, hogy miét is ölted meg a családomat?
Gohan is halott. Meg mindenki a családból, szerintem.
Egyesítve 2016.10.09 19:26:28:
faiden írta:
Az eredeti idősík az Future Trunksé, és Goku a saját idejében ment el Zeno-hoz, ergo biztos, hogy ő belelő is több van.
Épp az előbb írtam, hogy nem tudni, h melyik lehet az eredeti. F.Trunksé nem lehet, mert Black létét éppen az hozta létre, hogy Trunk visszament az időben Gokuékhoz, akik így találkoztak Zamasuval, akiből Black lett. Gokuéké sem lehet, mert ott elvileg nem volt okuk találkozni,mivel Trunk nem jött vissza. Az a kérdés, hogy a TV ben Gowasu akkor is látta-e volna, ha nem találkoznak.
Ne haragudj de te kevered az egészet. Az, hogy Black a jövőben van, miért jelentené azt, hogy nem F-Trunksé az eredeti idősík? Hisz ő az idő gyűrűjét használta abból a hamis idősíkból, amit F.Trunks létrehozott. Nem is egyet hozott létre, mert háromszor utazott az időben.
Ahhoz, hogy Black létezzen, találkozniuk kellett Zamasuval Gokuéknak , ami a jelenlegi helyzet szerint csak úgy lehetséges, ha Trunk visszajön, aki elmondja, hogy van egy olyan fickó aki Gokunak néz ki és mindenkit gyilkol. Ha nem találkozik Goku Zamasuval, akkor nincs Black, mert Zamasu simán kinyírja Gowasut és utána nem tudjuk, hogy mi van...
Még mindig nem értem, hogy szerinted ez miért jelenti azt, hogy nem Future Trunksé az eredeti idősík.
Már az előbb feljebb írtam, hogy valszeg minden oké, ha a TV-ben anélkül is látta, hogy találkoztak volna.... De ha ez nem így lett volna, akkor:
Hogyan jött létre Black? Black a Gokuék idejéből származó Zamasu, aki elment a FT. idejébe repítő gyűrűvel, mint azt a mai részben megtudtuk. Trunk emiatt ment vissza Gokuék idejébe. [b]Ha Trunk idején eredetileg nem létezett Black (és nem létezhetett, mert ma mondta el, hogy ő az eredeti , Gokuék idejéből való Zamasu), akkor Trunk elvileg vissza sem kellett volna, hogy menjen és az egésznek meg nem történtnek kellene lennie.[/b] Tudom, h ez most vicces, de ha belegondolsz, igaz. Tehát Zamasunak mindenképp értesülnie kellett Goku létéről, ha személyes találkozóból nem is, a TV-ből , vagy később a tornáról mindenképp. A bajom ezzel az , hogy nem magyarázták meg elég pontosan, pedig szerintem egy nagyon lényeges eleme az egésznek.
Hogy Trunk idejében történt valami, az már nekem is biztos, de hogy eredetileg miképpen, arra lehet egy csomó teóriát gyártani.
Egy mondatra reagálnék. Kihúztam feketével.
Az előző rész végén Trunks pont erről beszélt Bills-nek és a többieknek. Azt mondta, hogy ha igaza lenne bills-nek, hogy ezzel a gyilokkal kihatott a jövőre, vagyis Black eltűnt, akkor Neki is el kellett volna tűnnie abban a pillanatban hiszen nem ment volna vissza a múltba Gokuékhoz segítséget kérni. De mivel még ott van és beszélgetnek, így tuti h valami balul sült el és még mindig él Black. Ha pl levágnák Black újját és ő eltőrlődne, amiatt amit Bills mondott akkor mindenki eltűnne és éppen Bills-el edzenének és senki sem tudna semmiről.
Igen, ez bizonyítja azt, hogy amit mondok, az alátámasztott. Black Gokuék idejéről való. De mit kell ezt nekem magyarázni, nem is értem, Black maga mondta!! A gyűrű miatt bukott meg a Beerus "Hakai!" -ja!
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.10.09. 19:26