Bármi tipp top Jayce ellen ? Gnart alázza Kennent is op shit, ha nem én bannolok nem egyszer rajta mennek el a meccseim 
League of Legends(PC)
Irelliaval szerintem meg tudod kenni a száját. Gyorsan damage-el és nagyot, hamar ki tudod szedni vele. Amúgy szerintem még Yasuo és Fizz is jó lehet ellene. A legnagyobb sebzés amit kioszt, az kb. a lövése. Ha azzal tudsz kezdeni valamit, hogy elkerüld/levédd, a csapkodós formájában szerintem nem ér annyit. Rivennel is próbálkozhatsz. Nagyon durván ki lehet kerülni vele a skilljeit. Milyen divi?
Én a helyedben a gravest próbálnám. Az e-q elől könnyen ki tudsz ugrani, ha pedig rád ugrik valószínűleg ő jár rosszabbul. A dmg-ed lehet nem lesz nagyobb, de neked lesz sustain, neki meg nulla.
És a manája is hamarabb elfogy ha nem vesz muramanát. Ha meg igen, akkor simán lesebzed.
Én egész jól jayce-zek és eddig egy graves tudott a legjobban megfogni.
na jó így visszagondolva lehet balfasz voltam és azért vert el, de egy próbát megér. Fizz és yasuo szintén jó lehet amúgy, a rivent annyira nem ajánlom. Kivéve ha op riven vagy, amúgy ez yasuora is igaz mondjuk xd. De rivennel tényleg nehéz szerintem, én legalábbis eddig minden rivent elpicsáztam, pedig diába azért akadnak már értelmesebb rivenek is.
Micsudi írta:
Bármi tipp top Jayce ellen ? Gnart alázza Kennent is op shit, ha nem én bannolok nem egyszer rajta mennek el a meccseim
Xin a régi jg stackelős itemmel volt op. Azóta már Balance van xD .Erős,de már nem veszélyes.
Ha már jungle akkor most Zactől félek a legjobban .Az összes ranked solo vagy teamranked 1ként bannolom,mert rohadt op.Tök 8 ,hogy sebzés vagy tankként mész vele.1rádugrik és halott vagy. Rosszabb mint Rengar és Heca.
Ha elfogadtok egy jó tanácsot,akkor Zed helyett Brand és Zac bannoljátok. Mert most ők itt a legerősebb hősök.
Végre megérkezett a galaxis őrzői 2 előzetes.Ha már lol van szó,akkor itt egy jó kép XD :
Erős,de már nem veszélyes.
Van valakinek valami ötlete miért van az hogy mióta feljöttem diába olyan mintha kurva szar lenne az mmr-em? Még azután is hogy feljöttem 4-be, 14-15 pontot kapok és 22-t vesztek. WTF?
ui.: kipróbáltam a graves vs jaycet úgy hogy most én voltam a graves. kikaptam mint a szar asdadasd xddd De a fizz vs jaycet is, az elég jó volt.
Kölykök! Jól hallottam ezt az Mf Supportot VB-n? Erre alapozva most minden játszani nem tudó lélek Miss Fortune Supportolni fog. Ez az!
Hm, még jó, hogy a Full Crit DMG Rúna oldalam kompatibilis a csajszira (is).
Amúgy csak egy counterpick zyrára, bár lehet a soloq hőseit ez nem fogja megakadályozni xd
Xin szerintem inkább tankosabb builddel működőképes most. Egy offense item kell neki az elején, főleg ha előnybe van, ez pedig a trinity force. Ha nem akkor pedig az atk spd-s jungles item. Deadmanplate, maw/spirit visage, gage a core build. Def ágon a hp lopós vagy hp stackelős keystone.
Izgalmas volt a rox vs skt. Már nagyon álmos voltam de csak fent maradtam megnézni. Nagyon sajnálom a rox-ot, szerintem sokkal szórakoztatóbb játékot mutattak mint az SKT. Mindkét csapat jól ismerte egymást, az skt jobban tudta ezt kamatoztatni a végére. A roxnak már az első meccsen sokkal jobban kellett volna tudnia snowballozni. 3 infernal drakevel veszteni csúnya volt, pedig minden esélyük megvolt a győzelemre. 10-ből 8 Ashe nyíl mellé ment, ezt fájdalmas volt nézni bármelyik oldalról. Penaut kezében gyilkos volt a Lee Sin, kár volt Olafot pickelnie, a mobilisabb/playmaker junglerek illenek a játékoshoz. Bírtam a srácot, nagyon elemébe volt, látszott a fején, miközben az SKT teljes be volt feszülve egész játék közbe. Élmény volt nézni a ROX játékát. 
Miden ment el szerintem tegnap, kuro gyenge volt fakerhez képest, sorra rengeteggel lett lefarmolva.
És ma is eddig ryu elég gyengén teljesít :C
H2k játékát egyenesen borzalmas és szörnyű volt nézni. Folyamat ugyanazokat a pickeket hozzák és ugyanúgy meg vannak szopatva mint az előző körbe. Nincs min csodálkozni. Jankos az első két meccsen viszont nagyon jól játszott rá nem lehet panasz. Csak kb egyedül volt. A midlane meg olyan volt mintha egy top-dia player játszott volna egy gold ellen. Ryu ha le volt gankelve ha nem akkor is 20-30 creep lemaradásban volt úgy hogy az első tíz perc sem telt el. Damagelni semmit nem damagelt. Drake soha nem volt lewardolva, ingyen odadobták folyamat az ssg-nek. Sokan védték a h2k-t a szitkozódások végett hogy az ssg ellen nem könnyű játszani. De basszus ez egy elődöntő volt nem pedig valami selejtező és ők is ugyanúgy professzionális csapat. Sokkal szorosabb mérkőzést vártam de csúnyán szét lettek alázva. Első meccsben volt valamennyi izgalom 25 percig aztán full rekt.
Kicsit tankosítottam a Xint Stance kommentje után. Ezt nevezik carrynek?
[img]http://kepfeltoltes.hu/161027/xin1-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
[img]http://kepfeltoltes.hu/161027/xin1-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az érzés, amikor unalmadban Eunere vándorolsz az éjszaka közepén, hogy Aramozhass egy kicsit (mert Rankedhez semmi kedved új accon Season végén (?), a Normál pedig nemes egyszerűséggel felhúz), és tudod, hogy úgy is kikaptok, aztán...
[img]http://kepfeltoltes.hu/161029/223_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Szerintem jól jártam, hogy nem ADC Thresht építettem.
Bár arra az egy Executera már nagyon kiéheztem úgy félidőben, vagy később talán? Ki tudja, ezt élveztem. Habár sajnálom, hogy nem tudtam hazamenni levásárolni azt ami utána bejött. : ((
| Ugrás a fórumra: |