Na igen, lehet hogy nem látunk Vegito fusion-t deee :
SPOILER :
https://www.youtu...XehcV7nmbA

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Na igen, lehet hogy nem látunk Vegito fusion-t deee :
SPOILER :
https://www.youtu...XehcV7nmbA
Most eszembe jutott egy dolog, kíváncsi vagyok mennyire igaz.
Egy csillagharcos a haragtól lesz erősebb, ami abból is fakad hogy egyre jobban megsérül a teste. A fuzionált Zamasu halhatatlan lett, vagyis nem érez fájdalmat. Jól gondolom, hogy így fejlődni sem tud olyan szinten, mint aki nem halhatatlan?
Kai-san
Ha egy kicsit is utána nézel... a Dragon Ball Fusions játék videóját nézed!
Mint a címe is adja a lényeget: nincs az a karakter, aki ne "fuziónálhatna" bármelyik másikkal.
Láttunk már itt meredekebbet is: Broly + Goku, Kid Trunks + Future Trunks.. stb, stb...
Geri1999 írta:
Na erre vártam... Körülbelül 20 része nem volt ilyen jó rész mint a mostani..
Na ez is érdekes volt! Még csak felülkerekednek Vegitáék! Jót tett az a fél évnyi edzés! Amiatt erősebb csak Blacknél. Trunks meg pillanat-ragasztózzon? Röhej! És azután abba zárni érdekes lesz! De legalább majd jöhet a győzelemhez a legvégső szuper harcos Vegeku. (vagy kinek mi tetszik jobban névileg)
goku5 írta:
Trunks meg pillanat-ragasztózzon? Röhej!
Hát mivel a fúzió elvileg örökké tart (bár Gokuék is szétváltak) de másképpen nem is lehetne elzárni őket. Mivel se elpusztítani se megölni nem lesznek képesek őket. Már csak az elzárás marad.
Amúgy nekem nem tetszik ez a sok fan, vagy játékos verzióból való összefüggés keresés. Az anime az anime a játék meg játék és kész. Lehet ugyanaz a nevük, de szerintem ne következtessünk már egyikből a másikra.
Én arra gondolok, hogy az istenek szintjén már nem olyan egyszerű a szétválasztás. Azért örülnék, ha a harcművészeti tornára Vegetto nevezne. Lenne badass rendesen. Elvégre az összes univerzum legerősebb harcosai lesznek ott. Ott pedig kiderül, hogy Zeno után kik következnek a rangsorban. Hozzájuk képest a mostani Goku és Vegeta is pehelysúlyú. Jó lenne ha Vegetto menne arra a tornára.
Úgy lenne méltó befejezése a Supernek, ha Vegetto lenne a 2.legbadasabb az univerzumban. A végén pedig megcsinálják végre a méltó Vegeta vs Kakarotto küzdelmet. Ma is nagyon mondta Vegeta.
Esetleg a torna után egy újabb évadként a Vegeta vs Goku küzdelmet. A tornán mindketten SSJ2-re mennek, a közös küzdelmük során pedig SSJ3-ra mennek, végül döntetlennel véget ér. Vagy valami hasonlót el tudnék képzelni.
Ha potarás fúzió lesz, akkor sincs semmi. Elmennek a Namekra és Porunga szétválasztja őket. De szerintem a sima földi gömböket is tudják használni. Kétlem hogy Vegettoknt mennének a tornára, mikor Goku a főszereplő.
cobydick írta:
Ha potarás fúzió lesz, akkor sincs semmi. Elmennek a Namekra és Porunga szétválasztja őket. De szerintem a sima földi gömböket is tudják használni. Kétlem hogy Vegettoknt mennének a tornára, mikor Goku a főszereplő.
Jas0nx írta:
Mondjuk nekem tetszik Faiden teóriája xD
Sztem hatalmas lenne, ha a végét így zárná le Beerus. Egyébként viszont jó lenne látni ha 1v1-ben zúzzák le goku vagy vegeta őket, az legalább hozná a Z feelenget kicsit...
Jas0nx írta:
Mondjuk nekem tetszik Faiden teóriája xD
Sztem hatalmas lenne, ha a végét így zárná le Beerus. Egyébként viszont jó lenne látni ha 1v1-ben zúzzák le goku vagy vegeta őket, az legalább hozná a Z feelenget kicsit...
Vagy hazavinnék az urnát és Beerus törné szét mérgében. Szerintem ha Bulma nem tudja megcsinálni a gépet, Gowasu 3 úttal haza tudná vinni őket.
Ugrás a fórumra: |