Nagyszerű rész volt, tömény izgalom. És jön Vegetto!! Bár én is túl furcsának találom a prewievet. Egyből bele a lecsóba. Nyílván nem a 66-ik rész elején fognak fúzionálni. Még az lesz érdekes hogy kinek a fejéből fog kipattani az ötlet. Zamasu jól le lesz verve az biztos. Már csak az a kérdés hogy elég lesz e? Lehet még Toriyama úr kitalál valami csavart. 65-ik részben Vegeta és Trunks támadása szuper volt, de nekem mégis az tetszett a legjobban hogy Goku és Vegeta végre összedolgozott.
Azért az érdekes, hogy Vegita és Trunks "egyesített" galick gun-ja is gyengébb mint Goku kamehameha-ja. Nem meglepő, de azért érdekes, hogy a két isten szinten lévő (félisten) Trunks és Vegita se éri be Gokut.
Úgyis Vegeku fog nyerni, elvégre ők a főszereplők és nem Zamasu
Így van és ha jól tudom a 68. résszel új act kezdődik, szóval még kettő rész és byebye Blamasu. Zeno life címet emlegetnek egyébként a next actnak.
Zeno? Akkor szerintem nem fognak szétválni Gokuék. Azért csak a leghatalmasabb csillagharcos csak jobban szerepel a tornán, mint egyenként. Mehetne még tőlünk Buu, Gohan, Piccolo, vagy akár GoTrunks-ot is megnézném a tornán. Utóbbi a félórás határ kissé esélytelen sajnos.
Viszont rossz hír, hogy a 67. rész csak November 30-án lesz, ami egy kicsit furcsa is, mert nem hétvégére esik. Lehet, hogy új időpontot kapott az anime, és ha így van, akkor a 66. rész után kettő és fél hetet kell várnunk az act utolsó részére.
nekem már az is fontos volt , hogy 65. részt megérte ez a sorozat is , így több van belőle mint a GT hívatalos részekből , azért birtam volna ebben a sagában , ha bubu megeszi csokiként valamelyiket
Arra gondolok még, aztán javítsatok ki ha tévedek. Tudom logikátlan, mert a földi sárkány szét tudja választani őket. Azonban valahogy mégsem tudná. Mit tudom én miért. Talán mert akkora Vegeku hatalma, vagy az "isteneket" nem tudja szétválasztani. Csak a sárkányisten.
Ebből fakadóan igenis lenne tétje a dolgoknak. Ha Vegeku nyeri a tornát, akkor a sárkánytól kívánhatnák azt, hogy szétválljanak. Így azért lenne tétje nekik. Nemcsak bohóckodás lenne.
Éppen az lenne a normális és logikus, ha a harc után szétválnának, és látva milyen erősek is az ellenfeleik ők edzenének erősödnének még sokat. Majd a torna végén megint jönne valami fő gonosz akinek a legyőzéséhet megint Vegetto kellene. Külön külön sokkal többet tudnának fejlődni mint együtt és így végül a végső legyőzhetetlen harcosunk Vegeto is sokkal erősebb lenne a végén!
Ezt, hogy 30.-án lesz a 67.rész hol írják? Mert már próbáltam rákeresni mindenhol, de sem a rész időpontjáról, sem a tartalmáról nem találtam semmit. Az új sztorit pedig december 17-18 körül jelentik be úgy tudom, az meg még nem most lesz.
Ezt, hogy 30.-án lesz a 67.rész hol írják? Mert már próbáltam rákeresni mindenhol, de sem a rész időpontjáról, sem a tartalmáról nem találtam semmit. Az új sztorit pedig december 17-18 körül jelentik be úgy tudom, az meg még nem most lesz.
4 különböző oldalt néztem meg és mindig a poszt utolsó mondata lesz ez az infó. Az oldalak egyébként erősen spoileresek.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: episode 67 titled "A Visit from the Omni - King! Bye - Bye Zamasu!)
Szerkesztette: faiden - 2016.11.06. 15:50
Ez, nem fura, anno amikor az öreg Kaoushin mondja, hogy ő is fuzionált valakivel, akkor nem úgy beszélt, a múltról, hogy akkor két külön személy lett volna, hanem saját magát említi, mint fiatal kaioushint.
Az hogy anno egyesült a boszival, nem lett félig shinjin félig halandó, hanem ugyan úgy shinjin maradt (legalábbis nagyobb részt) csak felvette az öreges arcvonásait, illetve megkapta a tudását.
Tehát még mentálisan is javarészt ugyan az a személy maradt.
(Hasonlóan mint Buu, mikor elnyel valakit, a megszerzett tudás miatt módosul Buu személyisége, de az még mindig Buu)
Zamasu és Black esetében van egy shinjin test shinjin elmével és egy saiyajin test shinjin elmével.
Az öreg kapcsán úgy néz ki, hogy a fúzió esetében a shinjin magasabb rendű, mint egy halandó, vagyis több marad meg belőle, agy nem csoda hogy ugyan ez lett Zamatsu esetében is. Mind mentálisan, mint genetikailag több van benne Zamasuból, mint Blackből.
Azt viszont meg kell jegyezni, hogy Zamasuék jobban jártak volna, ha Black lemegy base formába, fúzionálnak és csak ez után változnak át ssjr-be (vagy amilyen színű lett volna, gondolom ugyan úgy fehér). Így erősebbek lettek volna.
S talán nem csak a jobbféle erőszinkron miatt.
Anno az öreg mondja, hogy SSJ-ben nem igazán egészséges a fúzió, mert úgy maradnak és megrövidíti az életet. Ez is lehet a károsodás egyik oka.
Black Rózsája inkább egy sima SSJ, mint SSJB így lett volna benne lehetőség egy 2. vagy 3. szintre, de mivel ilyen formán egyesültek, így szerintem Zamatsuként már elveszett ez a lehetőség.
Zamatsu szemlátomást nem kapott akkora buffot, mint anno Vegatto Buuhan ellen. (beleértve az általam számolt minimumot is).
lehetséges okok:
1. A potara nem meg szorozza az erejüket, hanem hozzáad egy nagyobb adagot. Anno Buu ellen a buff többszöröse volt az alap erejüknek, így természetes hogy ott szorzónak vettük, viszont itt már jóval magasabb szinten vannak.
2 A fajbeli különbségek. Mivel több benne a shinjin, mint a saiyajin így az utóbbinak kevésbé kapja meg az adottságait.
3 SSJ-ben fuzionáltak, ami káros az egészségre. Így nem igazán tudja kockázatok nélkül használnia teljes erejét. Az amit Vegita és Trunks teljes erőbedobással kontrázott, Zatsunak csak egy laza mozdulat volt
Maffuba (dióhéjban annyit esz, hogy: démonelzáróhullám
A talizmánra pedig a nagydémonelzáróedény? van írva.
Az aláhúzott szavak mindkét esetben ugyan úgy vannak írva. (Tehát simán meg is tanulhatták volna)
Úgy kell elképzelni, hogy a mi idősíkunk jövőjében eredetileg a következő történt volna: Zamasu megöli Govasut, ellopja a gyűrűket, előremegy egy évet,testcserét hajt végre, megöli Gokut és családját, majd innen elrepül F.Trunk világába , hogy szövetkezzen az ottani még priuszmentes Zamasuval, majd elkezdi gyílkolászni az embereket
Ez rendben van. Ez az az idősík, ahonnan Black származik.
és Trunk ezért visszajön Gokuék idejébe, de szerencsére akkor, amikor még az él...
Na ebben a pillanatban, hogy F.Trunks visszajön és közli Gokuékkal a történteket létre is hozott egy új IDŐSÍKOT, ami teljesen eltér Black idővonalától.
Ebben az idősíkban pusztítja el a későbbiekben Beerus Zamasut, ami ezen okból kifolyólag nincs kihatással Black létezésére. Az idő gyűrűje és a Potara együttes viselésének köszönhetően tud Black F.Trunks idősíkjában maradni. Még az öreg Gowasu mesélte el Zamasunak, hogy csak a Potarával együtt használható az idő gyűrűje.
Szóval összefoglalva:
Van F.Trunks idősíkja, ahol harcolni fog Vegetto a fuzionált Zamasuval.
Van Black idősíkja, ahol Goku meghalt Zamasu testében.
Van Goku és Vegita a 2 Kaio és Bulma idősíkja, ahol Beerus eltette láb alól Zamasut.
Ennyi az egész. Ezért nem tűnik el Black. Nem az idő gyűrűje miatt.
Mellékesen Black/Zamasu kb. annyira van tisztában az időutazás hatásairól, mint amennyire Beerus befailelte magát mikor F.Trunksszal vitatkozott. F.Trunks már az elejétől kételkedett Beerus közbeavatkozásának a hatásáról és igazi is lett.
Shiro Lehet, hogy az ssjr csak egy sima ssj, de biztos. hogy még annyit sem ad. Black alap formában elég szépen levette Vegeta ütéseit mikor ssjb-ban volt és még le is rúgta egyszer. Szóval semmiképp nem lehet olyan messze tőle. Viszont ha ez így van, akkor az ssjr semmiképp nem adhat 50-es buffot, mivel akkor hozzá se kellett volna tudniuk érni. Max 2-szerest adnék neki, esetleg egy 4-et.
"S talán nem csak a jobbféle erőszinkron miatt." Én nem erőszinkronról beszélek hanem, hogy ténylegesen erősebbek lettek volna, ha jól csinálják. Egy példával élve, legyen Zamasu-Black (ssjr) 50-100, maga az ssjr meg legyen kétszeres. Ha Black ssjr-ben van, akkor egyszerűen: (50+100)+ a potora buff, azaz 150+potora. Viszont ha Black lemegy base formába: (50+50)+potora ami így kevesebb, de ha ezután változnak át akkor: (100x2)+potota, ami már erősebb lett volna. Ez Gokuéknál nem áll fent, mivel ők mindketten át tudnak változni, így hogy fúzió előtt vagy után változnak át, nem számított volna.
faiden Nem szabad mindent elhinni, pláne ilyen egyértelműen kamu oldalakon. A 66. részig van cím és dátum amit tudni lehet. Kép is volt róluk ami bizonyította, hogy igazak és mit ad isten, tényleg igazak voltak. Erről 67-es dologról nincs semmi ami igazolná. Bár már annak is gyanúsnak kéne lennie, hogy 30-ára van kiírva, holott tuti, hogy nem fogják akkor adni.