Hit képessége szerintem az egyik legtöbb potenciált hordozza magában,csaknem bárki fölé tudna nőni ha megfelelő az átmentet és nem túl nagy az erőkülönbség ő és az ellenfele közt.
Persze pl ha Goku kapásból 10x kaiokent használt volna esélye se lett volna gyorsulni és erősödni,kap pár állast és vége.
Hit képessége szerintem az egyik legtöbb potenciált hordozza magában,csaknem bárki fölé tudna nőni ha megfelelő az átmentet és nem túl nagy az erőkülönbség ő és az ellenfele közt.
Persze pl ha Goku kapásból 10x kaiokent használt volna esélye se lett volna gyorsulni és erősödni,kap pár állast és vége.
Gondolj bele, ha nincs határa a képességének és az óta is folyamatosan képzi magát, lehet hogy az időkorlátja már másodperceknél tart. Ezzel már könnyen megszökik még a pusztítás istene elől is.
Goku Ka Me Ha Me-ja ugyan olyan erős mint Vegita + Trunks Galick Gun-ja? Ez érdekes. Itt valahogy az erő szintet sztem csúnyán benézték.
A másik meg, most hogy fúzionált Black és Zamasu mit lepődik meg annyiszor, hogy milyen erősek Gokuék... Én nem értem, most tényleg erős ez a fúzió, vagy csak Gokuék részéről nincsen csapatmunka és ezért vesztenek?!
Nem tudom, nekem olyan kesze kusza volt ez a rész...
Amúgy a köv rész előzetesében azt látni, hogy Gokuék fúziója felül kerekedik simán Zamasuék fúzióján...
Zamasuék karja több jelenetben ilyen "folyékony" nak tűnik, meg több helyen az egész arca is elszíneződik. Sztem itt kivégzés lesz, simán odabassza Vegetto.
Nem tudom nekem semmi furcsaság nem volt benne. Vegeta&Trunks kifárasztotta, majd Goku lenyomta, nekem ez jött le az egészből. Szerintem a torzulást is ettől a kamehametól szenvedi el Blamasu, majd ezek után lenyomja Gokut is. Trunks szépen elossza a kettő senzut, majd jöhet a fúzió.
Kzo Én nem mondanám, hogy simán csinálna bármit is. Már csak az előzetesből is látszik, hogy Vegetto most igazán oda teszi magát, hisz muszáj is neki. Most nem lesz olyan előnye mint Buuhan ellen volt. Menni fog itt az adok-kapok mindkét fél részéről, mégha valószínűleg nagyrászt Vegetto is fog dominálni egy kevéssel.
Igen azt értem, hogy 2 Senzu beveszik azt fúzió az oké.
Nemtom, ennyitől kifáradt Blamasu? Hagyjuk már, aztán meg Goku Kamehame-ja ugyan olyan erősségű mint Vegeta&Trunksé?!
Mert ha Kaioken + 10x kamehameha akkor azt mondom oké, talán...de így?!
Egyébként szerintem a hétvégi résznek pontosan a "rózsaszín" robbanással lesz vége. Én biztosra veszem, hogy a rész közepefele fognak fuzionálni, ez a robbanás az előzetes végén, meg nagyon részlezárós szagú. Mint Gokuék mostani robbanása.
Szeritnem Zamasu egyik fele regenerálódik a másik nem, mert lehet látni, hogy pontosan csak a teste fele sérül. Tehát így is úgy is lesz vagy mafuba vagy Zeno.
Szeritnem Zamasu egyik fele regenerálódik a másik nem. Tehát így is úgy lesz vagy mafuba vagy Zeno.
Én örülnék ha nem jönne Zeno, hanem vissza kéne vinniük a saját idejükbe, hogy Beerus helyretegye. Látványos lenne, ha Beerus bácsi is püffölné egy kicsit. Ott szereznének pecsétet és mafubáznák.
Egyesítve 2016.11.07 09:43:43:
De az lenne a legjobb ha az egyik varázsbabot Zamasu enné meg amikor megjönne Zeno. Annyira, de annyira megnézném ahogy Zamasu rátámad Zenora, ő meg mit reagálna rá. Hiszen elég egy babot megennie Vegekunak mikor átváltoznak.
Szerkesztette: Trunks- - 2016.11.07. 09:45
Nem éri semmi hátrány, mert inkább egy jelkép a fülbevaló. De nagy poén lenne ha nagyon legyengülne tőle, amit Beerus is megérezne. Egy-egy hasonló poént elsüthetnének