Az IQ harcosaink elmagyaráznák nekem hogy jött ez a Blamasu név nekik?
Az ne zavarjon, hogy az egész internet így hívja... És nem sok ész kellene felfogni, hogy melyik két névből áll össze ez a megkülönböztető név, de látom neked ennyire sem futotta.
Na ez egy jo kerdes.. Nemertem h miert nem csak siman Zamasu, elvegre Zamasu lopta el Goku testet.xD
Meg Black is Zamasunak hivja magat, amikor fuzionaltak akkor is.
Na ez egy jo kerdes.. Nemertem h miert nem csak siman Zamasu, elvegre Zamasu lopta el Goku testet.xD
Persze az öt féle Zamasu közül meg majd találgatunk, hogy éppen ki-kire gondol...
Persze az öt féle Zamasu közül meg majd találgatunk, hogy éppen ki-kire gondol...
Azért én ezt nem mondanám Esetek nagy részében én "merged"/egyesült Zamasu-val találkoztam, ami érthető is, hisz a sorozatban is ez a neve.
Elég beírni a google-ba vagy a youtube-ba, már is lehet látni, hogy több tízezren így hívják.
Es amugy kit erdekel ha annyian igy hivjak, Blamasu nem hivatalos nev, abban igazad van hogy megkulonboztetes keppen hasznaljak, de a Merged Zamasu a legrealisabb jelen esetben.xD Meg az szerintem szimpatikusabb is, mint ez a legbol kapott Blamasu nev.
Es amugy kit erdekel ha annyian igy hivjak, Blamasu nem hivatalos nev, abban igazad van hogy megkulonboztetes keppen hasznaljak, de a Merged Zamasu a legrealisabb jelen esetben.xD Meg az szerintem szimpatikusabb is, mint ez a legbol kapott Blamasu nev.
Akkor írj le mindig két tizenhárom karakteres szót, egy 7 karakteres helyett.
Igazi csordaszellem, már ne is haragudj!
Arra apellálni, hogy több 10.000 en így nevezik, ráadásul, akár szembemenve azzal, hogy maga a Alkotó miképp gondolkodik erről, elég halovány érvelés!
Inkább lepötyögöm azt a pár + karaktert, mint valami totál hülyeséget szajkózzak.
Igazi csordaszellem, már ne is haragudj!
Arra apellálni, hogy több 10.000 en így nevezik, ráadásul, akár szembemenve azzal, hogy maga a Alkotó miképp gondolkodik erről, elég halovány érvelés!
Inkább lepötyögöm azt a pár + karaktert, mint valami totál hülyeséget szajkózzak.
Ha ennyire csak a készítő szava számít nektek, akkor még mindig nem értem miért baj az, ha én és mások így hívják.
A Blamasu az önmagában azért cinkos név, mert a blama szó önmagában azt jelenti, hogy kínos. Csúnya szóval a lúzerséget jelenti. A Blamasut hallva mindig ez jut eszembe. Ezért rossz név.
faiden Ne értsd félre, én már megmondtam párszor, hogy engem nem érdekel ki kit hogyan hív, amíg úgy is tudjuk, hogy kiről van szó. Amibe én "belekötöttem", azok a gyenge érveid amellett, hogy miért ez neve és miért kéne így hívni (köztük az, hogy az "egész internet így hívja" ami nem csak, hogy hülye érv, de még csak nincs is így).
faiden Ne értsd félre, én már megmondtam párszor, hogy engem nem érdekel ki kit hogyan hív, amíg úgy is tudjuk, hogy kiről van szó. Amibe én "belekötöttem", azok a gyenge érveid amellett, hogy miért ez neve és miért kéne így hívni (köztük az, hogy az "egész internet így hívja" ami nem csak, hogy hülye érv, de még csak nincs is így).
Én csak így látom említve, de mivel te állításod szerint máshogy látod, így nincs is értelme folytatnunk azt a "vitát", amit nem is mi kezdtünk el. Viszont az illető elérte a célját, de ez itt most maradjon abba, legyen ennél több eszünk.