Nekünk is megint földlabdás lesz, aztán ünnepek után egy ismerős kiülteti a kertjébe.
Micsudi, nyugodtan ehetsz este 6 után is.
Duma topic 14
Bárcsak tudnék így táncolni :/ de a mozgásom könnyed mint egy kifejlett afrikai elefánté XD olyan kecses is de attól még az electroswing nagy favoritom Főleg a hajós csávó miatt aki ezt teszi be a videói alá de ha már dance goals
https://www.youtu...j4XINuc0UQ
és emlékeim szerint ebben a videóban volt aláfestő zene ez a stílus és erre kaptam föl a fejem hogy ez kurvajóóó és kezdtem utánanézni azóta is ezekre portyázok a tengereken mert totál illi hozzá XD
https://www.youtu...e_14&t
Tudjátok, hogy mi az egyetlen negatívuma annak, hogy kikotortam a gépből az AMD procim és videokártyám? (Azon kívül, hogy én is Intel és nVidia fancyboy lettem)
Az, hogy télen nincs ami melegítse a szobám. Anno az AMD kellemes 70 fokával lazán befűtött, viszont sem az Intel, sem az nVidia nem ad le akkora hőt, hogy helyettesítsék a radiátort.
Valamit valamiért : (((
Az én szintemen 6-8 nulla számít elírásnak
lel, 17 év után ingyenes DLC-t kap az Age of Empires 2. Most minden fejlesztőre rájött a retro feelz? Nemrég a Postal 2, valamelyik Tomb Raider, most meg az AoE.
Tegnap bejelentették az AMD Ryzen processzort, és hát meglepődtem. Egyrészt, renderelésben kemény 5 mp-vel veri az i7 6900k-t, 4K felbontásban meg hozza annak a szintjét. És ehhez mind a 16 magjára(!) szüksége volt. Nem értem, és sajnálom az AMDt mert mindig beleesnek abba a hibába, hogy túl sokat remélnek bele a legújabb generációjukba. Ott volt az első APU technológiás procijuk, ami nem volt rossz, de egy HD filmhez volt csak elég önmagában. Majd jött a Bulldozer széria (amilyen nekem is volt anno) ami gyengébb is lett mint mondták, és alkalomadtán megsült. viszont, ha jól árazzák be a procit akkor ők lesznek a közép, közép felső kategória királya.
Be akartam írni valami panaszkodást a pszichiátriáról vagy a bőrgyógyról, meg en bloc az egész napról, de rájöttem, hogy akkor olyan lennék, mint luna. Aztán le akartam szólni capacot, hogy fejezze már be, hogy itt próbálja kibeszélni a játékokat, amik két emberen kívül senkit sem érdekelnek, de akkor megint arrogáns beszólogató gonosznak néznétek, amit nem akarok, nehogy micsudi ebből az apropóból kezdjen el sírni, hogy de szar az élete. Ettől függetlenül igazán befejezhetnéd, capac.
Passzív hűtést csináltam az amd configomra Capac és amikor megy ezerrel a FIFA 17 akkor sem megy 60 fok fölé semmi. Ehhez az is kellett, hogy a "sufniba" kib@sszam a gépet.(Igen ez a passzív hűtés, a sufni lel)
Amúgy csak azért jöttem fel, mert szedem le az új TWD részt és addig gondoltam, úgyse jó FIFAzni, így felnéztem.
Capac írta:
Tudjátok, hogy mi az egyetlen negatívuma annak, hogy kikotortam a gépből az AMD procim és videokártyám? (Azon kívül, hogy én is Intel és nVidia fancyboy lettem)
Az, hogy télen nincs ami melegítse a szobám. Anno az AMD kellemes 70 fokával lazán befűtött, viszont sem az Intel, sem az nVidia nem ad le akkora hőt, hogy helyettesítsék a radiátort.
Valamit valamiért : (((
Coelho írta:
Életerős fiatal férfiak a számítógép előtt sorvadnak el, micsoda világ ez. : (((
(megyek is vissza a kondiba kigyúrni magam)
Nekem apámnak volt egy AMD Sempron-ja, gyatra volt a teljesítmény, de soha nem sikerült 35 fokig felfűtenie. Volt, hogy 17 fokos volt a proci a rendszerbetöltés után.
17 évvel ezelőtt még nem létezett olyan, hogy DLC. Éppen ezért hatalmas szentségtörés régi játéknak ilyet csinálni, miközben ez a három betű a játékipar egyik legnagyobb disznósága, mert így már lehet aligfélig kész gaméket kiadni, aztán újra és újra lehúzni a pénzt a jónépről.
Akkor nektek nem volt a gépben FX 8320. Az a proci a 8 maggal, 4,5 ghz-re húzva olyan fél óra GTA5 után már a 75 fokot verdeste, ráadásul egy jól szellőző házban.
Az ősszel újított i5 6600k is ki van húzva 4 ghz-re, de 50 foknál feljebb nem ment még. Szóval ja, legyen bármilyen AMD procid, az melegedni fog, és zabélni fogja az áramot xD
A Raven Softvare, miután megcsinálta a CoD4 remstaredet, azt mondta, hogy a 10 induló pálya után, kiadják majd a régi pályákat, de ofc fizetős DLC-ként. Azon egy csöppet meglepődtem, mert anno mindegyik pálya ingyen jött ki egy frissítéssel. Egy baszott kanyit nem kellett értük fizetni, most meg ezzel is leakarják húzni az embereket. mondjuk, akkora felháborodás lett belőle, hogy vissza is mondták az egészet, és maradtak az ingyenes kiadás mellett
Ugrás a fórumra: |