Yu Yu Hakusho-ban hasonlót lőttek el
Ott se tetszett
De annak se örülnék ha démonsárkányölő lenne belőle
Fairy Tail manga
Jon írta:
Itt egészen biztosan Natsu kérdésének a megválaszolásáról van szó (vagyis, hogy ő END-e, vagy hogy miért haldoklik, mi van benne pontosan, szóval valami ilyesmi), nem pedig válaszTásról.
Nem ugyanaz)
Szerintem sem lesz valami nagy harc ellene főleg hogy Mavis-nek is van valamilyen terve lásd: http://naruto-kun...Tail/480/8. Remélem ezt nem felejtette el Mashima. Ahogyan Jon is írta túlságosan is ismerjük őt és a múltját. Ezért kellesz egy alternatív legyőzés amihez lehet hogy Mavis terve a kulcs.
Ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy Gray mit tesz. Szerintem Zerefnek fog nekimenni Natsuval és majd próbálnak kitalálni valamit hogy ha el is intézi kZerefet Natsu ne haljon meg. Például egy Iced Shell Zerefre, ami ugyan a hazsnálója életébe kerül, de kitudja mi Gray ütőkártyája Olvaastam oylat hogy a Memento Mori amivel megszűnteti a létezését ugye valakinek csak ez potenciálját vezstette már akkor amikor Gray kivédte de lehet hogy op attól még. Meg tudjátok az a célzás Zereftől hogy egy halott ereje talán megölheti kérdem én Gray kitől és hogyan kapta az erejét?
Aze gész attól függ hogy Acno-t mikor akarja visszahozni Mashi, lesz-e egyáltalán idő Zeref ellen mennie bárkinek is ha Acno öldökölni kezd?
Ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy Gray mit tesz. Szerintem Zerefnek fog nekimenni Natsuval és majd próbálnak kitalálni valamit hogy ha el is intézi kZerefet Natsu ne haljon meg. Például egy Iced Shell Zerefre, ami ugyan a hazsnálója életébe kerül, de kitudja mi Gray ütőkártyája
Olvaastam oylat hogy a Memento Mori amivel megszűnteti a létezését ugye valakinek csak ez potenciálját vezstette már akkor amikor Gray kivédte de lehet hogy op attól még. Meg tudjátok az a célzás Zereftől hogy egy halott ereje talán megölheti kérdem én Gray kitől és hogyan kapta az erejét?
End kibeszéltétek és sok jó elképzelést olvastam. Így nincs miről beszélnem xD .
A fejezett számomra egy hatalmas ??.Natsuval nincs gondom és jó volt látni Igneelt.
Azonban a harcról nem tudok jókat írni. Nem mondom rossznak,de....csak...hm...
Annyira badass és erős Irene,hogy ennek a küzdelemnek már rég vége kellene lennie . August és Irene majdnem egy szintben vannak. Ha Gerárd és a crime sorcerer csapat elbukott August ellen .Akkor Erza és Wendynek esélye se lenne Irene ellen. Ide több ember kell.
Itt :http://naruto-kun...ail/513/14 a küzdelemnek vége.
Sajnos megtörtént a szokásos Erza nem kaphat ki dolog és kezd az idegeimre menni. Timeskip alatt az erőviszonyok változtak .Erza már nem olyan erős. Megértem Irene célját,de a kivételezés borzalmas.
Na mind1,várom a kövi fejezett.....
palgeri írta:
Ha jól emlékszem, amióta Mavis kiszabadult a lacrimából egyszer sem aktiválódott acselam átka. Ez számomra nagyon meglepő. És nem hinném, hogy Mavis nem értékelné az életet, mert csak akkor nem aktiválódna az átok. És nem elfelejtendő, hogy Mavis folyamatosan emberek közt mozog pl. Kana, Irene, és szaladt oda Makarovhoz is.
Erza-Wendy korábbról
http://naruto-kun...ail/453/10
Pennymester írta:
Ahogyan Zeref is mondtam lásd: http://naruto-kun...ail/449/18 a háborúban eltompulnak az érzelmek ezért nem ölt meg anno senkit Mavis 10 évig amíg Zeref nem beszélt neki az átokról.
Hát, simán lehet, hogy egyszerűen Mashima benézte.
dungeon- nem értek egyet, szerintem nagyon jó kis csata volt, Wendy dragon force-ban harcolt, Erza meg Erza, és még így sem értek semmit (semmit, Eillen nem is védekezett, és még így is alig tudta megvágni a fejét Erza).
Ha Eileen a harccal lett volna elfoglalva, Erzáék már halottak lennének (természetesen csak elméletben, a valóságban ilyen soha nem történhet meg ). De most nem azzal volt, mert kattant, és előkészítette saját magának a bukását.
Azt a Wendy-Erza jelenetet meg kérem, ne linkeljétek már be minden egyes oldalon Már legalább harmadjára vagy negyedjére látom
Jon írta:
Ha Eileen a harccal lett volna elfoglalva, Erzáék már halottak lennének (természetesen csak elméletben, a valóságban ilyen soha nem történhet meg). De most nem azzal volt, mert kattant, és előkészítette saját magának a bukását.
Ez szerintem baromság, ennek a harcnak most semmi köze nem volt Erza legyőzhetetlenségéhez, sőt. Ez tisztán Eileen őrültségén múlik. Ahogy be lett mutatva a múltja és az őrültsége, teljesen egyértelmű, hogy nem fog várni a háború végéig, hanem azonnal megragadja az alkalmat a testcserére.
És egész Alverezben nem volt egy olyan test amibe bele tudott volna menni.... ? Számomra emiatt nem volt életszerű ez a helyzet.. mert ha csak azért váltott testet mert Erza legyőzte volna akkor meg szintén bullshit az egész
Wendy majd párszor megüti de Elien vissza tér majd a testébe mert inner Wendy kiűzi Erza nakama dumájával és vége a harcnak mert amint vissza tér a testébe Erza már ott várja jobb harcra számítottam na mindegy
Ugrás a fórumra: |