Zamasuék is elég egyediek voltak,konkrétan ilyen motivációi senkinek nem voltak még.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hát azért szerintem Beerus jó karakter. Igaz ha jobban belegondolunk ő igencsak hasonlít Boora. Legalábbis néha milyen gyerekes és mindig enne. Bár ő hozzá képest sokkal megfontoltabb és komolyabb is tud lenni.
Zamasu meg érdekes egy pszichopata típus volt. Valahogy neki is meg volt a jó sorozatba illő szerepe. Kellet ilyen fő gonosz. Bár sok úgymond értelme nem volt. Bár ez is gondolom ilyen fő gonoszos, hogy mindent elpusztítok.
Hitt meg tényleg pont jó, bár ő soha nem is volt gonosz.
Azért tényleg mások voltak Cell-hez vagy Buuhoz vagy akár Vegitához vagy akár Sátánhoz képest is. De ilyenek is kellenek és jók.
Annak ideén pl Satan is megjavult aztán Vetita is majd még lényegében vehetjük úgy is hogy Buu is újjászületett. A szuperben csak Beerus lett úgymond jó, de róla is kiderült hogy eleve nem is volt ilyenfajtán gonosz. Szóval a szuperben semmilyen megjavulás gonosz részéről nem volt még.
Keszeg írta:
Cellnek ,Buunak,Vegitának és még sorolhatnám,nekik meg volt az a félelmet keltő aurájuk,ebben a Super szériában eddig ezt csak Hitnél éreztem,neki el találták a megjelenését is,és a személyiségét is!
goku5 írta:
Fő gonosz ott Zamasu lett volna nem egészen Black, csak vele indítottak, pláne kiderül Black is Zamasu volt. De ő volt az igazi őrült megrögzött felsőbbrendűnek gondolta magát szereplő!
Black / Zamasu azért egyértelműen komoly karakterek voltak egyedi tervekkel ráadául a dragon ball történetében. A figura felismerte a csillagharcosok erejét és a magáévá tudta tenni. Rózsaszín saiyan, fúzió szerintem fantasztikus volt.. Főleg mikor a mieink is fúzionáltak elég epikus küzdelem volt, sajnáltam is hogy végül mégis Trunksra bízták a befejezést. Majd aztán Zénóra.
Egyébként értem, hogy páran mit mondanak ez a Micimackó karakter meg a Kazánrobot annyira nekem se jön be, de ott volt az ifjú csillagharcos aki kicsit másképp festett révén más univerzumból jött szerintem jó volt, Frost is szimpatikus volt, jó hogy nem egyedi kinézetre, de belsőleg, illetve a viselkedését tekintve sajátos volt.
Hit karaktere meg ugyanúgy említhető Zamasu szintjén, nem véletlen szeretik annyian nyilván rá is rá lehet mondani hogy nem túl újszerű a kinézete de egy nagyon jól eltalált szereplő.
Aztán a pusztítás istenei és a mestereik Whis és Vados vagy az apjuk a főpap mind eléggé új típusú formák ergo hozott a Super új szintű és új kinézetű emberkéket is nem hiszem hogy panaszkodnunk kellene.
Írta valaki hogy nem tudja komolyan venni őket mert hogy biztos benyomnak valami poént. Valahol ez igaz is amúgy de ez szerintem pont a nagy hatalomnak köszönhető, hogy ennyire lazák. Láttuk már hogy komolyak is tudnak lenni, ha kell el hakaiozzák Zamasut vagy bármi..
Songokunak azért a trópusi viharból idézném hogy: Sose nyomd fullba a kretént. Néha kicsit túlzás amúgy hogy ilyen hülyének vannak beállítva.
Egy szó mint száz, 12 univerzum 10-10 harcosa.. Nem hiszem hogy nagyon félteni kell az alkotókat, tuti hogy lesznek tucatkarakterek de az is biztos hogy kapni fogunk néhány igazán egyedi figurát és az lesz a lényeg. Bár engem már Gohan visszatérése is eléggé lázba hoz és ahhoz még új karakter se kellett..
Jó lesz ez nagyon csak már ott tartanánk hogy menne.
Egy kis aktuális infó toriyamáról :
https://m.youtube...IJIi98krRE
(Angol tudás nem árt hozzá.)
Így már érthető, miért van pár "gyerekes" karakter a superben. Művészként én sem örülnék, ha megmondanák nekem hogy mit alkothatok.
Hmm, érdekes.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Ettől a 2 Gohan résztől még mindig nem tudom mit várjak, de nem lesznek magasan az elvárások, hátha pozitívan csalódok.
Ez a 2 training rész viszont érdekesen hangzik, mégha poénra is veszik. Ezeket várom kíváncsi leszek.
Akkor az új arc első részében még szó se lesz a tornáról? Örülök, hogy Bra.t behozzák végre (gondolom ő az) és akkor egy olyat el tudnék képzelni, hogy a rész végén jelentik be a tornát.)
Keszeg írta:
Ez miről szól?Nem tudok jól angolul
NA igen megint az angol tudás hiánya. Ez van velem is pedig tanultam angolt (mint ahogy németet is) de soha nem volt hozás érzékem. A google fordító meg nem sokat ér. Szóval szerintem csak jobb lenne inkább pár szóban leírni spoillerben magyarul is a gynegébbek kedvéért.
De ha tényleg az lesz a 77. rész hogy jön végre a 4. félvér annak tényleg nagyon tudnék örülni. Már a Szuper indulásakor őt hiányoltam, feszegettem a hiányát. De ez még nem biztos szerintem.
Hogy mit várjunk Gohantól azt meg majd meglátjuk holnap. Bár szerintem se várjunk túl sokat ettől a résztől.
Itt vannak a kövi részek címei, és azok tartalma is leírva:
http://www.saiyan...-schedule/
Hát ez most nem tudom mennyire spoiler igazából, remélem nem szegek vele szabályt. Szóval h végre jön Bra is, de akkor ennyit spoilermentesen, úgyhogy csak rajta tartják a szemüket a készítők is az idővonalon, kíváncsi leszek a részre, főleg a Vegeta előzetes leírása miatt is...
Igazából valamennyire 76. rész is érdekel, mert
Ugrás a fórumra: |