Egyik részben is benne van hogy Frieza-nak mondta az apja, hogy Buu-ba és Billisbe soha ne kössön bele másokkal azt csinál amit akar. Ez is arra utal sztem hogy már régebb óta létezik.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Az ilyen dolgok sok szempontból fölöslegesek, hiszen már nem is igen foglalkoznak velük, meg már valaki meg is halt.
De azért tegyük hozzá, hogy még azt sem igen tudjuk hogy mondjuk (főhőseink) Goku vagy Vegita mennyi idősek lehetne. Főleg Goku! Hányszor halt már meg, hányszor mennyi ideig volt már a tér idő szobában stb. miatt.
Lényeg hogy élvezzük a sorozatot, jó legyen.
Hát azért Gokuékat szerintem nem olyan könnyű max sacc de mindegy is.
Ami inkább elképesztővé teszi őket az a rendkívül gyors fejlődés. Pl még a Z-ben volt hogy jött Trunks és ő mesélt a robotokról. Hasonló erős lehetett mint Goku. eltelt 3 év és mégse bírtak a robotokkal C17- C18. Majd 1 év és már már Cell szintjén voltak. NA ez volt az érdekes. De hasonló van itt a szuperben is.
Goku 736-ba született a manga és 737-be az anime szerint, most tart az anime idővolnala 780-nál. Szóval ha semmi nem történt volna vele akkor lenne most 43 éves. De mivel kétszer meghalt, (plusz még egyszer pár résszel ezelőtt de az nem számít) először 1 évet, utána 7 évet volt odaát. Szóval így lenne 35, de ugye volt a tér idő szobájába is, nem is egyszer. Na itt én is bajba vagyok mivel a sima DB-re nem emlékszem már annyira, de ha jól tudom ott csak 1-szer volt benn és lehet nem is egy teljes évet a Z-be szintén 1-szer a Superba pedig 3 évet. Szóval Goku jelenleg 40 éves, még nagyon fiatal
Nem tudom menyire pontos de itt vannak születési évek érdekességek: http://dragonball...l_Timeline
Miért érdekes?goku5 írta:
Ami inkább elképesztővé teszi őket az a rendkívül gyors fejlődés. Pl még a Z-ben volt hogy jött Trunks és ő mesélt a robotokról. Hasonló erős lehetett mint Goku. eltelt 3 év és mégse bírtak a robotokkal C17- C18. Majd 1 év és már már Cell szintjén voltak. NA ez volt az érdekes. De hasonló van itt a szuperben is.
KingBradley írta:
Vegeta t 50- 55 re tippelném.
Ugrás a fórumra: |