Kíváncsiságból felül bíráltattam magam Dani és mivel más is talált kifogásolnivalót a helyesírásomban. Elnézést kérek tőled. Viszont legközelebb lehetőleg Pü-ben írd meg nekem és figyelni fogok rá a jövőben.
A hszed második felét nem olvastam, mert már az eleje se felelt meg az elvárásoknak, viszont igazságtalan volt törölni, mikor másnak meg elnéztem, hogy kritizálja david56-ot, annak ellenére, hogy nem moderátor. Ebből is tanultam és erre is figyelni fogok.
Korántsem kritizáltam david56-ot, és egyáltalán nem értem, hogy ennek mi köze van a moderátorsághoz. Csupán felhívtam rá a figyelmét, egyébként jóindulatúan, pusztán segítség gyanánt.
Hát van benne valami
De engem nem zavar. Mindenkinek meg vannak a hibái, az építő kritikának pedig kifejezetten örülök, egy adott módon. Vissza az Op dimenziójába
Szerintem nem Bege a kulcs ő csak egy beosztott. Szerintem Bege egy tisztel sem tudna elbánni. A módszereit maffia módszernek nevezitek, ami szerintem már inkább alvilági s a Germa az. Ez csak egy megérzés.
Korántsem kritizáltam david56-ot, és egyáltalán nem értem, hogy ennek mi köze van a moderátorsághoz. Csupán felhívtam rá a figyelmét, egyébként jóindulatúan, pusztán segítség gyanánt.
Azért, mert nem teheted a fórumszabályzat nem engedi ez az én feladatom. Viszont megengedtem neked az általad leírt okok miatt. Viszont én töröltem Danitól egy hszt, amiben ugyan ezt teszi velem szemben, így ránézve ez igazságtalan volt a részemről.
Nem a te hibád volt Paidon az enyém. Ilyet pü-ben kell lerendezni még ha jó szándék vezérelt is. Neked se lett volna szabad szó nélkül hagynom. Hibáztam. Amit elismerek és elnézést kérek érte még egyszer. Viszont lépjünk ezen túl.
Germa66 írta:
Vitathatatlan az One Piece közösség jelentős részének Sanji karaktere meghalt ebben a szálban, a másik részének meg elfogadható amit tett. Ha megnézitek már vagy kb összesen 5 oldalt vitatkoztunk ezen, temérdek értelmes és jogos érvet felhozva de mégse változott senki véleménye. Sztem haladjunk tovább és inkább Bege sunnyogásán tanakodjunk.......
A One Piece közösség egy részének, szerintem így korrektebb. De igazad van, hanyagoljuk a témát
Dungeon, eddig bőszen hirdetted, hogy a Mama itt fog elbukni Akárhogy is, Bege szerintem is tervez valamit, és igen, szerintem is tipikusan a maffia módszereit fogja alkalmazni (ill. már alkalmazza). Itt egyedül az a kérdés, hogy ha Luffyék most szétcsesznek mindent, akkor ő is borítani fog, vagy még meghúzza magát egy ideig. Bobbin lelövéséből ítélve egyértelműen előbbi. Feltéve persze, hogy ő volt, de hát valószínű.
Igen, feljebb hasonlította is valaki Feketeszakállhoz.
Egyébként én meg pont azt nézem ki Bege-ből (meg amúgy a 11 supernova mindegyikéből), hogy olyan karakter, aki nem elégszik meg azzal, hogy csicskáztassák. Talán még Drake-ről tudom elképzelni, hogy tényleg Kaidou hűséges beosztottjává vált, de másról nem nagyon.
Mi van, ha Bege célja nem is Mama elsősorban, hanem Casear és Germa klón technológiája? A testének végtelen haderő utánpótlás, ráadásul feláldozható emberek és szinte azonnal pótolhatók. Tökéletes lenne Begének.
Így még Casear kérdése is megoldódna. Bár még mindig szentül megvagyok győződve, hogy ő lesz a következő tag, ez sokkal kézenfekvőbb, mint Law vagy bármi más.
Nagyon elment Zoun a végletekig, mintha minden áron akarná, hogy a Germa és Sanji dolog összejöjjön.
olvasgattam a kommenteket amiből nekem is az jött le hogy lehetséges hogy dolgozik valakinek Bege... Nyilván ha káoszt idéznek elő Luffyék - márpedig ez több mint valószínű - akkor ő is akcióba fog lépni. Bár még az is lehet hogy egyedül van és másokat kihasználva - értsd Luffy, Germa jelen pillanatban - akar ő Yonková válni.
Hiei tudom többen szeretnétek CC-t tagnak de korábban is kifejtettük, hogy etikailag egyáltalán nem illik a Mugiwarák közé. Ez amolyan kényszer megoldás volt, hogy Zoura is elvitték (Doffy és BM miatt). Továbbra is tartom hogy nagy valószínűséggel Jinbee lesz a 10.
Visszatérve Begere lehet, hogy a Germa technológiája is kellene neki... nincs annyi infóm hogy ezt megcáfoljam/bizonyítsam, majd kiderül.
Ezen a fórumon szerintem egyedül én akarom a csapatba CC-t. Nem is ezen volt a hangsúly. Ez számomra lezárt vita a véleményem egyenlőre nem változott.
Nem hiszem, hogy Begében meg van a potenciál a Yonkouvá válásra. Keresztapa stílus ide vagy oda. Túl kicsi a vérdíja van és nem hiszem, hogy azért, mert visszafogta magát.
Így nem lepne meg, ha tényleg szövetkezne valakivel. Valakivel, aki a Mama bukását akarja.
Jon írta:
Dungeon, eddig bőszen hirdetted, hogy a Mama itt fog elbukni Akárhogy is, Bege szerintem is tervez valamit, és igen, szerintem is tipikusan a maffia módszereit fogja alkalmazni (ill. már alkalmazza). Itt egyedül az a kérdés, hogy ha Luffyék most szétcsesznek mindent, akkor ő is borítani fog, vagy még meghúzza magát egy ideig. Bobbin lelövéséből ítélve egyértelműen előbbi. Feltéve persze, hogy ő volt, de hát valószínű.
Szerintem Oda mindennyik Supernovának egy új hatalmat fog adni Így talán valamelyik Supernovák lesznek az új Yonkok.Bege és Kid a legnagyobb esélyesek .Itt sokan írták, hogy Buggy lesz az Yonko .De erre 0%esélyt adok.
Mert ő nem Luffy generációhoz tartozik,így inkább más hatalma lesz.
Bege olyan mint Blackbeard. Hasonló képen próbál tagokat és hatalmat szerezni. Begének nem kell Ceaser ,mert csak Mama parancsát követe. De German klónozását ötlet tetszik .Illik is Bege karakteréhez.
Mindenesetre szerintem Bege célja Big mom hatalma.
Nagyjából így képzeltem el Jon.De majd kiderül .Mindenesetre remek csavar lenne Odától.
A technológiához kell neki Casear kétlem, hogy ő értene hozzá. Nem tűnik tudós típusnak.
Kid-et elverték, mint a lovat ő nem mostanában lesz Yonkou Bege meg még nagyobb selejtnek tűnik
Nem azért én véleményem szerint Kid-nek kicsi az esélye. őt parkoló pályára rakták. Akkor tudtam volna elképzelni ha a szövetsége megmaradt (de lehet megvan)
-Vagy elvesztette a csapatát és újra kell szerveznie
-Vagy a csapata megvan de össze kell szednie magát és szerintem lemaradt valamennyit
Kid-et elverték, mint a lovat ő nem mostanában lesz Yonkou Bege meg még nagyobb selejtnek tűnik
És?Doffi pedig alázta Luffyt .Akkor miról beszélünk?^^
Támogatás nélkül a büdös életben nem tudtam volna legyőzni Doffit.Kid pedig egyedül próbálkozott. Részben hősies és részben ostoba volt Kid. Egy vereséggel jobban fejlődik egy karakter,mint a sok győzelemmel.Legközelebb okosabban fog megküzdeni Kaidoval.