Amúgy például nekem is fura, hogy pont az egyik beosztottjának lenne klóngyümölcse, és most meg van őrülve a Germa klóntechnológiájáért. Most ha már van egy adott tulajdonságú dolgod, akkor minek egy másik ami "majdhogynem ugyanazt tudja"? Tudom, hogy ez most wtf megfogalmazás, meg lehet rá ellenpéldát mondani de most így hirtelen nem jut eszembe normális példa, na mindegy azért remélem azért valahogy sikerül szemléltetni miért érdekes ez a helyzet. Másrészt olyan szempontból meglehet érteni, hisz a való életben is úgy van, hogy pont azok, akiknek mindene megvan zsugoroskodik, mindene megvan és még az sem elég neki.
Mindenesetre ez akkor is furcsa egybeesés, de nem rossz ötlet és jó észrevétel volt, nekem ez fel sem tűnt. Ettől függetlenül nem fogok kiakadni, ha végül mégis ez az eshetőség történne meg, csak akkor is kissé érdekes, hogy pont neki lenne meg a klóngyümölcs, már ha létezik egyáltalán.
Egyetértek Caesarral kapcsolatban, szerintem sem az óriás projektre koncentrál, hisz belátta, hogy nem tudja megcsinálni. Ezért is hozom őt fel sokszor, hiszen egyértelmű, hogy menekülnie kell, mivel Big Mom kicsinálja, ha nem áll elő a megoldással.