A vadhús akkor a legfinomabb, ha keserédesre van puhítva kocsielejével...
Duma topic 14
Tekintetbe véve Stance, hogy négy sorban háromszor írtad le ezt, szó szerint és szerintem az iromány egy pontja sem világít rá, hogy ezt máshogy kellene értelmezni, ja. Nem vagy te hülye, csak nagyon hiányosak a kommunikációs képességeid a szellemi képességeidhez mérten. Ez komoly hiba, így nem lehet átadni semmilyen gondolatot. Sokan írták már ezt, nem gondolom, hogy rosszindulatból, csak te minden kritikát támadásnak veszel. Ne tedd!
Nem, nem is Nikit védem, annyira redard a szerepem kedvéért sem vagyok.
Igaza van gmannak, mint általában, amikor értelmesen megnyilvánul.
Néha már én is úgy érzem, hogy a kommunikációs képességeim nem állnak egy szinten a szellemi képességeimmel, és emiatt nem tudom normálisan kifejezni magam, de nem a nagy intellektus miatt, hanem mert az előző félévben elhalt az agyam fele, és a rossz irányba billent a mérleg. XD
Stance-nek (most függetlenül a disznós témától) meg a gondolatai helyes definiálására kéne legjobban törekedni, szerintem egy csomó vitánk nem siklott volna ki olyan durván, ha mindketten tudjuk, hogy pontosan miről is beszél.
Én szóban nagyon jól ki tudom fejezni magam, de csak ha részeg vagyok. Olyankor ismerem a világ és az élet értelmét. Komolyan, egyszer talizzatok velem ilyenkor, olyanokat tudhattok meg tőlem, amiket még én se tudok. XD
Lányok-fiúk, egy kis teszt mindenkinek. Ti melyik nőt találjátok vonzóbbnak?
[img]http://lemon.hu/wp-content/uploads/2016/01/2-8.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Tekintve hogy ez a nő ugyanaz csak a jobb oldalin több a photoshop (én így látom) a bal oldali nekem sokkal őszintébbnek és természetesebbnek tűnik, így vonzóbbnak is. Lehet hülyén hangzik de a jobb oldali képen rafináltabbnak tűnik és kevésbé tudnék benne bízni. A bal oldalin inkább a kisugárzása az arcnak ami tetszik, jobb oldalin meg szebb, de kevésbé vonzóbb. 
Van hát.
Amúgy a baloldali verzió, már csak a szimmetrikus, mandulavágású szemei miatt is. Plusz a teltebb arcforma általában gazdagabb érzelmi világú személyre utal, igényesebb is az illető.
A másik amúgy is tök bambának tűnik meg unott fejűnek. =)
Remélem talizunk részegen egyszer. Az tényleg egy teljesen más világ szokott lenni nálam is.
Meg kíváncsi vagyok, milyen lehetsz, amikor egy deka gátlás sincs benned. 
Tényleg, Stance.
Most hogy így mondod, a jobb oldali bige kifejezetten sunyifejű. XD
De miért, mi derül ki abból, hogy ki melyik arcot tartja vonzóbbnak? 
Nekem a baloldali valamiért olyan hatást kelt, mintha csak egy nagy fej lenne az egész xd. A jobboldali olyan hatást kelt, mintha teste is lenne, szóval nekem a jobb
A baloldali képen ovuláló, azaz éppen termékeny nők általánosított képe, a jobb oldalon pedig ugyanazon, éppen "terméketlen állapotban" lévő nők képe van. Egy felmérés szerint a legtöbb férfi ösztönszerűen a baloldalit választja, a legtöbb nő viszont azt találja "csúnyábbnak" és veszélyesebbnek, érthető okokból.
| Ugrás a fórumra: |