Szerintem egyáltalán nem kevés az a 28 bolygó. Eszembe sem jutott volna ilyen, ha nem hozzátok fel.
Preview: Krillin tuti sokat fejlődött az edzések alatt. Eddig az SSJ1-et is mellőzte Goku mikor egymással edzettek, most meg már Blue-ba változik, mikor öklöznek. Persze nem azt mondom, hogy Krillin felért arra a szintre, de már nem hal bele egy ütésbe.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Bulla a kislány neve, miért lett a fordításban Bra? Ezt akartam elkerülni. Most majd jönnek a megmondóemberek, hogy a szereplők egy alapos fejmosás után a GT-ben fojtatják. Sem Blue forma, sem Bills, csak az rusnya SSJ4.
Á lehet tényleg 28, de az akkor is nagyon kevés! Egyszerűen nem reális. Nehogy már csak 28 bolygó legyen. Emlékezzünk már még a Z-ben a túlvilágon is több fajt mutattak. Még ha azok kihaltak is, de akkor meg minek 1 pusztítás isten? Ha csak ennyi van nem igen lenne dolga. Már csak a szuper elején hány bolygóval végzett hitelen Ha csak ilyen kevés lenne akkor miért pusztítaná olyan közönnyel?
Akkor annyi erővel a megmaradt (kimaradt)4 univerzumban csak 2-3 van és ezért olyan nagy az átlag?
szerintem 28 az bolygó faj inkább amik akkár lehetnek szét szórva 3-4bolygóra is namekok tudnak utazgatni meg sok másik faj is.
meg senki ne felejtse el mennyi idő kell bolygókon élethez.
és lehet több lakot bolygó is csak nincsenek nagyon számon tartva mert kevés a létszámuk bolygón
Amúgy a Namekkal kapcsolatban kicsit elvesztem most... Értem, hogy Freeza elpusztította, de utána a namekiak kaptak egy új bolygót nem? Vagy az noname lett?
Amúgy ez a Bra is furcsa név. Mikor ott mondogatták a nevét, legalább 3 féleképen ejtették ki a nevét. Mondjuk egy angol felíratban azért viccesen nézhet ki XDDD
Ez a 28 bolygó dolog valami hatalmas nagy baki lehet sztem... NE akarják már betolni, hogy annyi bolygó maradt csak az univerzumban??? A több milliárd bolygó közül...?
Ha meg annyit nem tudtak rendesen irányítani az istenek akkor tényleg elbújhatnak, plusz ebből hova akarna már Beerus elpusztítani bármennyit is.
Monakán jót röhögtem, már nagyon kíváncsi vagyok mikor mondják el Gokunak h ő egy senki? XD
Nem 28 bolygó maradt az univerzumba. Shin azt mondja, nagyjából 28 bolygó van amin van élet, ami lehet több is kevesebb is. Lehet ott 500 bolygó is de ha tök üresek nem érmek vele semmit. Az igaz, hogy az eddig megismert fajokhoz képes az a kb 28 bolygó édes kevés. De remélem ez csak valami olyasmi lesz, hogy végeredménybe ebből látszik, hogy nem Shin a 7-es univerzum eredeti kaioshin-je. Ő csak igazából az öreg helyett lett, de nem tud semmit az univerzum irányításáról. Mondjuk ez már a Z-be is lejött, hogy fogalma sem volt a saiya-jinek létezéséről meg, hogy egyáltalán mekkor erőt képviselnek.
Igaz, azokat a bolygókat mondta amin élet van, bár még így nagyon kevés ez a szám. Mert azért Freeza anno a Z előtt és a Z-ben nem 28 lakott bolygó miatt törte magát... No meg ott van pl a 11es Univerzumban a freeza hasonmás, nem jut eszembe a neve most hirtelen. Ő is ugyan azt csinálta, csak furmányosabban, itt sem hiszem, hogy egy két száz bolygó lenne csak, hiszen azzal gyorsan lehet végezni.
A kis srácokat meg legalább meg magyarázták miért nem mehetnek a tornára. Jó lenne, ha a következő Arc alőtt eltelne egy kicsivel nagyobb idő és ők is már legalább tinédzser korúak lennének.
No meg ha már Bra, jó lenne egy kis tesó majd Pannak is
Szerkesztette: Jas0nx - 2017.03.26. 15:46
Krilin biztos sokat fejlődött de szerintem Gohan csak meglepődött mennyit nem mintha ellenfele lenne. A ssjb-t meg Krilin nem is érzékeli. (istenek kí-je)
Freezer is hány bolygót hódított meg meg pusztított el. Hány nép bolygó hódolt be neki voltak szolgái? Ez a 28 nem reális akkor sem. Legalábbis ha a Z-t nézzük.
A Bra név meg szerintem még a Z-ből van mert már ott is csak megvolt ha nem is nézzük a Gt-t.
Ennyi erővel nem is lett volna muszáj megszületnie sem.
Gondolom a különböző neven meg a név válogatás miatt volt melyik illik jobban. De majd idővel a későbbi részekből kiderül világosan a neve hogyan is szólítják majd véglegesen. és nem a fordításosbeli különbségekről beszélek.
Pannak meg itt a tökéletes barátnő edzőpartner aki méltó hozzá és fel is ér hozzá.
"Bura"-nak hívják, ami ugye az angol "bra" szóból ered, szóval Bra a neve. Csak az angolok nem akarták melltartónak nevezni szerencsétlent, ezért inkább Bulla-nak nevezték el a szinkronban (amit amúgy szintén "bura"-nak ejtenének a japánok, szóval akár ez is simán lehetne a neve, de ettől még nem az).
Én korán néztem angol felirattal, ott Bullanak fordították, de eredetileg Bra lenne, csak a japánok így mondják ki. Az angol anyanyelvűeknél meg nem akarják a Bra nevet használni, nagyjából érthető okokból.
Bulla a kislány neve, miért lett a fordításban Bra? Ezt akartam elkerülni. Most majd jönnek a megmondóemberek, hogy a szereplők egy alapos fejmosás után a GT-ben fojtatják. Sem Blue forma, sem Bills, csak az rusnya SSJ4.
MIVAN??? Ezt most nem értem... Toriyama a Bra (kanji-val Bura) nevet adta a kislánynak, de szerinted Bulla az igazi neve? Most te tudod jobban, hogyan kinek mi az igazi neve, vagy az anime készítője? Ezt GT-s monológot pláne nem értem. Amikor jött a GT, Toriyama már akkor mondta, hogy semmi köze az eredeti történethez, csak egy jelentéktelen spinoff.
Már csak azért is Bra a neve, mivel Bulma családjában mindenkit egy alsóneműről neveznek el. A 28 bolygó pedig akkora plothole így, amit egyszerűen nem lehet most kimagyarázni. Mert oké, hogy egy bolygón élhet több faj, de még így is édeskevés. Ha csak az intelligens fajokat nézzük, még úgy is kevésnek tűnik. Sőt akkor is kevés, ha az intelligens fajok alatt csak a komolyabb technológiával rendelkezőket értjük ide. Szerintem ott van az egész elszúrva, hogy univerzumok vannak, nem galaxisok. A galaxis is hatalmas, több ezer bolygóval, ha csak ide mondanák a 28-at, akkor még reálisnak is mondhatnám. De egy univerzumban több millió galaxis, felfoghatatlanul sok bolygó található. Amúgy ezért is egy hülyeség, hogy a 10 harcos is majdnem ugyanonnan jön. És ha nem univerzumok, hanem galaxisok csapnának össze, máris sokkal "hihetőbb" lenne az egész.
Fogalmam sincs, mi a neve, ez volt az angol feliratban. Ott Bulla-t olvastam.
Nem akarom a GT-t folytatásnak elfogadni. A nyilatkozatokról meg tőletek tudok, nem járok japán oldalakat tanulmányozni.
A többség meg lázadni fog. Blamasu-nak hívják Zamasut, a különálló részeket belekeverik a sorozatba, és, talán a GT-t is belemagyarázzák az emberbe, mint a Super folytatását.
hudaklaci Te most így őszintén, miről beszélsz? Mert én már egyre kevésbé értem. Senki nem mondja itt, hogy a GT lesz a Super folytatása, szóval nem kell itt semmit elfogadnod.
Hát most komolyan az angol nevek kiejtés miatt lehet más neve. Kiábrándító! Még a angolul más is a jelentése akkor is Bra legyen csak Bra és kész. Nem értem minek ezen vitázni, vagy megváltoztatni.
De hát gondolom azért lehet más mert ez már nem csak a japán hanem a világpiacra menne ahol a Bra mást is jelent angol miatt. Ez szimpla tulajdonnév lenne nem!?