Rohadjak meg ha értem, hogy miről beszélsz... Bra nem a GT által megalkotott karakter, hanem a Dragon Ball kitalálójának, Toriyamának az eredeti karaktere. A kettő anime tehát egyáltalán nem kell, hogy összefüggjön, sőt...
Szerkesztette: faiden - 2017.03.26. 18:52
Na mindenki tudja,h Bra a DB-Z utolsó 5-6 részében látható,aki meg nem az nem nézte végig a Dragon Ball Z-t...És nem a GT világ találta ki Brat,mivel a Zben is már benne volt.A GT-t meg FELEJTSÉTEK MÁR EGYSZER S MINDENKORA.Azt nem Toriy mester írta.
Na ha már megegyeztünk hogy a GT felejtős ne is vegyük figyelembe hogy létezik akkor már csak a név a kérdő. Mert hogy tényleg az angol miatt másítani a nevet hát kár érte, de majd megszokjuk. (még ha ugyanaz is a jelentése)
Szerintem Krilin kellemes meglepetés lesz, Goku utalt rá, hogy tanult valami új technikát. és az edzéseket is már elég rég elkezdte. (Goku és Krilin edzése után ugrottak jó sok hónapot a Superben. ) Szóval elviekben tökéletes kikontrollja van (a filler epizód alapján), előzetesben Gohannal öklöz.
Kiv vagyok mit hoznak ki belőle. már az is nagy dolog lenne, alulról karcolná a SJ1et.
Én.egyáltalán.nem gondolom .hogy a.gt -lesz majd a s folytatása, de ötleteket még meríthetnek belőle. Én szívesen látnám a.ssj4 -ft, mégha kicsit talán másképp is... ha már kapni fogunk egy unofficial ssjl brolyt, akkor miért ne.lehet be ssj4
Na ha már megegyeztünk hogy a GT felejtős ne is vegyük figyelembe hogy létezik akkor már csak a név a kérdő. Mert hogy tényleg az angol miatt másítani a nevet hát kár érte, de majd megszokjuk. (még ha ugyanaz is a jelentése)
Nem nekünk kell megszokni, hanem azoknak, akik angol felirattal nézik. Ők sajnos a King Kai Fist-től (kaioken) kezdve mindenféle hülyeséget olvasnak, most már Bulla-t is. De ez legyen az amerikaiak hülyesége, a mi naruto-kun-os fordítóinkkal nincs baj
Mekkora lett volna már ha ilyen lett volna az univerzumok harca, hogy más animekből veszik át a karaktereket
Általában szinte minden animének másnál vannak a jogai szóval elég nehéz lenne megegyezni Ez azért jött össze
mert mind a 3 anime Toei tulajdonában van.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jó kis rész volt, elkezdték a csapat összeállítását. Illetve úgy néz ki, Krillin lassan ssj2-es szinten lesz (egy percig se gondoltam komolyan, mielőtt....).... Méltó ellenfélnek gondolják Gokuék Basil ellen, pedig ők aztán képben lehetnek mindkettejük erejéről...
Ha a következő részben képes lesz harcolni Blue Goku ellen ( márpedig miért ne lenne képes, valamiért csak átváltozik Goku) onnantól semmiféle logikát nem fogok többet keresni a sorozatban, max a mangában, ott megmagyarázzák.
Ettől függetlenül élvezetes, ahogy felvezetik a tornát.
Jó rész volt. Tetszett...
Én most azt látom megint, hogy Vegita nagy karakterfejlődésen megy át ismét. Tökre tetszett, hogy ahogy hallotta, hogy felsír Bra, rögtön kékbe ment...kicsit ideges volt :-)
Rettegjen aki csak Brat meg akarja bántani! Ilyen apa és bátyó védelmezi majd őt!
Igaz ő is csillagharcosból van szóval majd őt se kell nagyon félteni.
Jó kis rész volt, elkezdték a csapat összeállítását. Illetve úgy néz ki, Krillin lassan ssj2-es szinten lesz (egy percig se gondoltam komolyan, mielőtt....).... Méltó ellenfélnek gondolják Gokuék Basil ellen, pedig ők aztán képben lehetnek mindkettejük erejéről...
Ha a következő részben képes lesz harcolni Blue Goku ellen ( márpedig miért ne lenne képes, valamiért csak átváltozik Goku) onnantól semmiféle logikát nem fogok többet keresni a sorozatban, max a mangában, ott megmagyarázzák.
Ettől függetlenül élvezetes, ahogy felvezetik a tornát.
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Goku nem azért megy át kékbe, mert máshogy nem bír el Kuririnnel.
Lehet inkább az is valami elme harc lesz, vagy nem tudom.
De ha azért megy át, mert annyira megerősödött, akkor kiakadok, mint a fene. Elmegyek Japánba és szétverek mindent a studióban!
Egyébként ha már ennyit vitáztok a GT-n, ütős ütős ez a kék forma, de valahogy az SSJ3 és a 4 ütősebben nézett ki. Ott tényleg megpróbálták demonstrálni, hogy ő most szintet lépett. Itt a Superben sokszor azt sem tudjuk ki milyen formában nyomja. Goku is itt keni neki a kaioken-t, azt sem tudjuk hányszorosan, semmit. Régebben azért ezek jobban szétváltak, és nem kell a gyerekekkel példálózni.
Mondjuk nem tudjuk, milyen szabályozások vannak Japánban, mit szabad adott időben leadni a TV-ben és mit nem. Vallszeg ehhez igazodnak.
Most nem értem ezt a GT-mizériát. A GT-nem kanonizált a Super igen. Nem kanonizált sorozatokban/specialokban/filmekben használnak kanonizált karaktereket, fordítva már nincs így. Felesleges összehasonlítani a kettőt.
Hát igen, a kedvenc karakterem, Vegita meg a karakterfejlődése. Ami olykor olykor picit már sok nekem. Habár okom nem lenne panaszkodni mert a Z alatt végig abban reménykedtem, hogy legalább a családjával nem lesz (olyan) paraszt.
Hisz az én szememben arról is szól a DB- hogy egy idegen harcos faj megmaradt tagjai egy másik bolygón(a földön) találnak új otthont, családot. És érdekességképp a super alatt sokkal inkább apaként mint hercegként viselkedett. Viszont túl van tolva pár jelentben. Habár lehet ez inkább azért tűnik soknak mert míg a Z alatt talán csak a majin ságában villantotta meg az apai oldalát, addig itt (a superben) a zamasu arcban a jövőbeli Trunks melletti apai kiállása, a lánya születése és a folyamatos fanservice-szel dúsított részek , ontják magukból ezeket az mélységesen apai jelenteket. De mint mondtam ez lehet csak a két sorozat közötti éles kontraszt miatt tűnik fel.