Ez nagyon megható volt Coelho csak kár, hogy nem bók volt.
http://www.kephos...89h9mp.gif
Duma topic 14
Ez nagyon megható volt Coelho csak kár, hogy nem bók volt.
http://www.kephos...89h9mp.gif
Nagyban olvasom a moderátori figyelmeztetéseket, amit Minagi linkelt, amikor valamin megakad a szemem:
Cart: "Cartnecker | Végleges kitiltás, mert nincs kedve dolgozni."
Mára elég volt az internetből XD
Ha valamit megtanultunk 5-10 év alatt a fórumon, akkor az az, hogy teljesen fölösleges megsértődni azon, ha egy, a többség által érdektelennek talál hszünk reakció nélkül marad. Mert ezen megsértődni semmivel se mozdítja elő az életünket, de legalább jól beégetjük vele saját magunkat.
mac001 írta:
Öööö soha? Nincs értelme mert nem jár előnnyel, mint ahogy Aes írta korábban, h a szép lányok stb stb xD
noemimi-chan írta:Bár azért gondoltam megmutatom, hogy élek, az nem érdekel ha senki se hiányolt.

Ishida írta:
Ne legyél ilyen titokzatos. Előző fórumon én két alkalommal is posztoltam képet magamról. Te is megteheted egyszer.

mac001 írta:
Öööö soha? Nincs értelme mert nem jár előnnyel, mint ahogy Aes írta korábban, h a szép lányok stb stb xD
De most komolyan, rakj ki és mindenki megnyugszik. Bár nekem mindegy, én mikor elsőnek raktam ki egy 4 éves képet tettem be az Én topicba, és igazán cuki voltam, úgy, hogy nem volt gondom.
Saphira csak akkor rakott ki mikor kis tini volt, Kletta (nem ismered) volt az aki minden egyes alkalommal mikor feljött kirakott vagy 10 képet magáról. Na ő egy érdekes csaj volt. Én azt hittem idősebb pl.: nálam, mert külsőleg annak tűnt, az arca ... de kiderült, hogy fiatalabb vagy 3-4 évvel. 
Klettán kívül még Heni volt az aki állandóan magát mutogatta... lányok közül. Pasikban most Micsudi viszi a pálmát. 
Hiei írta:
Én nem is számítok régi fórumosnak?
Hmm nekem a Jetix fórum jobban hiányzik, mint a régi nkwt-s

Volt már olyan veletek hogy hajnalban ébredés után akkorát fingottatok mintha ledobtak volna a szomszédba egy atombombát, aztán percekig röhögtetek magatokban rajta,remélve hogy fölébresztettétek a húgotokat?
Ishida írta:
Coelho keményen farmol, meg is előzte Capacot, aki meg a gagyi uborkás játékkal tollja ahelyett, hogy feltenne egy jó Diablo 2-t és fórumos végigjátszást indítványozna.
Gman2 írta:
Én egyszer véletlenül (khm...) találtam képeket Saphiról és azóta is áll a sátor odalent, szóval sosem tudhatod, hogy kiből mit váltanál ki.
Nekem sajnos nincs megengedve, hogy az ágyba fingjak, pedig nagyon jól esne.
Capac írta:
Isten éltesse Coelhot, aki 28 évesen együtt él egy nyúllal és még fórumozik,pedig tudhatná hogy tök gáz!
); még mindig szereti a Dragon Ballt és gyerekként abból tanult meg olyan dolgokat, amiket normális emberek alapból tudnak; farmolásban éli ki magát és a nagyvilág elől egy fantáziátlan Coelho-profil mögé rejtőzik (ami már 2 éve sem volt vicces)
Én pl. válaszoltam is rá nemrég, csak ebben a topicban.
Most látom csak, hogy mennyi minden érkezett ezen írásom elé. 
Ezt arra írtam, hogy az én topicban kérdezték, min volt a legjobb élmény.
Amúgy tök durva, hogy Mini nemrég használta az "ám" szót és végre helyesen van használva a fórumon. Sokszor kell még leírnük, mert annyiszor használta Micsudi, az "am" helyett.
Coelhonak pedig itt is boldog szülinapot. Szegényebb lett volna mindannyiunk élete, ha azon a 7 évvel ezelőtti, romantikus nyári reggelen nem ismerem meg őt.
Boldog szülinapot, coelho. Legalább ezen az egy napon legyen gdat a te árnyékodban. Ne feledd, csak akarni kell.
Mindenség = Fórumfalva
[img]http://s23.postimg.org/6tkifptgr/k_v_ns_g_id_zet.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
| Ugrás a fórumra: |