Hát a rajzstílus hát szerintem akkor is pocsék. Sarada ábrázolásáról ne is beszéljünk. Tisztára tini útszéli lánynak van ábrázolva.
Na de maga a rajz alapján nekem nincs bajom a története. Szintem jó. Folytatódik az előző sztori.
Amúgy szerintem tényleg segítséget kér és szerintem mg is kapja. De érdekes, hogy megint csak nem a felnőttektől kér segítséget hanem maga akarja megoldani.
És az sem az igazi hogy közel másfél hónap után jön a következő, így pláne nem halad a történet.
Amúgy már én is írtam, de nekem is ez a bajom, ezzel a Borutós rajzolással, hogy nagyon lassan halad az esemény. Kevesebb a kép is mint a Narutóban volt. És oldalszám is elmarad jócskán tőle. Ez is kb 45 oldal csak. másfél hónapra.
Havira bontva fele annyit kapunk és oldalanként is kevesebb képpel.

Nem gondoltam hogy egy ilyen "kispályás" bűnöző ki tud hozni ilyeneket. Meg amikor mondja hogy a Shikabane bunsinhoz meg kell enni a másik agyát míg él.....azt a k*rva, lehet h csak szóban, de azért kicsit nekem a Naruto főleg elején lévő brutalitásra emlékeztet, ami egyrészt egész jó mert ugye nem sűrűn számít békeidőben ilyenekre az ember, másrészt agyat enni...remélem Boruto jól elkalapálja a r*hadékot!