Ezenkívül még ezek a képek is kijöttek

Úgy tűnik kapunk egy kis back storyt is

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
xindrix írta:
Alapból lehet örülni 2 hét után egy résznek, az író és a rendező csak ráadás
Nagyon várom.
Kijött még egy promo a specialhoz.
xindrix írta:
Kijött még egy promo a specialhoz.
kép
Újra megemlítik ,hogy valami borzalmas fog történni és ez a special alatt lesz. Tehát Goku és Jiren elkezd harcolni és valami megszakítja?
Ken Xyro így fogalmazta meg:
"Goku and Jiren will finally clash in the one-hour special but... something even CRAZIER is going to happen."
Olyan messze van még a special ,most már még kíváncsibb vagyok!
lencse írta:
Viszont észrevettem valamit a Vegitás képen
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Big Bang Attack??????)
Akárhogy is de súlytalan lenne egy u7 harcos halála,egyrészt a gömbök miatt,meg tudjuk,hogy mindenki egyben lesz a Z végére. Ha mondjuk c17 száll szét,hát na bumm. Nagyon klassz karakterré gyúrták a Superben de mégse lenne olyan az elvesztése amire illene a jelző.
Marha jó részek jönnek.
Amúgy jó is ez a kis szünet,azt se tudom már hányadik epizód jön,meg hogy milyen spoilerek voltak hozzá.
Az animében is volt valami hasonló
https://www.youtu...yvDDmvCAms
Én személy szerint mindkettőt ugyanannyira szeretem
KingBradley írta:
laszlo222
Hakaishin ek tarják a ZEN bemutató mérkőzést?
Á nem hiszem,ez inkább csak a Fighterz ben lesz benne
A szünet viszont így belegondolva nem hülyeség,Toyotaro egy-két hónappal ezelőtt valami olyasmit mondott,hogy utol fogja érni a manga az animét.MR T sokszor mondott már hülyeségeket,de ez akár még igaz is lehet.Ebben a fejezetben Megtartják az istenek a bemutatót,az előtorna meg nem lesz a mangában.A toborzást Oktoberben elkezdik és le is zárják,Novemberben pedig már elkezdődik a torna.November környékén vége lesz az animében a saga-nak,aztán,hogy kijöjjön a 133 rész lesz 25 résznyi,vagyis 5 hónapnyi filler,vagyis T-nek lesz 6 fejezete levezényelni a tornát,ami szerintem elég.Pnnantól az animében kissebb szünet,a manga pedig megy tovább.
Ugrás a fórumra: |