Láttam, de én nem nézek spoilereket. Vagy legalábbis baromi ritkán.
Kristof- ha késő délutánig nem jön, akkor 99%, hogy aznap már nem jön fejezet.
Reméljük holnap.

One Piece manga
Oda követi a véleményemet vagy mi?
dungeonlord írta:
Luffyval az a legnagyobb probléma,hogy az átlagos támadásai Gear nélkül,gear2-3 mind gyengék az erősebb kalozók ellen.Gear 4 az egyetlen képessége,amivel képes az erősebb ellenfelek ellen harcolni.De csak 5-3?percig.
Így utólag visszagondolva szerintem Naminak nem szabadott volna beleavatkoznia a harcban.
Szeretem a Cracker vs LuffyxNami küzdelmet,de így Luffy karaktere nem fejlődött semmit Doffi óta.A végeredmény ugyanaz lett.
Oda max saját magát követi. Mindenkinek nyilvánvaló a Doffyval való harc óta hogy a g2-3 nem ér semmit a nagykutyák ellen. Ehhez nem kell se prófétaság se nagyobb megfigyelőképesség. Minden hibájával együtt ez így is az egyik legjobb arc.
Ami nekem nagyon tetszett a fejezetben az Perospero. Így kell viselkedni egy embernek akinek 700 milla van a fején. Hiányzik a karom? F*ck this sh*t, protézist fel, cukrot Mama alá és nyírjuk ki őket.
A 9. oldalon Big Mom jobb karja sérült?
Elég durva hogy megint ott tartunk hogy túl gyengék.
Ha belegondoltok a történet szerint kb 1 hónap múlva Wano-n lesznek.
Ahol le kell győzni egy Yonkout.
Katakuri nekem sokkal erősebbnek tűnik Crackernél.
dungeonlord az nem a te véleményed hanem Oda mondatta el Doffyval.
Hiei írta:
Oda mestere a Rurouni Kenshin írója, amiben a végén meghal a főszereplő. Ha valaki tehát pont Oda az, aki tudja mennyit tud a végén jelenteni egy karakter halála. Így egyáltalán nem zárható ki a dolog.
dungeonlord írta:
Ha nem lenne ilyen ostoba Yonko
dungeonlord írta:
Érdekes észrevétel Afr,akkor azt a robbanást még Anyuci is megérezte xD
AFR írta:
Az nem sima Kong Gun volt?
http://naruto-kun...ece/871/10
http://naruto-kun...iece/878/8
Pedro robbanása érződik a jobb karján.
Itt alul látszik, hogy a bal oldalára esik, ergo a jobb oldaláról kapta a robbanást.
Ugrás a fórumra: |