Mint láthattuk számára különös élvezet gyötörni, kínozni, szívatni ellenfeleit.
Neki inkább az első szempontok fontosak,mint az, h kiüsse őket.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Istenem ez a Gohan mekkora egy pancser, de most komolyan. Egy ilyen Jimeze szintű ellenféltől így kikapni, eléggé ciki. Ha nincs Frieza, akkor most ringen kívül lenne. Jól mondta Frieza, ilyen trükkös ellenfelekkel szemben jobb ha beveted a nagyobb erődet, különben rosszabbul járhatsz. Goku meg Vegita is nem viccből veszi elő néha a kék formát, jó lenne ha Gohan is egyszer végre megtanulna harcolni.
Következő rész érdekes lesz, végre láthatjuk Jirent harcolni, valszeg elveri Gokut mint a sz*rt.
tehenhun
Jaja... csak az alapján, amit eddig Zeno tól láttunk, nehogy egy kis megsemmisítő energiát küldjön. Mert akkor lesz gubanc!
Belegondolva, lehet Goku egyik nagy titka egy tovább fejlesztett Genki Dama, melyhez nem kellene konkrét önzetlen segítség.
Vagy bármilyen külső segítség.
Lehet egy alternatív Cell féle verzióról lesz szó:
https://www.youtu...YxsNF070b8
Genki Damara én is kíváncsi leszek, de most pont annak örülök ,hogy nem tudom hogy csinálja, így még izgalmasabb lesz a special.
Toshio következő 2 epizódja a 112. és a 115. lesz.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Beszélt pár hete, egy epic Vegita momentről.
Nos a 112. rész a címből ítélve a Vegitás rész lesz.
Tényleg nem tudom elképzelni se, hogy ki ellen fog menni, de nagyon várom.
Toshio részeiben én még nem csalódtam.
)
Amugy nem lesz túl izgalmas a következő pár rész Mindenki tudja, hogy Goku bármit vett be hatástalan lesz Jiren ellen. Ha lesz x20-as Kaioken ha nem Genki Dama is meg se fogja karcolni kb.
115-ik részben remélem benne lesz Gohan bár én inkább az U6 Saiyan-ekre tippelek. Bár lehet pont ők fognak tenni valami vagy történni fog valami velük amitől Gohan magasabb szintre lép.
xindrix írta:
Genki Damara én is kíváncsi leszek, de most pont annak örülök ,hogy nem tudom hogy csinálja, így még izgalmasabb lesz a special.
Toshio következő 2 epizódja a 112. és a 115. lesz.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Beszélt pár hete, egy epic Vegita momentről.
Nos a 112. rész a címből ítélve a Vegitás rész lesz.
Tényleg nem tudom elképzelni se, hogy ki ellen fog menni, de nagyon várom.
Toshio részeiben én még nem csalódtam.
)
VegetaLehet Jiren t szszivatja meg? Akár csak másodpercekre is, mint tette Bills el, Bulma felpofozása után?![]()
Ugrás a fórumra: |