Amúgy érdekes, hogy mikor elkezdett Goku harcolni Jirenne az összes szintjét bemutatta. Ebből is látszik, hogy igen sokra jutott már. (mit érezhettek a 6U csillagharcosai ezt la sok szintet látva? Pláne ők hol vannak most)
De amúgy lassan ez is kezd unalmas lenni hogy már ilyen sok féle szint és forma van. Ha úgy vesszük nekem jobb volt mikor csaj ssj szintek voltak. ez már lassan nagyon a szín (szint) váltásról szól.
Ez az új forma pont, hogy már nem a színről szól szóval ez most + pont a készítőknek. De nekem jobban bejön ez az Isten vonal amit visznek mint az ssj szinteket tolják számokkal jelezve.
Amúgy érdekes, hogy mikor elkezdett Goku harcolni Jirenne az összes szintjét bemutatta. Ebből is látszik, hogy igen sokra jutott már. (mit érezhettek a 6U csillagharcosai ezt la sok szintet látva? Pláne ők hol vannak most)
De amúgy lassan ez is kezd unalmas lenni hogy már ilyen sok féle szint és forma van. Ha úgy vesszük nekem jobb volt mikor csaj ssj szintek voltak. ez már lassan nagyon a szín (szint) váltásról szól.
Az alapján, amit Goku mondott Cauliflának, hogy még nem áll készen az SSJ3-ra, úgy azt mondanám, hogy Teen Ghan szintjén lehet. (Majin Vegeta szintje már elég lenne egy csökkentett erejű SSJ3-hoz) Cabe pedig ehhez viszonyítva a Cell eleni Vegeta szintjén mozoghat. Kb 6 Saga almaradásuk.
A Z-től kezdve Goku szinte minden Sagában elért valami új szintet, vagy formát.
Raditz Saga: Alap forma
Vegeta Saga: 4x-es Kaiouken
Namek Saga: nem nagyon volt szerepe
Ginyu Saga: 10x-es Kaiouken (bár nem használja, de ő maga megemlíti, hogy képes lenne rá)
Frieza Saga: 20x-os Kaiouken valamint a Super Saiyajin
Trunks Saga: nem nagyon volt szerepe
Android Saga: nem nagyon volt szerepe, de Piccolonál előjött a Super Namek
Cell Saga: Ascended, illetve Ultra Super Saiyajin. bár ezek Vegetához és Trunkshoz köthetőek, de Goku is megmutatta, hogy képes rá.
Cell Games: Full Power Super Saiyajin illetve Gohantól az SSJ2
Buu Saga: Az SSJ3 csökkentett erejű változata, Ultimate Gohan, a teljes erejű SSJ3 Gotenkstől.
Beerus Saga (BoG): Teljes erejű SSJ3 illetve segítséggel a SSJ God
Golden Frieza Saga: Super Saiyajin Blue
Universe 6 Saga: SSJ Blue x10-es Kaiukennel.
Future Trunsk Saga: Gonosz Gokutol az SSJ Rose illetve jó odlalon Blue Vegeto
Universe Survival Saga: SSJ Blue x20-os Kaioukennel, illetve az Ultra Instinct
Szerkesztette: Shiro - 2017.10.08. 22:53
Ez érdekes kérdés. Az Isteneknél ez csak egy technika( ami elég nehéz számukra is) de én Goku esetében új formának mondanám hiszen a kinézete is megváltozott igaz lényegében csak a szeme meg a haja kicsit effektezve de akkor is. De pl ott a kaioken ott nem változik meg a kinézete csak az aurája ezért arra lehet mondani, hogy csak egy technika.
Szerintem a mostani kinézete nem feltétlen köthető az Ultra Instincthez.
( Annyira jó még leírni is az Ultra Instinctet,hogy beszarás, meg is tettem még egyszer )
Frieza szerintem arra utalt az utolsó mondatával hogy ugye amikor ketté vágta saját magát a korong (önpusztítás mint itt volt) és hogy le volt gyengülve. Szerintem Frieza erőt fog adni Gokunak hogy talpra álljon nem akarja ő meg ölni hiszen így nincs kihívás benne neki
Az alapján, amit Goku mondott Cauliflának, hogy még nem áll készen az SSJ3-ra, úgy azt mondanám, hogy Teen Ghan szintjén lehet. (Majin Vegeta szintje már elég lenne egy csökkentett erejű SSJ3-hoz) Cabe pedig ehhez viszonyítva a Cell eleni Vegeta szintjén mozoghat. Kb 6 Saga almaradásuk.
A Z-től kezdve Goku szinte minden Sagában elért valami új szintet, vagy formát.
Raditz Saga: Alap forma
Vegeta Saga: 4x-es Kaiouken
Namek Saga: nem nagyon volt szerepe
Ginyu Saga: 10x-es Kaiouken (bár nem hazsnálja, de ő magamegemlíti, hogy képes lenne rá)
Frieza Saga: 20x-os Kaiouken valamint a Super Saiyajin
Trunks Saga: nem nagyon volt szerepe
Android Saga: nem nagyon volt szerepe, de Piccolonál előjött a Super Namek
Cell Saga: Ascended, illetve Ultra Super Saiyajin. bár ezek Vegetához és Trunkshoz köthetőek, de Goku is megmutatta, hogy képes rá.
Cell Games: Full Power Super Saiyajin illetve Gohantól az SSJ2
Buu Saga: Az SSJ3 csökkentett erejű változata, Ultimate Gohan, a teljes erejű SSJ3 Gotenkstől.
Beerus Saga (BoG): Teljes erejű SSJ3 illetve segítséggel a SSJ God
Golden Frieza Saga: Super Saiyajin Blue
Universe 6 Saga: SSJ Blue x10-es Kaiukennel.
Future Trunsk Saga: Gonosz Gokutol az SSJ Rose illetve jó odlalon Blue Vegeto
Universe Survival Saga: SSJ Blue x20-os Kaioukennel, illetve az Ultra Instinct
Shiro, erre csak ezt lehet mondani, hogy csak Goku a főszereplő.
Szerkesztette: Trunks- - 2017.10.08. 19:54
Viszont ha egy bizonyos erőszint szükséges hozzá, akkor elmegy formának is, nem? Vagy lehet hogy ez Gokunak a valódi isteni formája. Esetlegesen lehet hogy az isteneknél ez technika, vagy az istenek technikája, ami alapján akkor Goku most érte volna el az istenek tényleges erejét?
Igen ne feledjük, hogy a "heat"-re Whis se tudott mit mondani nem véletlen hagyták nyitva ezt biztos lesz még jelentősége. A genki hozta elő Gokuban lévő rejtett potenciált tehát ez egy új forma az én véleményem szerint. Beerus eléggé nem akarta elhinni szóval ezzel már elérte ha nem is haladta túl az Istenek erejét. Ugye Jiren elvileg túlszárnyalja.
Attól még hogy valaki isten lesz nem változik meg a kinézete.
Ez valamilyen újfajta forma lesz. Bár mint írtam, lehet hogy még átmeneti vagy kezdő léte.
Bár az is előfordulhat, hogy ez csak az isteni felszabadított erő ami körülötte van. Mint pl a ssj-nél.
De amúgy ahogy harcolt főleg a végén olyan érzésem volt mint mikor Goku ssjGood formában volt és az megszűnt.Akkor is valami ilyen volt vele mint most.
Ez az amit nem tudni mitől van. Az is érdekes volt amit Jiren mondott neki, hogy ez a heat a te határod. De ez az energia szökés asszem van a mangában is nem lenne meglepő ha átvennék onnan.
[img]https://i.stack.imgur.com/H5PpT.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az openingben az új formát vörös aurával mutatják, és Goku haja is úgy áll mint SSj-ben szokott.
Szerintem ez a mostani forma nem a végleges, tényleg csak egy átmenet lehet. A teljes formában vörös lesz a haja és az aurája is.
Azt mondta Wish, hogy a Genki Dama erejét használja abban a formában. Lehet ez okozza a hőt, mivel ez nem isteni KI, és a kontrol sem tökéletes. Elképzelhető, hogy előfogja tudni hozni ezt Blueban is, sőt akár Kaioken 20x-al.